+1 oy
286 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,706 puan) tarafından

image

kizlar yan bakarmsnz boylle bi alanım var buraya sizce şu meşhur bahçe setinden mi yoksa ferforeje set mi ataym ornekleri bana yardimci olurmsnz bazıları evini çok güzel yapıyor ya bide mutfak sandalyesi masa sandalye örnek ve mutfağın balkona açılan cam kapilarim var boydan boya sstor var tuller nasıl olmalı 

image

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(2,706 puan) tarafından

Dekorcuuuui anneler bana yardim 

-Reklam-
0 oy
(3,781 puan) tarafından

İlk fotoğraftaki daha nostaljik ve zarif duruyor ama bence hiç rahat değiller. Alttaki takım daha iyi. 

(2,706 puan) tarafından

Bende balkon kapim cam ya boydan boya iyZdenn istemiştim biraz acikcassk zarif dursun die benim onun kapali ya az aradan yol gorunuyor iyuzden ferforeje istemiştim 

(3,781 puan) tarafından

Balkon deyince keyif yapmak istiyor insan. Ferforje olan takım biraz daha kahvemizi içip kalkayım modunda. Balkonunuz kapalıymış sorun olmaz ama yağmur yağınca paslanıyorlar. Alttaki takım gibi ama kumaşı daha farklı (zarif) bir tane seçebilirsiniz. 

(2,706 puan) tarafından

Evet doğru diyorsun benn otoparka bakıyor diye gözden çıkardım gibi oldu ama dedgni gibi çocuklar orda yesee içse önü kapalı bile olsa bilemedim

0 oy
(4,306 puan) tarafından

Üstteki çok hoş görünüyor, ama alttaki kullanışli olur diye düşünüyorum.

(2,706 puan) tarafından

Ya benim onum kapalı otoparka bakıyor az biyerden de yol görünüyor oyuzden busekilde mi ssecsek dedim modeli gösterişli druru diye balkonun resmde attığım.alan kadar 

0 oy
(5,931 puan) tarafından

Benim bahce setim var cok memnunum. Ustteki belki gorunus olarak guzel ama kullanissiz.

(2,706 puan) tarafından

Smdi ben şöyle dusundum sürekli otturmam gibi cunku önüm kapalı az bi yol gorunuyor ama bunların cocuklarm küçük yemesi içmesi hep oraya dökülür iyide olur ama çok uzun süre oturmam diye ferforeje alayim gorunu güzel mi olsa diyorum bilemedim sizce 

(5,931 puan) tarafından

Bilemiyorum benim yazin misafirim gelince biz hep balkondayiz. Ben sahsen takimi oneririm

0 oy
(2,706 puan) tarafından

.................

0 oy
(2,706 puan) tarafından

Kizcelerrrrr

0 oy
(14,605 puan) tarafından

Bende siyah rengi var sondakinin terasa almiştım apartmana taşindim balkona ve mutfağa koydum memnunum 

image

(2,706 puan) tarafından

Çok güzel duruyor benim onun de bina var otoparka bakıyor az bi yeerden de yola bakıyor oyuzden çok fazla oturmazsam diye ferforeje mmi alaym dedim bilmiyorum bakalım 

(14,605 puan) tarafından

Tercih senin 🙏♥️ 

Kullanişli olanı seç derim naçizane 

(2,706 puan) tarafından
+1

Herşeye rağmen öyle diyorsun ya.ni tmm xnm sagl ♥️

0 oy
(2,706 puan) tarafından

Kizcelerrrrrrr

0 oy
(24,070 puan) tarafından

Ekşi post ama yazmadan edemedim ben orda yayılıp oturacağım yeri gelecek günün yorgunluğunu atacağım yeri gelecek yeni gün için enerji toplayacağım rahat olması gerekiyor o yüzden kesinlikle ahşap 

(2,706 puan) tarafından

image

image

Ama şimdi ataacagim posta bakarmisn balkonuna olmadi

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 239 göst.
+1 oy
11 cevap 163 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bus.41 (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 331 göst.