+3 oy
113 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (11 puan) tarafından

Çok utanarak yazıyorum lütfen kusura bakmayın uzun süredir pozitif çıkmasını bekledim. Yeni baktım sanırım negatif değil mi ? 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(11,374 puan) tarafından

Negatif canım   

(11 puan) tarafından

Korumasız ilişkiden 9 gün sonra yaptım biraz beklesem sonuç değişebilir mi sizce 

(11,374 puan) tarafından

Değişebilir tabi ki regl günün geldi mi peki

(11 puan) tarafından

Reglime 6 gün var canım 

-Reklam-
+1 oy
(787 puan) tarafından

Negatif gözüküyor canm

(787 puan) tarafından

Çok erken yapmışsın canım en fazla adet döneminden 5 6 güne yakın erken test çıkabilir oda silik çizgi tabi kan vermek daha emin olmaktır ben gebeliği adet dönemi gelmeden 4 gün önce erken test ile öğrenmiştim 

(11 puan) tarafından

Benim de adet günüme 6 gün var. Çoğu korumasız ilişkiden 7 gün sonra erken gebelik testi doğru sonuç verir falan yazmış 

(787 puan) tarafından

Bazı kişilerde geç döllenme olabiliyor kimisi erken çıkar kimisi adet gecikimi ama kafanda soru işareti varsa kan ver gebelik yeni ise idrarda çıkmasa bile kanda mutlaka çıkar hayırlısı ile gebe kalırsın inşallah 

(11 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlı mübarek bir şekilde olur. Kan vermek en makulü ya da regl gününü beklemek

(787 puan) tarafından

Güzel haberlerini bekleriz inşallah 

+1 oy
(498 puan) tarafından

Eşimle 11 gün önce iliski yaşamıştık. Sancilarim vardi bugün hatta post açtım okuyabilirsin.doktor bana dedi ki ne zaman adet oldun 2 nişan dedim. Mayıs ilk haftaları adet olmasan gel tahlil yapalım dedi  bugün kanda çıkmayanlar. Daha erken dedi.haftaya daha gitcem kan vermeye bide saglik ocağında kan veririm ücretsiz olsun.maddi konuda sıkıntınız varsa eğer ssaglik ocakları 3.4 gunde tahlilleri çıkartır.

(11 puan) tarafından

Kan testi en mantıklı olanı. Ama ben bir yandan tedavi sürecindeyim o yüzden şu aralar o kadar çok kan verdim ki. Zaten kanım sınırdaydı o yüzden bir şişe de olsa şimdilik vermek istemiyorum. Reglime kaç gün kala yapmalıyım bu erken gebelik testini sizce bu arada reglime beş gün var 

önce (498 puan) tarafından

Adet olmasanız 3.4gunj yapın bence bende oyle deniyecem.

0 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Kesin net yok

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 115 göst.
1 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sedademir48 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem2121 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,448,935 soru

23,797,952 cevap

317,206 kullanıcı

...