+1 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (552 puan) tarafından

Kızlar bugün doktora gittim hamilelik şüphesi belirtileri vardi ama doktor bakti bisey yok dedi haftaya gel bakalım gene .kanda var mi yok mu diye. ultrasonda gözükmüyor son dk eşim beni özele goturdu ordada sgk durmuş. 2 bine yakın giriş parası  verdik. Beni gastroenteroloji yönlendirdi.oraya da ayrı bi ücret eşim bana dedi ki giriş yapayım mı yoksa yok kararsiz kaldim dedim neyse haftaya gelcez zati bosver tm dedi .devlete gastroenteroloji bölümüne randevu alalalim dedi  tm dedim.

Doktor salgın olabilir ishalim de var ama mide bulantısı arada adet olacakmışım hissi hamile 

olmayan yaşayan aynı durumu var mı merak 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aile hekimliği nde kan testi versen kesin sonuç alrdin 

Her mide bulantısı da gebelk degildr ki en az 6 haftlk olması gerek mide bulantısı için 

Belirti öyle hemen cikmz 

Kaset test yap 

Benm de kan da negatif cikiyodu ama gebeym diyodum şimdi çocuğum 4 yasnda 

(552 puan) tarafından

Benim de 2.gebeligim ya ondan öyle hissettim. Karnım taş gibi ve halen mide bulantısı.ben zati gebelik istemiyorum.kjzjm daha küçük Allah isteyenlere versin 1 hafta sonra adet olmasam saglik ocağına giderim canım.

-Reklam-
+1 oy
(5,325 puan) tarafından

bu kadar şey olana kadar bi kan tahlili alsalarmış ya önce. duruma göre diğer bölüme giderdin

(552 puan) tarafından

Söyledim ama cikmaya bilir daha erkenmis 2 nisan son adettir dj

(5,325 puan) tarafından

valla çıkardı. soyulacak tavuk görmüşler sizi

(552 puan) tarafından

Ay bide sgk durmuş  ust üste geldi parasızlık mejbur giriş yaptım yoksa bu geceden sonra eşim yanımda olmayacak beni goturdu ..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
+2 oy
7 cevap 245 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Oziis (1,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,474,794 soru