+1 oy
110 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (957 puan) tarafından

Kızlar bir gün önce Kızımın ateşi vardı İlaç vermedim gece Hep takip ettim ama hasta değil sadece Ateşi vardı iştahı yoktu ve hep huzursuzdu Ağlıyordu Bu Gece ateşi yoktu ama sürekli uyandı kucağıma alıyorum emzirmek için emmiyor tam uyuyor aradan 3 dakika geçiyor sanki böyle Rüya görmüş gibi bir yere ağrımış gibi ağlıyor sonra tekrar uyuyor sonra 3 dakika sonra tekrar gece boyu hep böyleydi acaba dişi ağrısı mı çekiyor Yani önceden de böyle sık uyanırdı Ama bu şekilde ağlamazdı emzirirdim uyurdu

Diş ağrısı ise ne yapmam lazım Acaba ne kolaylaştırır acısını hafifletir 7,5 aylık kızım

2 Cevaplar

0 oy
(2,519 puan) tarafından

Doktora diş sancısı için ne yapayım dedim yeşil soğan ver eline dedi kökü kalın olan kısmını. Birde zeytinyagına karanfil koyup 24 saat bekletip damaklarına sürün diye görmüştüm onu da sordum o da olur dedi. Zararı olmazmış. Çok ama çok huysuz olur ağrısı olursa calpol de verebilirsin. Ben gaz sancısı olduğunda çok uğraştım ağlaması geçmeyince calpol verdim doktor iyi yapmıssın dedi. Ateşi olmadan vermiyorum genelde dedim olsun ateş olmasa da vücut ağrısı olabilir çok ağlarsa verebilirsin dedi

(957 puan) tarafından

Ay bilmiyom ki ilac vermek istemedim ama cok kotu hicbir sey yemiyor sesi bile degisti agrisi cok

(2,519 puan) tarafından

Bende istemiyordum ama sonra ağrı kesici vermeyerek çocuğa eziyet ettiğimi düşündüm. Yani biz dayanamıyoruz ağrıya o minikler nasıl dayansın. Keyfi vermiyorsun sonuçta canı yandığı için veriyorsun

-Reklam-
0 oy
(23,982 puan) tarafından

Ben calpol veriyorum diş ağrısı çektiği zamanlar da

(957 puan) tarafından
+1

Hemen vermek istemedim ne gibi faydasi oluyor mesela 

(23,982 puan) tarafından

Bizimki genelde ağrı olunca uyuyamıyor ağlıyor sürekli elini ağzına götürğr o zaman veriyorum ağrıları gidince rahat rahat uyuyor 

(957 puan) tarafından

Kac aylik ve ne kadar veriyorsunuz 

(23,982 puan) tarafından

14 aylık tatlı kaşığını tam doldurmayacak şekilde veriyorum önceki aylarda daha küçük miktarda veriyordum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,470,513 soru

24,086,808 cevap

331,549 kullanıcı