+3 oy
629 göst.
Diğer kategorisinde (2,491 puan) tarafından

Günaydın kızlar uyandiniz mı.. bu hamilelik ne tuhaf bişey 😂 hayatımda bu satte çay demlemiş kahvaltı yapmış insan değilim de işte. gönül isterdi ki kızım uyurken bende uykumu alayım ama açlıktan uyuyamadım resmen , kızımda böyle değildim hiç bişey yiyemiyordum doğru düzgün. siz napiyonuz uyandı mı sizin bebeler:))

image

22 Cevaplar

+3 oy
(6,470 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar afiyet olsun bol bereketli olsun bebişe şifa olsun inşallah 🫣🫣 Rabbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 

Akşamdan pizza hamurum kalmıştı iç malzemesi de vardı üşendim dolaba kaldırdım laf aramızda yapsaydım benim adam yerdi o yüzden birada bilerek yapmadım 😁😁😁😁😁 

Bu sabah kalktım hem evimi topladım hem mini pizzalar yaptım kocam evde keyifli keyifli kahvaltı yapcaz inşallah 🤗🤗🤗 

Pizzalar pişene kadar kahve sigara yapayım istedim 

image

image

(2,491 puan) tarafından

amiin canım sizede afiyet olsun muhabbetiniz bol olsun❤️

ohh pizzalar nefis görünüyor valla ellerine kollarına sağlık 

(1,721 puan) tarafından

Valla helal olsun çokta güzel görünüyor bı tarif alalım afiyetler olsun şu enerjiden bende istiyorum acilen 😴

(6,470 puan) tarafından

Sare teşekkür ederim canım 

Tuğçe her haltı yiyip tarif veremeyenlerdenim ama hamurunda

Zeytinyaği. Ilık su un tuz şeker instat kuru maya var 1 paket 

Ama önden şeker su mayayı 5.10 dakika iyice karıştırıp mayalandiriyorum 

Sonra bi 40 dakika mayalanmaya bırakıyorum 

Üstüne sürülen sosta zeytin yağı domates kekik güzel kavurup blandir yapıyorum rengi kırmızı olsun dersen az domates salçası da ekleye bilirsin 

Hamuru güzelce açıyorum bolca çatalla deliyorum 180 derecede önceden ısıtılmış fırına veriyorum 15 dakika sonra alıyorum güzelce sosunu sürüyorum üstüne kaşar sucuk sosis zeytin  biber ne varsa ekleyip enson inceden kaşar serpiyorum üzerindeki malzeme dökülmesin diye tekrar fırına veriyorum iyice kızarınca alıyorum 

(1,721 puan) tarafından

Ay super ilk fırsatta denicem çokta güzel vermişsin tarifi bana püf noktaları lazımdi zaten teşekkürler ☺️

-Reklam-
+2 oy
(25,922 puan) tarafından

Günaydın. Kiz senin eski nick orbaanesera miydi 

Ayy hamismisin . Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Kac haftalık ❤️🌹

(25,922 puan) tarafından

Ahahah yaaaa🤣

(6,978 puan) tarafından

Hahaha evet evet hiç bişey kacmiyo gozundan 🤣🤣🤣🤣

(4,592 puan) tarafından

Müdürüm @Sekerkizz

Buranın en en kendime yakın gördüğüm @BoncukGozlum 😁😁

(15,942 puan) tarafından
+1

Yaa ağlarımm cansınn🥹🥹

(4,592 puan) tarafından
+1

❤️❤️

+2 oy
(1,251 puan) tarafından

Uyanmaz olurmr sabahin korunde

Afiyet olsun sana da canim 

(2,491 puan) tarafından

ahh ah şu bebelerin derdini bi anlasak:)) benimki de yeni düzene girmeye başladı inşallah da böyle gider 

sağol canım teşekkür ederim 

+2 oy
(2,793 puan) tarafından

Günaydın 🤗benim kız geç kalktı bugün 7de ben şaşırdım 😂😂

kahvaltıya arkadaşım gelecek onu bekliyorum 

(2,491 puan) tarafından

ayy geç 7 ise normalde kaçta kalkıyor merak ettim 🥲

afiyet olsun canım şimdiden 

(2,793 puan) tarafından

geneli 6 valla😂  çok erken yatıyor 😅

+2 oy
(22,354 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun grip oldum dünden beri kendimi tedavi etmeye çalışıyorum ay perişanım bebelere pasta yaptım onu yiyolar benim canım bişey istemiyo az uyudum okanı yollucam okula  çamaşır katladım yemeğide yaparsam benden iyisi yok 😂😂😂

(2,491 puan) tarafından

geçmiş olsun canım, bende kızım uyurken çamaşır katıldım ortalığı topladım bı Süpürge kaldı onu da erken diye açmadım 

(22,354 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌸

+2 oy
(857 puan) tarafından

Günaydın ☀️

Afiyet şeker olsun bende uyandım uyku tutmadı telefonda takılıyorum.eşimle kızım uyuyor.

Kalsınlar kahvaltı yaparız inşallah 🌼 

(2,491 puan) tarafından
+1

Afiyet olsun şimdiden canım 

(857 puan) tarafından

Teşekkürler canım sağol ❤️

+2 oy
(2,020 puan) tarafından

Afiyet olsun ❣️ sabah saatlerinde asla kahvaltı yapamıyorum ya. Eşime şimdi hazırladım o yiyor bende yanında oturmuş onu izliyorum 😀

(2,491 puan) tarafından

genelde bende öyleyim da bu aralar aşırı derecede aç uyanıyorum hdgdhh:)

(2,020 puan) tarafından

Hamile misin yoksa 😁

(2,491 puan) tarafından

evet canım 18 haftalık 

(2,020 puan) tarafından

Sağlıcakla kucağına al inşallah, hayırlı evlat olsun ❣️

+2 oy
(2,565 puan) tarafından

Günaydınlar canım afiyet olsun bebekle sana Şifa olsun inşallah  ❤️

Biz de 7 buçukta kalktık oğlanı okula yolladım normalde yatar uyurdum da oğlumun 23 Nisan gösterisi var ilk heyecanlar bakalım kahvaltı etcem saati gelince programa katılcaz  🤗😊

(2,491 puan) tarafından
+1

Amin canım sağ ol ❤️

oyy o tatlı heycanlarr , size iyi eğlenceler canım 

+1 oy
(1,721 puan) tarafından

Oh afiyet olsun şifa olsun hem sana hem bebise hamileyken benimde inanılmaz istahim vardı hiç kahvaltı yapmayan ben yumurtadan şuan soğumuş durumdayım artık nasıl yediysem 😆 sağlıkla dogsun insallah benide açlık uyandırırdi sonrada tekmeleri uyandırirdi şimdide açlığı uyandırıyor beybiyi doyurup uyuttum geri yaticam kafam hiç kalkmiyor

(2,491 puan) tarafından

Amiin canım, hiç sorma ya normalde hiç kahvaltı yapmayan bir insanım ama bu aralar okadar aç uyanıyorum ki :)) 

+1 oy
(479 puan) tarafından

Benim çocuklar geç yattıkları için uyıyorlar hala. Ben de çamaşır patladım. Banyo tuvalet yıkadım. Makineyi yerleştirdim. Tekrar çamaşır attım. Toz aldım. Çöpleri attım. Şimdi kahvaltı hazırlayıp uyandırıcam minikleri. 

Ben de rahatsızım. Kulaklar tıkandı gidikler duymuyorum hiç bir şey. Kahvaltıdan sonra yemek yapıp mutfağı topluycam sonra çocuklara ayırıcam tüm günü. 

(2,491 puan) tarafından

maşallah ellerine kollarına sağlık canım 

(3,933 puan) tarafından

Maşallah ya benim kızım yanından kalksam bı bakarım ki arkamda hiç uyurken kalkıp iş yapmamısımdir herhalde 😀

(479 puan) tarafından

Canım benim bebişler de yanımdan asla ayrılmazlar. Bir de uçan kaçan modellerden:)Ama ikisinin de gündüz uykularını kestim o halde bile on ikiden önce uyumuyorlar. Ben de hiç bir şey yapamadığım için onlar uyurken ne yapabilirim işte. Annelik zor meziyet. Allah yuvası yavruları için koşul Turan tüm annelere güç kuvvet versin ❤🌹

+1 oy
(303 puan) tarafından

Gunaydın afiyet olsun canım. Bende sabah 6 buçukta kalktım esıme kahvaltı hazırladım o gitti. Çocuklar uyandı onlra patates kızartması yaptım kızımı okula goturdum. Oglumu doyurdum. Makınayı boşalttim. Ben daha kahvaltı yapmadım canım hiç bisey istemiyor. Evı topluyorum sonra bıseyler yerim☺️

(2,491 puan) tarafından

ellerine sağlık canım, sana da afiyet olsun şimdiden 

(303 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 

+1 oy
(18,212 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Bende hastayım kalkıp kahvaltı hazırlayacak mecal yok bende.

(2,491 puan) tarafından

çok geçmiş olsun canım 

+1 oy
(5,676 puan) tarafından

Günaydın canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşaallah🌸💖 maşallah mikemmel bi kahvaltı. Bende çay içiyorum uykusuzum🥲

(2,491 puan) tarafından

amin canım çok teşekkür ederim ❤️ 

bende uykusuzum da kızım nasıl olsa brazdan uyanacak diye diye uyumadım:)) gel bi kahve içip kendimize gelelim😊

(5,676 puan) tarafından

Olur canım çok iyi gelir 😻

+1 oy
(1,443 puan) tarafından

Günaydınn bende oğlumda acikiyorum, yesem bile açlık hissediyorum kahvaltıda özellikle 😁

(2,491 puan) tarafından

aynı bende öyle.. benimkini de erkek dediler bakalım 

(1,443 puan) tarafından

Kaç haftalıksin 

(2,491 puan) tarafından

18 haftalık canım 

+1 oy
(5,805 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun bende oğlumda böyleydim hep açtım gece kalkar yumurta kızarmış ekmek zeytin peynir kaç öğün besleniyor dum hatırlamıyorum hiç uyuyamazdım kıpır kıpır dı sabaha kadar otururdum salonda sabah karşı uyuyup işe giderdim bide 

(2,491 puan) tarafından

valla beni anlatmışsın canım 😂

(5,805 puan) tarafından

Ben ilk hamile olduğumu anladığım an içime erkek doğdu doktorda üç aylıkken cinsiyeti kesin erkek demişti seninde erkenden belli olmuş 😊 benim doğdu hala aynı enerjik uykusuz ama çok tatlı sabah kalkınca beşiğinden yanıma gelir öperken uyandırır beni Rabbim sanada tatlı sağlikli evlât versin inşallah

(2,491 puan) tarafından

Amiin canım benim de 16 haftalıkken doktur direk erkek dedi inşallah öyledir:) 

+1 oy
(22,313 puan) tarafından

Anne karnına düştükleri anda başlıyorlar anneyi uyutmamaya bu bebeler :) 

(2,491 puan) tarafından

valla öyle yaa 😂😂

+1 oy
(1,119 puan) tarafından

Bugün 6.30 da siftah yaptık çok şükür :) 

Kızım uyuşma uyurdum şuan o kadar çok uykum var ki kızım kahvaltı yaptı da daha ben yapmadım birazdan yaparım önce evin bütün işini bitireyim rahat rahat yerim 

Afiyet olsun sana

Kaç haftalık bebişin

(2,491 puan) tarafından

sağ ol canim sanda şimdiden afiyet olsun 

18 haftalık canım 

+1 oy
(4,592 puan) tarafından

Günaydınn iş yerim hastaneden selamlar afiyetler olsun ❤️

(2,491 puan) tarafından

teşekkürler canım sana da kolay gelsin 

+1 oy
(3,245 puan) tarafından

Ohh afiyet olsun canısı bende daha yeni kahvaltıyı hazır ediyorum bebem adam akıllı uyutmadi beni çok sinirlendim eşim işten geldi Allah razı olsun aldı bebeği götürdü içeriye biraz oynadılar bende biraz uyumuş oldum bir saat önce uyandım kendime geldim şimdi de günün en önemli öğünü kahvaltı vakti 😀😋🌺🌺

(2,491 puan) tarafından

teşekkürler canım size de afiyet olsun ❤️ 

(3,245 puan) tarafından

Teşekkürler canısı ❤️ 

+1 oy
(3,932 puan) tarafından

Ah ah keske vende soyle bi kahvalti yapabilseydim hamileliginxe ben oldum olasi kahvalti sevmem hep tek basimaydim canim istemezdi yemezdim hamilelikte yemek gerekiyo hazirliyodum partakal suyu yumurta kasar falan hep faydali seyler 2 lokma zor yiyip oturuyodum o kahvaltiyi bitirmek olum gibiydi cok oturup yiyemiyorum iste diye agladim afiyet olsun balim yiyebiliyoken ye bosver ben aksamda 2 tarli yedim kahve iciyorum cocugs verdim kahvaltisini yiyo 

(2,491 puan) tarafından

bende kahvaltı sevmem normalde de , kızıma hamileyken hele hiç bir şey yiyemiyordum dediğin gibi iki lokma yiyip kalkıyordum , ama bunda çok şükür öyle değil 

(3,932 puan) tarafından

Aman oyle olsun bacim ye gitsin sifa olsun bebisine 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 825 göst.
+2 oy
7 cevap 332 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 339 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 531 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,470 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,562 soru

23,922,260 cevap

323,553 kullanıcı

...