+1 oy
275 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar içimi size dökmek ıstedım çünkü bunaldım eşimin ailesı konu kaynanam kayınbabam ayrılar .goruncem bi sene olcak evleneli evlendıgınde zaten biz ona televizyon elektrik süpürgesi  eşim bide eşine 10 bın para verdı neyse gorumcem bekarken eşımı dolandırmıs adına kredi cekmıs bunları yapmasına rağmen gene ben konuştum kaynanam zaten altınlarımı satıp bılezıklerımı gızlıce kocamla yemısler harcamışlar başkasının bilezıyke gelın oldum gerdanlıgımı caldırdılar güya evde  bunlara kinim fatsafada eşimle gene evlendık sevdıgımden kabul ettım ıkı tane evladım var bugun kapıya tebrikagıt gelmıs gıttım muhtaralıktan almaya sok yaşadım  eşime icra kagıdı gelmıs mobilyacıdan ben dıyorum hanı bızım borcumuz yok hemen kaynanamı aradım kaynanama dedım esım söze kefıl mı oldu hayır kızım ben bılmıyorum gorumcemı aradım görümceme sorduğumda bana esının akrabasınada kagıt Gıttı abımın numarası olduğu ıcın onada gelmıstır dedı ınandım esım geldı ben Dedım muhtarlığa sordum kadın dıyorkı kefıl olmustur esımde sonra ınkar etmedı yanı kefıl olmuş kafayı yemek uzereyım benım hıc bıseyıme kefıl olmayan kocam görümceme kefıl olmuş kaynanama saydırdım görümcem açmadı onlarla yüzyuze gelmek ıstemıyorum hepsı cete bunlarin  borç 170 den 300 çıkmış Allah aşkına 

5 Cevaplar

+7 oy
önce (5,371 puan) tarafından

Bile göre isteye evlenmişsin Allah sana göstermiş gör bak neler yapıyorlar demiş inat etmişsin kaderini bile isteye belirlemek bu olsa gerek

-Reklam-
+1 oy
önce (2,827 puan) tarafından

Ayy paractutmayan koca cok kotu benim kuzenim oyle 2 kuzenim sevdiler evlendiler ablam bikti valla sevdi diye ailesi de sship cikmiyo Allahtan onun kayinbabasi borcunu falan kapatiyo bi de o elini yemiyo senin kaynana gorumce cok uyanik esinde ya saf ya fazla kurnaz kendini ezdiriyo seni de mahfediyo coluk cocuga yazik ya 

önce (2 puan) tarafından

Evet canım bı bırıkım yok dıyorum hastalansak kımın kapısına gdcegız esımde kurnaz saf degıl  canım çocuklarım ıcın mecbur duruyorum yoksa bunu çekmem 

önce (2,827 puan) tarafından

Duzelme sansi yok mu korkutsan yuksek nafa isterim soyle boyle desen mesela bosanxam senden git bana ev tut kirami da odeyeceksin cocuklarimin nafakasini da mecbur vereceksin bende yiyecem bu cocuklar okula gittiginde dershanesi susu busu oldugunda da hazirlikli ol evlenecekler haizrla kendini 5 kurus kenara atmam ben artik birazda bizim icin borc ode falan desen korkutsan cocuklar icinde bi fsydasi yok zaten maddi manevi 

önce (2 puan) tarafından

Kaç kere söyledim canım anlamıyor gene aılesıne benden hızlı yardım edıyor çünkü bıliıyorki ıkı çocukla bı yere sıgamıycam 

+1 oy
önce (3,818 puan) tarafından

O gorumcemle baglarimi keserim, esime hayati dar ederim. Borca kefil olmak ona mi kalmis, biraz beyin ama ya...

Uzun sure kocamla da konusmazdim.herhalde. altinlarimi yediniz, kefil olmak yerine onlari yerinw getireydi

önce (2 puan) tarafından

Konuşmuyorum ailesını her yerden engelledım canım ne kadar konuşsam bunlara boş bi kuşaktan giriyor dıgerınden cıkıyor

+1 oy
önce (18,757 puan) tarafından

Ailen arkanda mı

önce (2 puan) tarafından

Evet arkamda ama ıkı çocukla zor canım bide çok yaramazlar çocuklarım icin duruyorum oduyceklermıs gorumcemler eğer ödemezlerse borç Bıze kalırsa kimse  tutamaz beni

önce (18,757 puan) tarafından

Ailen arkandaysa hiçbişeye mecbur değilsin girer bi işe çalışırsın çocuklara annen bakar yaşları tutuyorsa İBB kreşine verirsin çalışan anneler öncelikli oluyor hemde akşam 7ye kadar açık kreş (tabi istanbuldaysan) bu adam sizin rızkınızı onlara yedirecek sen herşeyden kısmak zorunda kalacaksın çocuklarin herşeye imrenecek ve sen anne olarak üzüleceksin değer mi sence bunları çekmeye

+1 oy
önce (210 puan) tarafından

Afadersin bacım da kocanın hiç mi beyni çalışmıyor? Bekar adam bile olsa çekmez bu kadar borcu.insan bir uyanır ayilir.burada kocanın suçu çok.hayir demesini bilmeli.kusura bakma ağır oldu biraz.

önce (2 puan) tarafından

Agır hıc olmadı ınankı bunlar her lafı hakkedıyor ama anlaya bilene

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 234 göst.
22 Mart 2024 Moda kategorisinde Mdnafsn33 (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Metehannyksl (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,724 soru

23,795,299 cevap

317,071 kullanıcı

...