Kızlar inanır mısınız ıkı gun önce perdelerimi yıkadım. Ama sökerken yumuşatıcı kokusu alıyordum.6-7ay önce yıkamıştım en son. Neyse işte ıkı gun önce yne yıkadım astım 101 den bulut markası yumuşatıcı kullandım. 3 ölçek de kullandım ıslakken buram buram yumuşatıcı koktu ama uçtu gıttı diğer güne bişi kalmadı şuan kokmuyor. O önceki yumuşatıcı neydı nerden aldım hatırlamıyorum var mı kokusu kalıcı memnun oldugunuz marka koku
Peros ve bingo kalıcı
Hangi rengi bingonun kırmızısı güzel kokmuyor
Bingo manolya diyorum baska birsey demiyorum mutlaka deneyin
Evet görselde ki güzel peros da sarı olan
Ben bu bingonun serilerini bir ara a101 de kokladım kapaklarını tek tek açıp böcek ilacı gibi pis kokuyorlardo ya
Ben o şekilde pek anlayamıyorum kokularını bunu bir kere indirimde yakalamıstım deniyim dedim o günden sonra hep bunu alıyorum
O kadar uzun kokusu kalan varsa bende burada bekliyorum bende bulut alıyorum çünkü😁🤭
Hindistan cevizi yağı katarak bulutu kullanırsan uzun süre kokusu kaliyo ama bulutun siyah ambalajlı olanı zaten uzun süre kaliyo
Hiç almamıştım siyah olanı bir ara denemek isterim inşallah
Kesin yumostur o cunku o kalıcı
Bnde beklim burda
Yumoş pembe olanından aldım bi ara olabilir. Nerede ne denk gelirse öyle alıyorum zaten kıyafetlerde kullanmam da işte böyle perde yatak, koltuk örtisinde falan kullanıyorum
Aynen o kalıcı ve cok guzel ama boykot maalesef
Yumos lilyum olandır o
Yumoş pembe olanından aldım bi ara lilyum değildir o
Maviyi kullanıyorum pembeyi bilmiyorum
Peros ve yumoş kalıcı
İki kişi peros demiş. Bi dahakine denicem Türk malı olmuş olur
Bimdeki daha iyi oluyo siyah ambalajlı yakınınızda file market varsa oradaki bütün yumusaticilar bir sonraki yıkamaya kadar kokusu kaliyo
Markası ne?
Buluttan bahsediyor
Benim vazgeçilmez kokum yumos lilyum ve lotus aldım geçen gün onuda beğendim artık bu ikili vazgeçilmezim
Sadece lilyum ve pembesi şimdide lotus kullanıyorum oda oldukça kalıcı ve evim buram buram yumos kokuyo yayiliyo o derece yani ve komşularım bile benden alıştılar senin kalıcı değil demene çok şaştım dogrusu
Siz nasıl kullanıyorsunuz ben makineyi çalıştırırken döküyorum çıkıyor koku var kuruyor yok
Ben açmadan önce koyuyorum herseyini iki kapak ta yumos orta göze koyuluyo zaten bitti gitti hele kurutma da bile kalıyor kokusu dışarı da da kurutsam yine kaliyo yani
Benim aldıklarının kalicigiligindan vergi kesiyorlar herhalde
Ahaha makinenden de kaynaklı olabilir canım
Kesinlikle mor ABC ...
.bende perdelerimi epeydir yıkadım . Hala yaklaşınca kokusu geliyor. Aylar oldu yıkayalı..
Battaniyeleri mi de onunla yıkadım. Mis gibiler hala
Evet ABC mor ve mavi olanlar çok güzel tavsiye ederim
Peros kırmızı ve sarı renk olan baya kalıcı
Tmm teşekkürler
Kırmızı ve beyaz renk olan peroslar çok güzel kokuyor ve kalıcı. Kırmızı bingo da kalıcı ama ben onun kokusunu sevmiyorum
Tesekkur ederim
Bu hem deterjan hem yumuşatıcı ikisi bır arada harikaa kokuyor ve kalıcı parfüm aynı mukkemmell bişi yaa sadece bundan dökmen yeterli hem deterjan hem yumuşatıcı
Boykot markası
Vicdan olmayana bişey yapamaZsın kardeş Mrv37
Bilmiyordur belki ben söylemek istedim
Mrv37 evet bilmiyordum inan o diğer laf yapan kişi içinde diyeceğim onyergilari yikamayiz böyle her şeyden kendine laf söylemek için pay çıkaran insanlar gerçekten cinnet geçiresi insanlar . Kendiside eminim evinde illaki bı boykot markası vardır burda boş beleş konuşmasına gerek yok senin gibi nazikçe soyleyebilirdi o vicdanımı sorgulayan KARDEŞ
2 yıldır Omo boykot olduğunu öğrenmediysen o senin sorunun. İşinize geleni çok iyi bilirsiniz o Bombalar bizim başımıza yağsa bilmiyordum diyecekmisiniz acaba. Allah'a şükür 2 senedir 1 kere bile boykot ürün almadık zulme ortak olmamak için her araştırmayı zamanında yaptık .şu internetin sosyal medyadan bu kadar kullanıldığı zamanda bilmiyordum ben diyemeyiz.
Yorumlara bakılırsa kimse bilmiyor herkes yumoş önermiş
Aynen benim sorunum ve benim vicdanim bilmemezligim seni kattiii derecede ilgilendirmez. Almadiysan kullanmadiysan ne mutlu sana Allah m sorsak dört dörtlüksündür en iyi sensin tamam
Siyahı çok kalıcı.
Yumoş amber çok güzel yazın oğlumun t-shirt yıkayıp kaldırmıştım daha yeni çıkardım t shirt u yeni yıkamisim gibi hala buram buram kokuyor
Tesekkur ederim yumoş olabilir. Amber kokusu ağır değil mi ya bana ağır geliyor
Daha hafif kokuları var yumoş un bana hitap eden koku amber lilyum da güzel
Bingo soft ve lilyum
Yumos amber ve lilyum
ABC mor inci çok güzel ve kalıcılığı
Yumoş mavi cikmiyor kokusu bim siyah bulut olani kullaniyorum ama cikiyor gibi geliyor
Peros der susarım. Çok güzel kalıcılığı
Denicem. Teşekkürler
Rica ederim
Yumuşak amber
1,448,953 soru
23,798,171 cevap
317,223 kullanıcı