+3 oy
784 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (235 puan) tarafından

İste internet sitelerinde okuyordum bunu ama gecen gun birinin agzindan duydum sasirdim. Boyle mi yapmaliyiz acaba biz o isten sonra hic birsey konusmayiz ve aklima da isteklerimi soylemek gelmiyor o ana odaklaniyorum sadece. acaba işe yariyor mu?

24 Cevaplar

+6 oy
(1,229 puan) tarafından

Yok ben normal yemek yedikten sonra çay içerken soylerim

önce (822 puan) tarafından

@BabyBoyum

Sizin orda lidl market varmi

önce (160,079 puan) tarafından

cok haklisin meltom 👍❤️❤️❤️🖤💕💕💕

bacim lidl var aldi var burdada

Lidl hakkinda israile destek veriyor mus duydunmu peki boykot diyorlar 

Aldi var uzak bana 

önce (160,079 puan) tarafından

evet lidl aldi carrefuor hepsi boycot

Aldi degil dediler 

-Reklam-
+4 oy
önce (4,484 puan) tarafından

O ne öyle be, yani sağlıklı bir ilişkide karşılıklı konuşarak da istekler iletilebilir neden seks ya da aksiyon bekleniyor :)) Ben normal dümdüz söylüyorum özel bir an beklemiyorum :))

+3 oy
(1,509 puan) tarafından

😀 dene bakalım 

+3 oy
önce (5,857 puan) tarafından

Hiç denemedim derin dondurucu için kandıramıyorum dur deniycem 😁😁😁 

İmkansız ama bir umut 😄😄😄

önce (353 puan) tarafından
+1

Kandıramıyorum olacak galiba:) ama konuya da uymuş :)

+3 oy
önce (25,558 puan) tarafından

Evet çoğu kadın öyle yapıyor bencede. Bunu bana biri söylemişti.

Ama biraz mantıksız geldi bana.  Kadın cilveli olunca erkege ne zaman isterse herşeyi yaptirabilir benim fikrim bu.  Yoksa sırf cinsellik yaşadığı için karşılık olarak yaptırıyor gibi oluyor. Eger eş sadece o zaman dediğini kabul edip yapiyorsa bundada bir problem var. Sadece o anmı anlayıs yükleniyor eşe yani. Oda karşılığı olduğu için.

önce tarafından

Bir kadın sadece cilve yaparak mı istediklerini yaptırabilir yani? Pes. 

+1

Sen o zaman kaba davranarak yaptir istedigini☺️

önce tarafından

İki akıllı ve olgun birey karşılıklı oturup her şeyi konuşabilir ve yapılması gereken şeyi aklıyla yaptırabilir. Ekstradan bir cilve yapma gereğinde bulunmaz. Hee sen kibar konuşmayı cilve sanıyosan onu bilemem. Sağlıklı evliliği olan bütün eşler birbirine kibar konuşur çünkü. 

Cilve oynaşma demekmiymis . 

Benim dedigim cilve oynasma anlaminda degil. Tatlı dille konusabilmek.  Seninde dediğin gibi . 

Sen cilveyi yalnış anlamişsin.

önce tarafından

Tatlı dille konuşabilmeye cilve yapmak denilmez. Birbirini seven çiftler zaten tatlı dille konuşurlar, bir şey yaptırmak istedikleri zaman değil, her zaman öyle konuşurlar

+3 oy
önce (13,977 puan) tarafından

Ne tarafa kusayım ya ne sakil bir tavır bu ben eşimle bir tek şey yapınca anlaşabiliyorsam tükürem öyle evliliğe 

önce (8,695 puan) tarafından
+1

Şu hatuna ❤️❤️❤️❤️

+2 oy
önce (156 puan) tarafından

Bence iliskiden once soylemek daha mantikli;)))Yani yatakta degilde yataga gitmeden;))

+2 oy
önce (1,476 puan) tarafından

Bunu istediklerini yaptırmak için kendi bedenini kullanan kadınlar yapıyor maalesef benim çevremdede var hic gerek yok bence böyle şeylere utanç verici 

+2 oy
önce (3,058 puan) tarafından

Ne alaka ayol. Ben bir şey istediğim de hemen söylerim ne ilişki sonrası. Oda sağolsun hiç hayır demez. Cinselliği çıkar ilişkisine ceviremem. 

+1 oy
önce (7,305 puan) tarafından

Önce, sonra , hiç olmadan her türlü söylüyorum 😂😂 ilişki sırasında söylemek saçma ama sonuçta erkeğin dikkati çabuk dağılabilir 😂

+1 oy
önce (308 puan) tarafından

Yok ya bence utanç verici bı nevi bedenini çıkar için kullanıyorsun küçük düşürücü bence. İnsan gibi ya yemek yerken ya da otururken konuşuruz biz. İlişki sırasında sadece o ana odaklanilir. Bişey istesem ne alaka sırası mi şimdi deyip dikkati dağılır insanın :)

+1 oy
önce (21,343 puan) tarafından

Aklıma geleni söylerim ne alaka ya o zaman o işi çıkar için yapmak oluyor bence bana göre 

önce (235 puan) tarafından

bana da oyle geliyor sirf biseyler alsin yapsin diye yatiyorlar herhalde kocayla

önce (21,343 puan) tarafından

Çok yanlış valla

+1 oy
önce (2,351 puan) tarafından

Ben genelde akşam yemekten sonra sohbet ettiğimiz zaman söylüyorum. 

Ama en çok dikkat ettiğim eşimin o andaki ruh hali. Sinirli ve morali bozuk ise söylemem.

Ben öyle yapmam hoş değil. yapsam bile eşim bozulur kullanmış hisseder kendini. 

+1 oy
önce (245 puan) tarafından

Benım arkadas oyledı dıyodu Bı yatyom bulaşık makinesi aldıryom Bı yatyom camasır makınası aldıryom Bı yatyom buzdolabı esyalqrım yenılenıyo dıyodı ben yanlıs buluyorum sahsen asla oyle sey yapmam 

+1 oy
önce (712 puan) tarafından

Kendi evliligimde asla kurmayacagim bir strateji çünkü buna gerek yok ama bazı evliliklerde adamlar aşırı cimri olabiliyor kendi isteği görülüp mutlu olduğu an ikna oluyorsa mantıklı olabilir neden olmasın neden anlamak istemeden herkes her şeye saldırıyor burada 😄

+1 oy
önce (1,049 puan) tarafından

Yani benim görümcem var  eşi istediğini alırsa onunla birliktelik yasıyor mesela ütü airfrey koltuk vs almazsa yüzüne bakmıyor alırsa dizine yatırıyor

0 oy
önce (681 puan) tarafından

Hiç yapmadım ve hiç hoş bişey değil bence ya. Resmen sana o bana bu demek gibi bişey. Benim eşimde böyle bişey yapsam rahatsız olur bunu mu kullanıyorsun gibi söylemlerde bulunur bence

0 oy
önce (131 puan) tarafından

Bazen anlata anlata anlamaz yada yapmaz istediğim şeyi ilişkiden önce söylerim   anca o zamn anlar 😂

0 oy
önce (1,906 puan) tarafından

Öyle birşey yapmıyorum 

0 oy
önce (1,171 puan) tarafından

Olması gereken. En ikna etmek için uygun zaman 🤣

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 332 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 853 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mavidunya (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,522 göst.
4 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 860 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,706 soru

23,795,127 cevap

317,064 kullanıcı

...