Afiyet olsun canısı Allah neşeni daim etsin inşallah bende evi topluyorum iş güç beni bekler 🥹🩷masaya çok odaklanmayın baya dağınık biliyorum sjsjsjsjs😁
Pembiş kızdan gözümü alamadım ki masayı kim görüyor.. ahh yerim onun minik saçlarını maşallah hepimiz öyleyiz bir sürü iş beni bekliyor :)🫠
Teşekkürler canısı 😘 bide ayy evet kadının işi bitmez ki 😮💨
Oh afiyet olsun insana en iyi kendinin gelmesi ne güzel bende kendi kendimeyken huzurluyumdur işin içine insanlar girince oluyor ne oluyorsa 😆
Saol canım benim . Amann yalnızlık en iyisi . Aslında çok şikayetçiyim yalnızlıktan gurbetteyim ama bir yandan da iyi diyorum çat kapı birileri gelmiyor en azından sjsjsj 😃
Ya Cat kapi gelip gitmeyenler var bide benim muzdarip olduğum konu bak yarama bastın şuan 😆 insan çok oldumu aksiyon ekşın bitmiyor hiç
Hiç sevmem çat kapı gelenleri kuryelere bile kapıyı açmam o derece müsait olamıyoruz evin jcjnde keşke haber verseler 🤠
Ayneen ben hicbiyere habersiz gitmem habersiz gelenide sevmem 😆
Benim tatlı yemek :((
Ahh yakın olsak kahveye cagirirdjm valla yalnızlık canıma tak etti 😃🌸🌸🥹
Gelirdim koz valla
Afiyet olsun bende moralim bozuk olduğunda kahvemi bardak termosuma alır çocuklari da giydirir dışarı atarım kendimi şimdi de kahvaltımızı yaptık hazırlanıp hastaneye gideceğiz çocuklarla eşim görevde olunca bu sorumluluğu tek üstleniyorun malesef
Gurbet sizinde sanırım çok zor Allah yardımcın olsun. Teşekkür ederim canım 🌸🫠
Aynen öyle ailemle 5 saat eşimin ailesiyle 3 saat mesafedeyiz şimdi eşim göreve gitti çocuklar hasta düzenleri değişmesin diye gitmedim 2 tarafa da çocuklarla takılıyoruz canımız ne isterse. Sağol canım
İyilik canım çok şükür .ev toplamaca🌼
Moralim bozukken direk dışarı atarım kendimi çok iyi geliyor temiz hava,biraz yürüyüş daha iyi hissediyorum.
Evdeysem müzik dinlerim yada işe veririm kendimi.🤍
En güzel terapi bu canım inanki
Canım kendim ve kahve🌸terapi seklim💛afiyetler olsun
1,467,312 soru
24,042,943 cevap
329,228 kullanıcı