0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,536 puan) tarafından

Gizem:
Kızlar içim rahat değil bir konuda yazmak istedim

Ben kalça çıkıklığı için fakülte hastanesine gittim ilk. Oradaki doktor biri mi yönlendirdi ilk dedi ben hayır ilk size geldim dedi. İlk bana gelmeyecektin bize bir sorunu olan bebekleri yçnlendirirler gibi bir şey söyledi ama bakalım dedi

Ultrason çekildi bacağının biri 56-58 diğeri 60-62 çıktı. Bana başka bir yere daha git dedi gittim bana bir kağıt verdi gelişimsel kalça displazisi yazıyordu onlara bunu ver onlar da baksın dedi

Ben gittim ama o an daha önce gittiğimi söylemeyi unuttum. Nasıl oldu bilmiyorum. Çocuk hastanesine gittim. Orada sorun yok tip 1 dediler

Sizce tekrar bir kere daha gideyim mi? 

Bebeğim 8 gün sonra 6 aylık olacak

3 Cevaplar

+1 oy
(22,949 puan) tarafından

Tıp 1 demek var demek sanırım 

Yani bana öyle gibi geldi. Bence git başka bir doktora daha. benim kalça çıkığı ile alakalı tecrübem yok ama bilen arkadaşlar vardır inşallah yazarlar,

(1,536 puan) tarafından

Tip 1 herhangi bir sorun yok demek. Tip 2 bir sorun var demek. Benim içim rahat değil. Pazartesi randevu aldım tekrar gidip kalça ultrosonu.çektireceğim 

(22,949 puan) tarafından

Öyle ise iyi dostum. Bilmiyodum böyle olduğunu. Ama sen için rahat etsin diye git tabi 

(1,536 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(3,251 puan) tarafından

Yine göster canim başka yere ne olur ne olmaz

(1,536 puan) tarafından

Öyle yapıcam. Yoksa içim içimi yer

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Değerlerin 60 üzeri omamsi gerekiyor tip 1 olmamalı bu durumda, kalça çıkığı demek. 6 aylık olduğu için  zaten artık ultrason değil röntgen çekilir. Bir röntgen çektirip tekrar baktır bence. Bez degsiiminde bacakları açılıyor mu bir sıkıntı var gibi oluyor mu. Bir bacağı daha az açılıyor mu

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.

Kategoriler

1,470,462 soru

24,085,982 cevap

331,474 kullanıcı

...