0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Arkadaşlar kısaca anlatayım. Eşimle problemlerim var şuan çocuk istemiyorum kasım 15 te reglim bitti 18 i eşimle birlikte olduk kendi yontemimizle korkmuyorduk ama kaçırdığını düşünüyor. Neyse merkeze biraz uzağız hap vs alamadım oyuzden. Ancak aralık 11 de regli oldum normal kendi regli süremi de gördüm. Ben yine acaba ile test yaptım test bozuldu sanırım durdu ben unuttum doğrusu çekmecede ama negatifti. 3 gun geçince aradan çizgi gibi olmuştu. Emin olmak için test aldım geçen hafta o sırada adet oldum aspirin içtim hatta sökülmesi için 2 gün erken oldum yine regli günüm kadar sürdü yoğun değildi ama. Şimdi ben de hamilelik riski var mıdır? Kan tahlili sağlık ocağı var yakınında orada da yengesi çalışıyor kulağına gidecek oyuzden gitmek istemiyorum. Tekrar aldığım testi yapsam mı kaç güne yapayım? Bugün bitti reglim. Kafam allah bullak valla psikolojim bozuldu 

5 Cevaplar

0 oy
(435 puan) tarafından

Hamile değilsindir canım iki kez zamanında regli olmuşsun. Bi kereden bişey olmaz :D

(27 puan) tarafından
Dimii
(27 puan) tarafından
2 Evliligim olduğu için hemen çocuk istemiyorum aslında asılması gereken sorunlarımız var. 2 adet dönemi ben test yaptım eğer olsaydı çıkardı dimi? Sonuçta 2.5 ay olacak
(435 puan) tarafından
Çıkardı tabi ama istemiyorsan daha dikkatli olmalı kaderini eşinin reflekslerine bırakmamalısın
(27 puan) tarafından
Evet ilk defa böyle bir şey oldu bundan sonra önlem alacagim
-Reklam-
0 oy
(70 puan) tarafından

En garanti kan tahlili yaptir ben hamile ligin üzerine gördüm 5 buçuk  aylık oğlum var :)

(70 puan) tarafından
Çok ciddi anlamda karın agrisiyla hastaneye gittim adet sancısı gibi sancim vardı doktor 4 aylık hamilesin dedi ben şok tâbi 7 aylık olana kadar adet oldum :((
(27 puan) tarafından
Çok şaşırdım hiç belirti olmadı mı? Yada karın şişliği felan
(27 puan) tarafından
Ama ben test yaptım yani hani tedbir için eğer varsa görünürdü? Mantikli olarak
(70 puan) tarafından
Ben hayatımda hiç birşeyi tadını çıkararak yada hevesle yaşamadım ki 6 aylikti g obegim çıkmaya başlAdığında o zaman mide sorunu yaşadım sadece başka ne belirti ne aş erme hiç bişey 7, aydan sonra doğuma kadar uykusuzluk yaşadım doğumda bebek tüm gün hareketsizlik acile gittim yatis verdi nst ye bağladılar tosuncuk uyuyormus ertesi gün suni sancı verdiler fazla değil 32 saat sonra pes etti ve geldi çok şükür onda bile 3 kere geldi gitti :) çıkmadı sıpa
(27 puan) tarafından
Kotu olmuş gerçekten. Gerçi ne bileceksin ki ama test yapsaydın sonuçta korunmuyorsun hani ben bile şu halde tedbir maşallah korku doluyum
0 oy
(163,453 puan) tarafından
En saglami kan testi ama 2 kez adet olmussun hamile oldugunu sanmam
(27 puan) tarafından
2 adet arası da idrar testi yaptim. 1. Test bozuldu işte eczacıya sordum bozulmuştur dedi. Tekrar aldım onu sa 3 gün sonra yapicam reglim bugün bitti
0 oy
tarafından
egee istemiyorsan gün de en az 5bardak kaynamış maydonoz suyu iç etkili git gel ic bol bol gebelik oluşmuyor 
(27 puan) tarafından
Eğer tuttuysa ?
tarafından
kanama olmuş ama daha dikkatli ol
(27 puan) tarafından
Haklisiniz. Yine de bir test yapayım garanti olsun. Varsa zaten çıkar varsa da 2.5 3 ayı olmuştur görünür heralde
0 oy
tarafından
Hamile değilsin canım test ilk 5 dk doğru gösteriyor sonrası yanlış 
(27 puan) tarafından
Yaptım negatifti. Adetim bugün bitti 3 gun sonra mı tekrarlasam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne adayiiii (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde iremdgn (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,890 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,226 soru

24,136,254 cevap