+2 oy
983 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (12,004 puan) tarafından

Hanımlar günaydın. Kızım ana sınıfına gidiyor, dün okulda bir olay yaşanmış sizlere anlatıp fikir almak istedim. 

Dün öğretmen hanım çocuklara etkinlik yaptırırken, bir kız öğrenci başka bir kız öğrencinin saçını kesmiş. Öğretmen o sırada ödevleri dosyaya koyuyormuş o ara yapmışlar.

Sonra öğretmen kızlarla neden böyle yaptınız vs diye konuşurken iki erkek öğrenci de kendi saçlarını gizlice kesmişler. 

Bu olayı duyan bir kaç veli dün öğretmene hesap sorup çok üstune gitmişler ve kadın ağlamaya başlamış. O an yapabileceğim bir şey yoktu diyor anlık gelişmiş. Tabi ki biz çocuklarımızı oraya birbirlerine zarar versinler diye yollamıyoruz. Iki tarafta haklı geliyor bana. Sizce öğretmene karşı tutumumuz nasıl olmalı? Benim kızım bu olayların dışında bu arada.

29 Cevaplar

+1 oy
(9,616 puan) tarafından

Üzüldüm ögretmene 😔

(12,004 puan) tarafından

Malesef bende :/

-Reklam-
+1 oy
(5,166 puan) tarafından

Böyle veliler çocuğu başkasına bişey yapsa acaba o ne yaptı, bi yerden düşse etse o şey niye oradaydı kim sorumsuzluk yapmış oraya bırakmış çocuğumun düşmesine neden olmuş falan der heralde. Kendi çocuklarında hiçbi suç sorumsuzluk şımarıklık bulmazlar.

Bu kadının kaç gözü var.

+1 oy
tarafından

Anne baba daha 1 tanesiyle evde baş edemiyorken okulda öğretmenler 20-30 tanesi ile başa çıkmaya çalışıyor . Kusura bakmasınlar ama çocuklarına terbiye versinler. Öğretmene değil saçı kesen öğrenciye ailesi hesap sorsun. Evdeyken ahkam kesmek kolay. Benim oğlum okulda zorbalık gördü gittim sorunumu çocukla hallettim bir daha da oğluma sataşmadı. Öğretmenlerin de canı var 

+1 oy
(5,166 puan) tarafından

Benim kızımın saçı kesilmiş olsa, öğretmeni suçlamak aklıma gelmez. Ha saçının çoğunu kesmiş olsa uzun sürecek bi iş yapmış olsa neredeydi bu öğretmen diye düşünürüm. Onda bile ortalama 5 yaşında olan çocuğuna makasla ne yapılmayacağını öğretmemiş anne babasına da kızarım. Tek öğretmene değil. Bu çocuk 2 -3 yaşında değil. Artık öğrenmiş olması lazım. Ailesinin de hatası var.

+1 oy
(1,623 puan) tarafından

Çocuğun düzgün yetisememesjni ailesinde ne görmüşse onu yapmasını başkalarına neden suç atıyorlar anlamış değilim bu meslek çok zor akli olan velilerle bile uğraşmak istemediği için bu mesleği yapmamalı 

+1 oy
(15,109 puan) tarafından

Bile isteye olmamıştır hocam dikkat etsek denilse yeter. Benim kız arkadaşım odada kendi kağıt makası ile halletti saçını görünce kalbim sıkıştı 😂

+1 oy
(1,294 puan) tarafından

Normalde okulda olan şeyleri çok abartmam 

Ama saç olayını abartirdim saç benim için önemli asla kıyamam saçlarına . kesilsin istemezdim hele gelişigüzel ..

Ben o çocukların içinde de art niyet seziyorum kiskandijlari için kesmislerdir değişik durum 

+1 oy
tarafından

Vala ogretmeni sorumlu tutarim ben,sonucta cocuklar ona emanet hadi allah korusun sac degilde gozune gelseudi ne olcakti yani ogretkenlerin cok dikkat etmesi gerekiyor ufak bir ihmale gelmez

+1 oy
(8,879 puan) tarafından

Saç yani bu ne biliyim çok abartılmış gibi. Her çocuk saçını illaki bi keser saçını zaten. Benim kocaman yeğenim aceba makas kesiyor mu diye saçında denemiş kesmiş baya gülmüştük. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 243 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 156 göst.
+1 oy
2 cevap 165 göst.
8 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 663 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,593 soru

24,100,735 cevap

332,399 kullanıcı

...