+1 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında yaklaşık 10 gündür yemek yedirmiyorum abur cümbür istiyor almıyorum iki gündür ona rağmen yemek yedirmiyorum ağlıyor kendini parçalıyor abur çubuk için (abur cubura ben değil kayınvalidem alıştırdı ne yaparsam yapayım engelleyemedim )

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Abur cubur icinde ne varsa baglimlilik yapıyor. Ağlaya ağlaya bırakacak mecbur. Ha bugün yemez ha yarın yemez illaki alışacak zaman alır ama sen vermeyeye devam et evde kek tatlı falan yap patates kızartması abur cubur tarzı ama evde sağlıklısı benzerini deneyebilirsin.

-Reklam-
+1 oy
(209 puan) tarafından

Canm malesef çocukların çogu öyle hep abur cubur. Önce yemek yiyeceksin de sonra ondan de ben öyle yapıyorum yemeğini ye sonra ondan öyle yiyor yani abur cuburu da bırakmazlar ya kolay kolay nasl unutturcanki

+1 oy
(707 puan) tarafından

Çocuk kendisi alışmaz alıstırılır kaynananız alıştırmış ayrı evlerdeyseniz keşke izin vermeseydiniz nasıl bırakacağınıza gelirsek evin içinde abur cubur çöpü bile kalmasın 10 gün yada 15 günde unutur siz yerseniz çocuğa vermesinez ne olur ister evde olduğunu bilse yine ister benim canım aşırı çikolata cips istiyor ama kızım için duygularımı bastırıyorum eşim şehir dışında o gelince evime kola getirir oda lafım geçmez ona onun dışında herşey sizde biter 

+1 oy
(3,550 puan) tarafından

Öncelikle eve almamasınız. Siz yiyip ona vermeseniz olmaz. Tabiki ağlayarak istediğini yaptırmak isteyecek ama kararlı olmalısınız.

Abur cubur alan kim varsa da uyarın. Alsalar bile poşeti size versinler. Yemekten sonra bir tane hakkın var deyip verin. 

0 oy
(12,053 puan) tarafından

Meme bıraktırma gibi düşün mecbur bırakacak. Pes etmeyip eve asla almazsan unutur

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Aynı furumdayim iki gün oldu benimde çok ağlıyor ama almicam ne kadar aglasada ve benim çocuğum düzenli yemek yerdi 

0 oy
(4,945 puan) tarafından

bağrına taş basıp sabırlı olacaksın. 

kesinlikle almayacaksın eve

0 oy
(3,402 puan) tarafından

Bizde karar verdik tamamen kesicez yarından itibaren başlıyoruz 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 350 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.