+2 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (2,008 puan) tarafından

image

nasılsıniz bebisler.  Benim dün moralim aşırı bozuktu cicek ve çikolata jle biraz olsun düzeldi.  Çocuğu uyuttum diğeri okulda kendime biraz vakit ayıriyim dedim.  Terapi niyetine oynak müzikte açtım kendime.  Psikoloğa gidemiyoruz bari bu kadarı olsun 🤭 sizden de alırım bir anlık 🌸🌸

8 Cevaplar

+1 oy
(3,748 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı Allah neşeni daim etsin inşallah bende evi topluyorum iş güç beni bekler 🥹🩷masaya çok odaklanmayın baya dağınık biliyorum sjsjsjsjs😁

image

(2,008 puan) tarafından

Pembiş kızdan gözümü alamadım ki masayı kim görüyor.. ahh yerim onun minik saçlarını maşallah hepimiz öyleyiz bir sürü iş beni bekliyor :)🫠

(3,748 puan) tarafından

Teşekkürler canısı 😘 bide ayy evet kadının işi bitmez ki 😮‍💨

-Reklam-
+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Oh afiyet olsun insana en iyi kendinin gelmesi ne güzel bende kendi kendimeyken huzurluyumdur işin içine insanlar girince oluyor ne oluyorsa 😆 

(2,008 puan) tarafından

Saol canım benim . Amann yalnızlık en iyisi . Aslında çok şikayetçiyim yalnızlıktan gurbetteyim ama bir yandan da iyi diyorum çat kapı birileri gelmiyor en azından sjsjsj 😃

(1,741 puan) tarafından

Ya Cat kapi gelip gitmeyenler var bide benim muzdarip olduğum konu bak yarama bastın şuan 😆 insan çok oldumu aksiyon ekşın bitmiyor hiç 

(2,008 puan) tarafından

Hiç sevmem çat kapı gelenleri kuryelere bile kapıyı açmam o derece müsait olamıyoruz evin jcjnde keşke haber verseler 🤠

(1,741 puan) tarafından

Ayneen ben hicbiyere habersiz gitmem habersiz gelenide sevmem 😆

+1 oy
(1,364 puan) tarafından

Benim tatlı yemek :((

(2,008 puan) tarafından

Ahh yakın olsak kahveye cagirirdjm valla yalnızlık canıma tak etti 😃🌸🌸🥹

(1,364 puan) tarafından

Gelirdim koz valla 

+1 oy
(1,601 puan) tarafından

Afiyet olsun bende moralim bozuk olduğunda kahvemi bardak termosuma alır çocuklari da giydirir dışarı atarım kendimi şimdi de kahvaltımızı yaptık hazırlanıp hastaneye gideceğiz çocuklarla eşim görevde olunca bu sorumluluğu tek üstleniyorun malesef 

(2,008 puan) tarafından

Gurbet sizinde sanırım çok zor Allah yardımcın olsun.  Teşekkür ederim canım 🌸🫠

(1,601 puan) tarafından

Aynen öyle ailemle 5 saat eşimin ailesiyle 3 saat mesafedeyiz şimdi eşim göreve gitti çocuklar hasta düzenleri değişmesin diye gitmedim 2 tarafa da çocuklarla takılıyoruz canımız ne isterse. Sağol canım

+1 oy
(1,152 puan) tarafından

İyilik canım çok şükür .ev toplamaca🌼

Moralim bozukken direk dışarı atarım kendimi çok iyi geliyor temiz hava,biraz yürüyüş daha iyi hissediyorum.

Evdeysem müzik dinlerim yada işe veririm kendimi.🤍

+1 oy
(2,120 puan) tarafından

image

bi mağazaya girdik biseyler lazımdı hele şunun tipine bakın ben nasıl resim çekiyorum diyorum böyleymiş😂🌸🥰
+1 oy
(23,102 puan) tarafından

En güzel terapi bu canım inanki 

+1 oy
(1,246 puan) tarafından

image

Canım kendim ve kahve🌸terapi seklim💛afiyetler olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.