+1 oy
208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (318 puan) tarafından

Arkadaşlar sorum şu. 50 yaş ve üzeri erkeklerde eşi kısıtlama haddinden fazla kıskanma ve başka erkeklerle yakıştırma gibi bir problem yaşayan var mı. Etrafında bu şekilde olan insan var mı. Biz yaklaşık 2 senedir kayınpederin bu saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. Sürekli kafasında bir şeyler kurup onu yakıştırıyor kaynanama. En basitinden dışarıya mı çıktık birlikte. karşıdaki erkek eşine bakıyor eşi de ona bakıyor ama ortada öyle bir şey yok. Kaynanam edepli dürüst namuslu bir kadın. Kafasını yere eğer öyle Gezer. Kayınpederimin  bu davranışı hastalık değil mi. Bu hastalığın tam olarak adı nedir nereye götürmeliyiz ne yapmalıyız kimden yardım istemeliyiz. her yapılan hareketten bir anlam çıkarıyor kendine göre. Ve hepimiz bu durumdan bıkmış durumdayız

8 Cevaplar

0 oy
(1,763 puan) tarafından

Andropozmu  oldu acaba 🤔 şaka bir yana acil piskiatriste gitmeli 

-Reklam-
0 oy
(21,489 puan) tarafından

Ya şizofrene bağladı ya da kendi öyle kafada karısını da öyle görüyor 

(318 puan) tarafından

O kadar namazlı abdestli bir insan ki. İnançlı bir insan da yani .

hastalık mı bu kafayı mı yedi gerçekten içinden çıkamıyoruz

(7,502 puan) tarafından

50 yas cik buyuk degil psikljik sebeplerledir. benim dedem 80 kusur yasinda karsi komsuya yakistirodu ananemi guya ananem eve aliomus guya dedemi kapinin onune koyup ananem o adamla evde takiliomus😂😂 80 kusur yasta. karadeniz adami dedem sabit fikirli at gozlugu takmis bir adamdi ne dersen de hersey onun bildigi gibi asla inandiramassin baska biseye. kafaya takmisti son on senedir o karsidaki adami.adamda kucuk dayimlarla yasit yani. bi on sene dedemin ole halisinasyon tarzi zorvaliklari ile ugrastik ananeme vuruyirmus fisariya gttin geldin banyo yaptin diye oysa ananem evde zaten zor yuruyo. ole ara sira degisiklik olsun diye güne mune gitururlerdi arabayla biri alir geri brakirdi eve tyzemlerden kuzenlerden dayilar yengeler kim musaitse. dedemde camiye gder gelirdi bi iste.  neyse pandemi oncesi vefat ettiler once dedem aradan 2 sene sonrada ananem

0 oy
(1,081 puan) tarafından

Bence kişi kendinden bilir işi. Kendi içi nasılsa herkesi öyle sanıyor. Benim babam da öyleydi 

(318 puan) tarafından

Namazını kılar orucunu tutar . Camisine gider. kafayı mı yedi anlamıyoruz artık ya

0 oy
(919 puan) tarafından

Komşumun babası öyle en yakınından kıskanmaya başlamış dr fln gitmişti ilaçları kullanmak istemiyordu bayağı uğraşıyorlardı hangi bölüm bilmiyorum ama psikiyatriye götürdüler yanlış değilsem 

0 oy
(549 puan) tarafından

Paranoyak galiba başka saçma haraketleri varsa şizofren de olabilir

0 oy
(4,702 puan) tarafından

Maalesef vaktiyle rehabilite edemediği travmaları hortluyor. Altında kesinlikle psikolojik bir sebep var. Tedavi olmalı.

0 oy
(8,897 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi belliki kendinin niyeti pek temiz değil herkesi kendisi gibi sanıyor 

0 oy
(432 puan) tarafından

Aşağıl..ık kompleksi var onda kesin. Ben çirkinim aen güzelsin.  Sen yasladım Sen gençsin gibi şeyler. Bu kendisiyle alakalı bunun düzeleceğini pek sanmam. Benim tanıdığım bir yaşlı çift vardı. Kadının kamburu çıkmış artık yaşlı filan evdeki güneşliği açtirmazdı.  Perde biraz yerinden oynasın evde huzursuzluk çıkardı.  Neyse tabi çareyi kadının çocukları çekip anneyi aldılar yeter senin ettiğin anneme biz bakacaz Sen başının çaresine bak deyip. Adamda sürekli karı kız keserdi gözüyle eve filan atardı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
0 oy
12 cevap 413 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 566 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Elvan Osman (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler