0 oy
226 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,704 puan) tarafından

Kızlar meme kanseri tedavisi görüyorm biliyorsunz. Sol memem alındı. Artk 3 aylık kontrollere geçtim. Bugun ultrason cekindim kendi şehrimde ben kayseri de tedavi görüyorm. Bırads 3 yazmış sağ memeye. Yani büyük olasılıkla iyi huylu ama kötü de olabilir. Daha once de böyle bisey olmustu ama temiz çıkmıştı. İçimi Bi korku kapladı yine. Tekrar aynu sürece girmek istemiyorum. 

Benm için dua eder misinz. Pazartesi doktoruma göstereceğim. Şimdiden Allah razı olsun 🤲

15 Cevaplar

0 oy
(10,488 puan) tarafından

Allah izi kalmayacak şekilde şifa versin bu sürecin tamamen bitmesini nasip etsin sana❤️

-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Allah tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin bitmiş gitmiş olsun inşallah çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

0 oy
(2,660 puan) tarafından

Rabb'im sana ve tüm hasta olan kardeşlerime tez vakitte hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa versin inşallah 🤲🏻🩷

0 oy
(621 puan) tarafından

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah 🌼 

Geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsın inşallah ❤️ 

0 oy
(6,645 puan) tarafından

Brand 3 korkulacak durum değil cnm  geçmiş olsun

(1,704 puan) tarafından

Canim bana da en başta bırads 3 demisti o yüzden korktm. Sol için oylr demişti 

(6,645 puan) tarafından

Korkma birşey çıkmaz cnm

0 oy
(2,465 puan) tarafından

Insallah degildirr canim sakin ol bendede brads 3 var hatta gecen sene doktor kanser gibi dedi biyopsi aldi bisey cikmadi 

0 oy
(1,031 puan) tarafından

Rabbım şifa versin korktuğuna uğratmasın

(181 puan) tarafından

Rabbim bu hayirli cuma gunu hurmetine safi ismi ile sana bize butun muslumanlara sifa versin insallah bacim🤲

0 oy
(181 puan) tarafından

Rabbim cuma gunu hurmetine safi ismi ile sana bize butun muslumanlara sifa versin insallah bacim🤲

0 oy
(672 puan) tarafından

Rabbim şafii ismi şerifinin hurmerine bu cuma gunu hurmetine tum hastalara şifa versin insallah amin

0 oy
(367 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun yolunda kolaylık versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun kontrollerin sonuçların inşallah en temizinden çıkmasını nasip etsin inşallah Rabbim şifası versin sevdiklerinle sağlıkla bağışlasın seni ve senin gibi mücadele eden herkesi

0 oy
(850 puan) tarafından

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşAllah güzel sonuçlar alırsınız ♥️ 

0 oy
(696 puan) tarafından

Bırads 3 de yüzde 2 kötü huylu olma ihtimali var, Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah 

0 oy
(68 puan) tarafından

Rabbim bütün hastalara kalıcı sağlık afiyet huzur versin inşallah 

0 oy
(142 puan) tarafından

https://www.instagram.com/reel/CylwbgvNALL/?igsh=MWhwNDlsbGRkaXE4OA==  canım bu rahmetli doktor ökse otunu cok tavsiye ediyordu nasıl kullanıldıgını detaylı anlatıyor denesenmi şifa olur insallah belkide bununla şifayı bulursun ve iyot kullanmada fayda var kanser kist olusumunu engelliyor ve olan kistleri kücültüyor 

0 oy
(322 puan) tarafından

Bende Kayserideyim Mimsinde. Hemseriyiz. Kayseri'de doktorlar genelde işinde iyi. İnşallah işinin ehli iyi bir doktora gelirsiniz. Rabbim en kısa zamanda şafi ismiyle şifanızı nasip eder. Unutmayın buda imtihan ve geçecek herşey iyi olacak.

İlgili sorular

+5 oy
13 cevap 364 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (509 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 261 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde yaslandummmm_30 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 672 göst.
0 oy
19 cevap 346 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,704 puan) tarafından soruldu