+1 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından

3 yaşındaki oğlum bugün beni çok ağlattı tuvalate gidiyorum oraya geliyor su içmeye geliyorum oraya geliyor yatıyorum ağlıyor annem beni bırakma anne beni yanından ayırma diye ister istemez o böyle söyleyince korktum çok ağladım şuan yanımda yatıyor rabbim uzun ömür versin hepimizin çocuklarina 

9 Cevaplar

0 oy
(32,998 puan) tarafından

Böyle davranmasına yol açan nedir ki korktuğu bir şey mi yaşamıştı 

(337 puan) tarafından
+1

Hayır hiç bişey yaşamadı aniden oldu 

(7,339 puan) tarafından
+1

Çizgi film falan izliyor mu? Bir anda böyle yapışması bir korkusunu anlatıyor gibi 

-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından

Ayy amin amin inşallah Rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın inşallah benim büyük oğlum 5 yaşına gireçek küçüğüm de 10 aylık ben nereye gitsem peşimdeler inanki onlar beni  nefesim herşeyim🥲😊😊

(337 puan) tarafından

Rabbim korusunn bagislasin

(321 puan) tarafından

Amin 🙏 Allah razı olsun bacım

0 oy
(2,093 puan) tarafından

20 aylık kızımda aynı 30 sn görmesin hemen anneeeee diye evde bağırır tuvalete giderken güzelce konuşuyorum şimdi anne tuvalete gidip gelecek sen bekle diye bazen ağlamaz vbazen çıkana kadar ağlar 

(337 puan) tarafından

Oyy kiyamam melek gbiler 

(2,093 puan) tarafından

Evet Rabbim bizlere bağışlasın sanırım bazı çocuklarda bi yaşa kadar anneye düşkünlük cok oluyo kızım babasinda bile durmuyo:(

(337 puan) tarafından

Aynı benm oğlumda öyle 

0 oy
(1,728 puan) tarafından

Benim iki oğlum var 3 yaş ve 17 aylık 

3 yaş oğlum beni pek aramaz öper sever çok nazik bi çocuk yemek yaparım yer eline sağlık annecim çok güzel olmuş der mesela 

Bişey ister yapınca teşekkür ederim annecim seni çok seviyorum der ama gel gör ki beni pek aramaz yani yanında yoksam annem nerde demez 

İkinci oğluma doğum için hasteneye gittim bebek doğunca büyük oğlumu getirdiler gideceği sıra anne hadi kalk gidelim dedi ayy nasıl ağladım ilk ve son kez böyle bişey söyledi hiç bişeyini eksik etmedim hep ilgilendim ama genel yapısal olarak sosyal bir çocuk babasıyla dışarı çıksa sende gel diye çok nadir söyler bana tabi kardeş etkisi de var kardeşi olunca gezmesi sınırlanıyor babasıyla tek gidince daha uzun ve keyifli geçiyormuş öyle söylüyor 😂

17 aylık oğlum tam tersi ben olmadan asla yapamaz birgün markete gittim babasına bırakıp kapıyı çalar çalmaz ağladı gelip bana sarıldı yarım saat yanak yanağa yapışık kaldık 😂

Yine birgün düğün vardı hava soğuk annem çocukları götürme hasta olurlar bana bırak dedi bıraktım düğün dönüşü annemlerin evinin önüne gittik kardeşim oğlumu camdan bana baktırıyordu el salladım beni farketti ağladı kızardı camı yırtıyor ama gelmek için eve geldim yine aynı şekilde bu Sefer uyuyana kadar kucağımdan inmedi başını omzuma koydu uyuyana kadar asla kalkmadı başka biriyle ya da başka bişeyle asla ilgilenmedi 

İkisi de benim evladım ikisine de aynı özeni gösterdim hatta büyüğe ilk ve tek çocuk olmasından kaynaklı daha ilgili davrandım sonuç böyle 😂bazen büyük oğlum böyle yapıyor diye çok üzülüyorum geçen gün bana sen kardeşimle evde dur ben babamla gezip gelecem dedi neden böyle yapıyorsun ben kötü bi anne miyim dedim yanaklarımı iki elinin arasına aldı hayır annecim sen çok güzel annesin ben sadece gezip gelecem sen ağlamadan bekle tamam mı dedi 😂😂😂

Bende onlar olmadan rahatsız olurum bir yere giderken götürmesem onlara kavuşana kadar aklımda hep onlar olur gündüz uykuya ikisi aynı anda yatsa keşke diye dualar ederim yarım saat geçmeden canım sıkılır hep söylerim annelik biraz delilik rabbim cümlemizin evlatlarının  ayaklarına taş değdirmesin yüzlerini hep güldürsün inşallah 

0 oy
(639 puan) tarafından

Az önce dedim ki Allah hiç kimseyi annesiz bırakmasın iki oğlum var biri 3 diğeri 1 yaşında ikisi de aynı anda grip ve boğaz enjeksiyonu geçiriyor büyüğü çok düşkün bana öyle böyle değil küçüğüne nazaran. Büyük oğlum ağladı aldım susturdum tam yattı dedim küçüğü ağladı ona koştum büyüğü geldi yanıma babası aldı ben küçüğü ile ilgileneyim diye anne gel diye ağladı kıyamadım ikisini kucağıma aldım sardım sonra biri ayağımda biri kucağımda eşimde odaya geçti horul horul uyudu ey annelik dedim sen nelere nelere göğüs geriyorsun şimdi aldım birini sağıma diğerini soluma onlara sarılıp sarılıp yatarım çok şükür verene 

0 oy
tarafından

6 yaşına girecek oğlumdan sesleniyorum, fazlası var eksiği yok 😂😂 donla lastik gibiyiz asla ayrılmıyor dibimden 

0 oy
(1,739 puan) tarafından

Annelik gerçekten çok başka birşey çoğu zaman zor ama evladına bakınca o muhtaçligi o bağlılığı görünce herşeyi kendini unutuyor insan. Ve ben anne olmadan önce hiç kendimi bu kadar özel hissetmemiştim doğduğu andan itibaren senin kokuna kucağına muhtaç Allah kimseyi evladiyla sinamasin hiçbir yavruyu da anasız bırakmasın 

0 oy
tarafından

Ya şöyle yorumlara bi baktımda çoğu erkek annesi erkekler biraz daha anneye düşkün oluyor özellikle oyun grubu, çevresi filan yoksa. Tabi bu durumlarda babaya bağlı olarak kız çocukları da böyle olabiliyor orası ayrı ☺️ bende de 2 oğlan var öyleler kendi başlarına oyun oynarlar ama benim varlığım oda içerisinde olmalı 😂 yoksa savaş alanına dönüyor ev

0 oy
(802 puan) tarafından

Amin inşallah büyük ihtimalle kabus görmüştür nasıl anlatacağını bilmediği için de sürekli yanında istiyordur bizler yavrularımızın sarsılmaz yıkılmaz limanlarıyız Rabbim hepimizin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inşallah yarın eğer imkanın varsa yakında askıda ekmek yapan bir yere para ver çocuğunun eşinin yuvanızın sadakası olsun veya ihtiyaç sahibi birine de yardım edebilirsin sen nasıl istersen 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 380 göst.
30 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,043 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tompislerim (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,900 göst.
25 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizliiiii (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 773 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,765 soru

24,320,494 cevap

345,280 kullanıcı

...