+1 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (535 puan) tarafından

En korktuğum şey kilo almak kilo almadan bitirebilir miyim gebeliğimi yapan varmi

5 Cevaplar

+1 oy
(3,471 puan) tarafından

6 kulo ile tamamladım zaten şişman kalmıştım 91 kilo ile 97 ile doguma gittim 89 suan ben açıkçası tatli ve hamur işini pek yemedim gece kalkıp yemek yemedim..

Çocuğum 3440 kg doğdu biraz erken geldi üstelik

Şua varki emzirme döneminde daha çok fena yemek yemek istiyorsun sürekli 

(535 puan) tarafından

İnslah bende 6 kilo ile bitiririm 

(3,471 puan) tarafından

Insallah bebek kilo alcak diye yeme bol et balık yumurta ceviz falan böyle beslen

-Reklam-
+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Spor ve dikkatli beslenme ile yapılabilir  

+1 oy
(1,418 puan) tarafından

Açıkçası kaç kilo ile hamile kaldığınza bağlı, ilk hamelilğim sürekli hareket halinde idim ve kilo 10 kilo aldım çünkü 58 ile hamile kaldım sürekli yürüyüş, ev işi merdiven çıktım

Şimdi 37.+ 5im ve dehşet şiştim kilo almışım çünkü 68 ile hamile kaldım... 13 kilo aldım şimdiden 40+0 ne olur bilmiyorum:(🥴çünkü yiyorum gece acıkınca illahi bir meyve yiyorum veya bir bisküvi atıyorum ağzıma.

Yürüyüş az yapıyorum ev işi de aç yapıyorum

Şimdi plates aldım onu yapacağım 

0 oy
(1,627 puan) tarafından

Kilo almadım bebeğimin gelişimi geriden geldi hamilelik kiloları azim edince veriliyor hiç bir şey bebeğinden önemli değil hiç kilo alabilen birisi değilim 50 kiloyu zor görürüm 47 ile hamile kaldım 62 kiloyum şuan 70 olsaydım gocunmazdim her şey çocuğum için onun için vücudumuz değişiyor hamile kalıyoruz hamileyken aldığınız kiloları sucmus gibi görmeyin onlar doğal şeyler isteyince verilebilir

0 oy
(4,221 puan) tarafından

Kaç kilo ile hamile kaldığınız önemli ama her ne olursa olsun dengeli beslenirseniz doğru şekilde kilo alırsınız bebeğiniz güzel gelişir bunu devam ettirirseniz emzirme döneminde de kilo verirsiniz. Benim oyle oldu +12 kilo ile doğuma girdim bebegim 6 aylıkken-20 kilodaydim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 361 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
1 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.

Kategoriler

1,472,293 soru