+1 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (284 puan) tarafından

Kizlar 8sene olacak evli olali.8ci sinifdan birbirimizi sevdik.Ask evliliyi.5bucuk yasinda oglum,3aylikda kizim var.Sorum șuki evlilik cocuk aski oldururmu.Esimle aramizda hic bir sorun yok,simdiye kadar bir birimizi kirdigimiz,bagirdigimiz kavgamiz olmadi.Amma bana karsi askinin bitdiyini dusunuyorum.Ozel hayatimiz yok gibi 2haftada bir.Belki bir birimizden cok uzak kaldik o yuzdendi bilmiyorum.Hamileliyin son 3ayi cinselik yasamadik,40im cikana kadar annemlerde kaldim.Sonra bebeyim hastalandi 1hafta hastanede kaldik.Sonra oglum hastalandi uykusuz gece,yorgunluk falan belki oyle uzaklasti benden.Cocuklari oper beni opmez.Souk gibi geliyor bana kadinlar hiss eder.Baska birisi oldugunu dusunmuyorum amma yapmazda diyemem erkeklere guvenim yok.Amma artik beni eskisi gibi sevmediyini dusunuyorum

6 Cevaplar

+2 oy
(5,376 puan) tarafından

Eve bir canlı geliyor ve adaptasyon süreci başlıyor bu süreçte kadın erkek olarak düşünmüyorsunuz birbirinizi anne baba olarak düşünüyorsunuz bu alışma evresi geçecektir herkes bu yollardan geçiyor

(284 puan) tarafından

Dogru diyorsunuz gecer herhalde.Cocuklar ard arda hastalandi psikolojik olarak cok yoruldum.Bende o ilgiyi esimden bekliyorum herhalde

-Reklam-
+1 oy
(1,181 puan) tarafından

Evlilikte sadece ask yeterli değil aşk bir süre sonra biter önemli olan kendine hayat arkadaşı olabilecek mi diye bakmak o yolda arkadaşça olabiliyor musunuz kafa yapınız uyuyor mu önemli olan bu belli bir süre sonra aşk biter mantık baslar

(284 puan) tarafından

Aslinda bende calisiyordum kendim hemsireyim esime hep destek veriyordum maddi olarak.Simdi bebeyim oldugu icin ucretsiz izne ayrildim 2yil evdeyim o yuzden yanliz yapiyor cunki

(1,181 puan) tarafından

Bebek bezleri bile haftalık 1500 TL normaldir ya dalgın olması belki kendi de farkında değil belli ettirmeyin siz yakın olmaya çalışın 

(284 puan) tarafından
+1

Tamam tesekkur ederim aslinda farkinda oluyoruzda bazen disaridan birisin akil vermesi iyi geliyor

(1,181 puan) tarafından

Sen şuan yıprandığın için çocuktu ev işiydi vs ekstra ilgi istiyorsundur anlıyorum bende de oluyordu bir zamanlar psikoloji okumak istiyordum okuyamamistim zor gelmişti 🤣

(284 puan) tarafından

Evet cok dogru en cokda bebeyim hastalandi 1hafta hastanede yattik.Sonra oglum hastalandi o duzeldi simdi kizim oskuruyor bunlar benim psikolojimi bozuyor.Yipratiyor beni

+1 oy
(1,549 puan) tarafından

Daha bebekler küçük  benimde 3 aylik bebegim var vazen askıya aliyoruz napacaksin biraz büyüsün sabretmek lazım anne ile baba farklı okuyor düşünce olarak sevgi bitmez

(284 puan) tarafından

Zaten cinselik meraklisi deyilim normaldede.Sadece cocuklar ard arda hastalandi psikolojik olarak kendimi yorgun hiss ediyorum.Bende o ilgiyi esimde ariyorum galiba.Bir guzel soz demesi bile yeterli aslinda.

+1 oy
(21,143 puan) tarafından

Araya soğukluk girebilir bizim de iki ilişki arasında zaman uzayınca eşim değil de yabancı biri dokunuyormuş gibj hissediyorum 

(284 puan) tarafından

Herhalde cocuklar,yorgunluk falan araya sogukluk girdi evet insaAllah toparlariz

(21,143 puan) tarafından

Gerekirse sen bir adım at canım 

+1 oy
(4,359 puan) tarafından

İllaki çocuk olunca araya uzaklaşma soğukluk giriyor canım 

Benim de iki kızım var bizde çok farklı bi hal aldık 

Sadece o değil bende de uzaklaşma soğuma oluyor 

Çünkü önce sadece birbirinize odakli oluyorsunuz 

Suan 3e bölünmüş durumdasin normal 

Cinsellik önemli evliligin çoğu cinsellikten oluşuyor 

Çünkü ten temasi duygusal yakınlık farklı oluyor 

Anladığım kadarıyla da baya uzak kalmissiniz aranıza soğukluk girmis

İsterseniz bi terapi yardımı alabilirsiniz

(284 puan) tarafından

Ya evet baya uzak kaldik.hamileliyin son aylari,sonra 40gun annemlerde kaldim,sonra bir hafta hastanede kaldim bebeyimle.

(4,359 puan) tarafından

Yaa iste canım 

Bence biraz senin ugrasinla birazda terapi yardimiyla duzelir diye düşünüyorum 

(284 puan) tarafından

Terapiye burda gitmemiz zor kucuk bebekte var.Amma biraz ben gayret edeyim arayi duzeltmeye

+1 oy
(1,259 puan) tarafından

Doğumdan sonra oluyor böyle şeyler ama siz bir rahatsizliginiz yoksa doğumda sonra 40 gün annenjzde kalarak zaten o soğukluğu başlatmissiniz haliyle .zamanla düzelir diyeceğim ama Bebek büyüdükçe yorgunluk artıyor iyice vakit kalmıyor yakınlaşmaya :)21 .aydan bildiriyorum uyku problemli bebekle evli olduğumuzu unutuyoruz bazen 

(284 puan) tarafından

Rahatsizliktan deyilde 2ci sezeryanimdi bir tanede oglum annem yalniz burakmak istemedi.evler yakin esim hergun gelirdi zaten.21ayda bebeyiniz uyumuyormu hala.Duzelir herhalde zamanla biraz bebeyim buyusun

(1,259 puan) tarafından

Benim bebeğim baştan beri böyle canım uyku düzeni yok canı ister uyur canı ister sabaha kadar uyumaz :) biz alıştık düzensiz düzene .az daha büyüsün geçer sanırım.sende endişe etme gelir geçer bu günler tabi evliliği de ihmal etmemek lazım çünkü çocuktan sonra paylaşım azalıyor iyice .cinsellikte azalınca uzaklık hissi oluyor dengeyi kurmak gerekiyor

(284 puan) tarafından

Evet haklisin dengeyi bozduk sanirim biz.Toparlariz amma biraz bebis duzene girsin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
27 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Npp (356 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 191 göst.
0 oy
14 cevap 845 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (4,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 359 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Morr4628w8 (3 puan) tarafından soruldu