0 oy
94 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (19 puan) tarafından

Kızlar aglıyor uykuya memeyle dalıyor ne yapıcam bılmıyorum

2 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

kirmizi oje ve siyah goz kalemi  ile meme ust kismini boya gelisiguzel karala sutyenli hali ile dutyenin dis kisminda kalan yerlerde karalansin meme ucunu acmadan gozuksun karalanan yerler eg olmus uf olmus de.22 aylik kizinda bir gunde biraktirtti bu yontemm. oglum da 17 aylikken sabirtasi surdum 3 gun memeyi emmeye yaklasti dilini surdu cekdu tadi kotu diye kokusu kotu diye . o da uc gun ugrastirdi yani unutti sonra. benimkilerde memede uyurdu ikiside tok olsa bile emerek uyurlardi

(19 puan) tarafından

Suan benım oglumda aynı şekilde 1 aylık gebeym kesmem lazım ama inat bir cocuk boyle aglaya aglaya gelıyor meme dıye bende hemen emzırıyorum sussun dıye ne yapcam bılmıyorum gece uykuy sadece onla dalıyo gunduzde aynı sekılde karnını doyurdum dun gene aynı 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Meme bıraktırma sürecim olmadı ama mama ve emzik bırakırken öğrendiğim en önemli şey kararlı olmak bence. Mesela emzik arabada kaldı artık yok dedim ağlasa da uyansa da vermedim. Mama da aynı şekilde bir akşam sinirlendim bu biberonla son içişin mama bitince çöpe atacağım dedim kaldırdım bir kaç güne unuttu. Eşim ağlıyor diye vermek istedi ikisini de ama ben müsade etmedim. Yatak ayırırken de aynı olmuştu eşim sürekli karar değiştiği için yatıramadı ben tek gecede yatırmıştım

(19 puan) tarafından

Aynı benı anlatmıssınız memeyı elıyle acıyor emmek istiyor bende sonra vıcdan azabı cekıyo gıbı oluyorum verıyorum

tarafından

O zaman önce net bir şekilde karar vermeyi bekle. Böyle ağlayınca verdiğini anlarsa daha zor olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,432 soru

24,111,084 cevap