+3 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (3,492 puan) tarafından

Oğlum seneye 1. Sınıf ve suanki gittiği okula göndermek istemiyorum ama çevredeki okullardan en iyisi okulumuz sınıf sayısı olarak az diğer okullar çok kalabalık çevremde iyi okul araştırmasını nasil yapabilirim 

4 Cevaplar

+2 oy
(5,895 puan) tarafından

Benim evimin hemen karsisinda okul ama bende begenmedigim icin oglumu kayinvalidemin semtindeki okula yazdirdim. Birincisi okulun veli profili olsun. Inan dunyanin en iyi okulu olsa velisi iyi degilse cocuklarin coguda problemli oluyo. Ikinci olarak ben ogretmen profillerini inceledim. Kac sozlesmeli kac kadrolu var diye. Mesela karsi okulumda cogu sozlesmeli, gonderdigim okuldaki ogretmenlerin hepsi kadrolu. Okul aktiviteleri, ogretim bicimi, temizligi ve disiplini hepsini inceledim.

(3,492 puan) tarafından

Ben şeyi sevmiyorum gruplasan velileri okulda çok fazla ve hiç biride çocuklarını yetistirememis 

Peki sizce sınıf çoğunluğu önemli bisey mi eğitim evde başlar derler öğretmen iyi eğitim vermez diyorlar kalabalık olursa 

(5,895 puan) tarafından

Ogretmen egitimi aynidir ama ayni verim olmaz yetisemeyebilir her cocuga. Tabiki az olmasi daha iyi. Bizimki 36 kisi. 

(54,104 puan) tarafından

bizim 29 kişi ogretmen egitimi cok guzel ama çok donuk hic guler yüz yok 

veliler daha ilk donem ikiye bölündü 

(5,895 puan) tarafından

Cocuklarla iletisimi nasil onemli olan o. Iyi ve cocuklari okuldan sogutmuyorsa bisey denemez. Velilerde gruplasma illaki oluyo ama yarisa donmemesi onemli.

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

en iyi okul yakindaki okuldur net. ogretmen se torpilin yok ise sans isi. var ise bi miktar para verip istedigin ogretmene kayit ettiriyorsun. normlde kura ile belirleniyor ogretmen

0 oy
(54,104 puan) tarafından

okul değil de öğretmen şans 

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Artık öğretmenler e okul kurası ile belirleniyor para verip seçersin diyenler olmuş ama dünyayı da bagislasan artık öyle bir sistem yok ilkokulda idareciyim net bilgidir.

Eğer göndereceğiniz okulun veli profili eğitim seviyeleri düşük ise gelir düzeyi düşük ise göndermeyin .Her okulda öğretmenler az Çok aynıdır ama verdikleri eğitimi sınıf mevcudu ,velilerin sosyoekonomik düzeyi etkiler .kötü bir cevreden gelen çocukları eğitip öğretmek de zor işin açığı öğretmen ne yapsa olmuyor . eğitim evde başlar 6 senede aile çocuğa temel egitimi veremediyse ogretmenin işi çok zor olur .o yüzden siz çevre profili iyi olan okula verin öğretmen zaten kura ile belirlenecek.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (680 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu

Kategoriler