Evde market yoğurdu var. Bebeğime versem zararlı olur mu 1 hafta sonra 6 aylık olacak
Neden vereceksin canim ? Ek gidaya gectimiz mi daha cok kucuk.
6 ay kucukmu
Kucuk tabi.
Ek gidaya daha yeni baslayacaklar once sebze ile baslamasi gerekir. Sebzeler bile 2-3hafta suruyo. Sonra yogurt denenmeli. Sonra meyveler.
Ek gidaya yeni baslayacak bebege markette hazir satilan katkili yogurtlari vermek dogru degildir.
Zararı olmaz alerjisi yoksa ama ev yoğurdu temin edebilirsin ev yoğurdu yedir. Çiftlik yoğurdu da iş görür
1.5 yaşa kadar hiç hazır yoğurt vermedim. Eğer yapma imkanın varsa elinde yapsan daha iyi olur
Yapmaya çalışıyorum ama kıvamı tutmuyor
verilir ama ev yoğurdu daha sağlıklı
Teşekkür ederim
Bence verme ya içinde noldugu belli değil süt alabilirsen kendin yap evde alerjisi falan vardır belki
Ev yoğurdunu özel makinelerle yapmıyorsan ev yoğurdu ve hazır yoğurt arasında bir fark yok. Sütünü pastörize edip mayalarsan ev yoğurdu daha kıymetli ama onun içinde evde makinen olması lazım. Kısaca market yoğurdu da verebilirsin
Şaşırdım vallahi çok oldum bu bilgi ile 😁
Derslerde bende çok şaşırıyordum böyle sayısız bilgi var 😂😂
O kadar emeğime üzüldğm vallahi, hangi markalar güvenilir acaba
Ben genelde torku alıyorum. Veya birşah onun bazı mağazalarda ürünlerini torku yapıyor üretici firmasına bakıyorum. Ev yoğurdu sağlıksız değil yine yedirebilirsin. En azından kendin nasıl yapıldığını biliyorsun. Ev yoğurdu sadece bakteri açısından zengin değil
Ben hiç hatırlamıyorum yogurt yedirmedim
Eğmv yogurdu yedirdim hep
Doktorum hazır yogurt verme dedi çünkü
Ev yogurdu sağlıklı canım
1,456,065 soru
23,892,523 cevap
321,876 kullanıcı