+2 oy
70 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,435 puan) tarafından

Kızlar kuzenim hamile olduğunu ogrendı ama boyle bel agrsı ve arda kasıkları agrıyırmus kimyasal gecrmwtı oyuzden korkuyor norml mı acaba Bn yaşamadım kızım da mesla 

6 Cevaplar

+2 oy
(2,435 puan) tarafından

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim 

-Reklam-
+1 oy
(1,219 puan) tarafından

Normal canım kanama leklenme yoksa korkmasın. Ağrılar hep oluyor çok aşırı şiddetli olmadıkça

(2,435 puan) tarafından

Tmm cnm teskkur edrm 

+1 oy
(252 puan) tarafından

Normal canım ilk aylarda özellikle kasık ağrıları olur ben çok çektim kasık agrilarini 

(2,435 puan) tarafından

Teskkur edrm cnm

(252 puan) tarafından

Rica ederim sağlıkla bebisini kucağını alırsın insallah

+1 oy
(1,202 puan) tarafından

Ben de kızım da yaşamadım şu an oğluma hamileyim gebeliğin başından beri bel fıtığının olduğu yer kalçamın olduğu yer kalçamın aşağısı her yerim ağrıyor doğuma kadar da devam ediyor

(2,435 puan) tarafından

Cnm erkek bebek de mi oluyır acba genelde 

(1,202 puan) tarafından

İlki kız ikincisi erkek olursa oluyor diyorlar. Yeri değişiyor diye . Bu çok kötü bişey uzaninca daha da artıyor ağrılarım. Özel bolgemdeki kaslar bile yanıyor ağrıyor sızlıyor mahfetti beni

0 oy
(1,188 puan) tarafından

Kaşık agrilari yerleşme ağrısından oluyor kanama olmadığı sürece korkmasın hamilelik boyunca her tarafınız agriyor hamilelik vücudu değiştirdiği için o yüzden bir yeri agriyincs endişeye kapılmasın

0 oy
(2,090 puan) tarafından

Ahh ya kaç gündür bununla ilgili post açmak istiyordum 11 haftalık hamileyim ve ağrım çok oluyor mahvetti beni kaç defa doktora gittim herşey normal diyor sanırım ilk doğumum sezeyandı o yüzden kaslarım zayıf ve şimdi rahim büyümeye başladığı için ağrı yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
0 oy
6 cevap 82 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,871 soru

23,809,959 cevap

317,830 kullanıcı

...