+7 oy
657 göst.
Diğer kategorisinde (1,570 puan) tarafından

Kızlar ben bişey merak ediyorum ya gerçekten neden yeni hesap açıp enteresan enteresan sorular soruyorsunuz ki. burda zaten kimse kimseyi tanimiyor ne geliyosa içinizden yazın gitsin kocanız veya başka birini eleştirmek için yeni hesap açma gereksiniminde bulunuyorsunuz ?

İsterseniz beni lincleyin aylardır söylemek istediğimdi bu yeni hesap açanların hepside burda mükemmeli oynayan şahıslar.. 

Öylesine bı sohbet uygulaması yani fazla anlam yüklemeye gerek varmı? 

8 Cevaplar

+8 oy
tarafından

Herkes istediği gibi bu uygulamayı kullanmakta özgür bence. Belki taninmak istemedikleri için yada linç edilmemek için olabilir

(1,570 puan) tarafından

Ben hiç denk gelmedim ama büyük karaktersizliktir bu yazıklar olsun onlara 

tarafından

Ben cok denk geldim😅

(1,570 puan) tarafından

Herkes kalbinin ekmeğini yer canim

(1,741 puan) tarafından

Aaa bende görmüştüm biz sana kaç kere dedik sana laf anlatmaktan usandım akillanmiyorsun anlamıyorsun falan gibi yorumlar görmüştüm bikac kere 😆 ben aynı kişi on tane post açsa pes peşe aynı kişi olduğunu farketmem bile 😆

(1,570 puan) tarafından

Bende hiç dikkat etmiyorum ya en fazla bir iki isim var kafamda tutamam ben 😁

-Reklam-
+4 oy
(1,324 puan) tarafından

Niye biliyor musun çünkü daha önce başkası paylaştığı zaman kınamıştır o yüzden aktıf hesapla soramıyorlar yoksa nasıl atıp tutacak😀

(1,570 puan) tarafından

İşte insan hiçbir zaman kimseyi kinamayacak buda bir ders tabi anlayana 

+3 oy
(6,777 puan) tarafından

Birde şuna ben ekleyim 

Yok anam için soruyorum 

Yok kardeşim için soruyorum 

Yok arkadaşım için soruyorum 

GİBİ GİBİ BAHANELER ÇOK KOMİK GELİYOR 

(1,570 puan) tarafından

Ben iki defa kardeşim için ve arkadaşım için post açtım canım çünkü yanımda okudular yorumları ama bı preblemim olsa direk yazarım içimde tutamam görüldüğü üzere 

(6,777 puan) tarafından

Siyah incim istisnalara saygım sonsuz ama arkadaşımin kocası şunu yaptı diye post açarlar sonra unutup 3 gün sonra eşim bunu yapmıştı bende bunu yaptım diye alkış beklerler ben buna kızıyorum 

+3 oy
(785 puan) tarafından

Bahane edenlerden çoğu akraba tanıdık varsa hehe var hepsi burayı kullanıyor 😂😂😂

(1,570 puan) tarafından

Kız 5 sene hamilelik uygulamasını kullandım burayı bile 2 inci hamileligimde keşfettim nasıl buluyorlar helal olsun 

(785 puan) tarafından

Yok be kız bende uzun zamandır burdayım hesap açıp geliyor tanıdık var kimlik gizliyorum hesabım var diyor eskiyim diyor lakin eski nicki kimse bilmiyor garip yer burası 😄

(1,570 puan) tarafından

Gerçekten garip bir yer Allah'tan kimse birbirini tanımıyor varya aksini düşünemiyorum bile 😀

tarafından

Ayy millet birbirini tanısa ne kaos ortamı olur ha 😂 bi düşündümde eğlence eksik olmaz 

(1,570 puan) tarafından

Eğlence kaos kavga hepsi Bir arada seç beğen 😁

+3 oy
(9,640 puan) tarafından

1 kere açtım cok cok cok özeldi 😅

(1,570 puan) tarafından

Artiliyorum seni kimse bu açık sözlüğü yapmazdı 😘

+3 oy
(7,275 puan) tarafından

Kız bazen sormk istedigim bişey oluyo özel yada eşimle ilgili cekiniyom sonra yüzüme vururlar diye🤣🤣

(5,262 puan) tarafından

Vuruyorlar da zaten . Bişey söylüyorsun taa açıp eski postlarına bakıyorlar ama sende şöyle şöylemişin eşin şöyleymiş bak die 

Üşenmiyorlarda.. 

(7,275 puan) tarafından

Evet evet çok oldu artık post açmıyorum 🤣

(1,570 puan) tarafından

İşte boş insanlar boş şeylerle uğraşır bide fark ettimde biri burdakilerin şöyle bir psikolojisi var bir iki kişi linç ettimi bir postu diğerleride acımıyor koyun sürüsü gibj geliyorlar 😁 fark ettinizmi

+2 oy
(28,336 puan) tarafından

Üşenirim valla yeni hesap vırt zırt 😂😂

(1,570 puan) tarafından

Ayy bende 😁😁

0 oy
(4,327 puan) tarafından

Çünkü  eeen eski postunu aylar once yaptigin yorumu hatırlayan bir kitle var. Sonra bir şey danistiginda aaa sen de böyle demiştin sen de böyle yapmıştın diye cat diye söylüyorlar. Ben çok hakli buluyorum ozel bir soru soracak olursam ben de yeni bir hesap açarım

Ayrıca neden her şeyin hesabını da vermek zorundayız yok neden yeni hesap açılıyor yok neden post kaldırılıyor. Arkadaşlar bu bir uygulama sadece okuyun isinize geliyorsa cevaplayın geçin biz hatır sahibi dostlar degiliz

(1,570 puan) tarafından

Canım ben hesap sormuyorum kimseye öyle bir hakkı yok kimsenin ama eminim burda insanları ezikleyen lincleyen kişiler yapıyor bunu buda bir kul hakkıdır boş yere insanları üzmek 

Ben amacı dışında kullananlara söylüyorum üstüne alınmana gerek yok

(4,327 puan) tarafından

İnsanları ezikleyen küçük gören bir iki kişi var hala da buradalar admin olaya el atmalı. Silsin hesabını bir daha mı açtı bir daha silsin. Onun da cocugu çoluğu isi gücü var sürekli de uğraşmaz herhalde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
5 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Canım oğlum (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Asabii (839 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 625 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,362 soru

24,168,005 cevap