+3 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Sorum yukarıda.

11 Cevaplar

+4 oy
(237 puan) tarafından

Hap kullanacağına eşin dikkat etsin ilişki sırasında içine boşalma olmasa hiçbir şekil hamile kalmazsın ben üç yıldır kalmıyorum hamile bu yöntemle 

(373 puan) tarafından

Ya bizde 5 yılda boyle korunduk.Zevk suyunda da sperm var hamile kaldim yanlislikla diyenler var. Ben anlamiorm bu isi bosalma olmadan nasil hamile kaliniyor;)Ya kocaları bunlari kandirio yada onlar bizi;)

(237 puan) tarafından

Bosalacagi zaman direk geri çekse  hiçbir şekil asla hamile kalmaz yalan soyluyorlar

tarafından
+1

Yahu geri çekilme asla korunma yöntemi değildir. Doktorlar bile bas bas bağırıyor doktorlardan daha iyi mi biliyorsunuz?? Sizin gibi yapıp hamile kalan binlerce kadın var. 

(373 puan) tarafından

Hıhhh geldi bitanee;)))5 yıldır hamile kalmama sebebi nedir peki doktor hanım;)

tarafından

Ben doktorum demedim doktorlar bas bas bağırıyor dedim.. tabi siz gibi ben hamile kalmadım başkasının kalması saçma diyen at gözlüğü ile tıptan uzak insanlar bunu anlayamaz 😏 haa çok merak ediyorsan bi kadın doğum uzmanına sorarsın tabi kendini tıbbi konularda doktordan üstün görmüyorsan 

(373 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ya sizde sorun mu var?Biz 5 yıl kalmadık.Eşim tutabiliyor.Hanimefendi de bu sekilde 3 yıl kalmamiş.Biz bunu konuşuyoruz gelmissiniz doktordan iyi mi biliosunuz diosunuz.Sorunlarıniz varsa post açın yardimci olalim.

tarafından

image

bakın burada kocaman % leri verilmiş.. kordon bağlama ile bile hamile kalan kadın varken sence % 60 lık korunması olan geri çekilme ile hamile kalan sayısı az mıdır? Siz kalmamış olabilirsiniz ama siz gibilere güvenip hamile kalan binlerce kadın var. Ve evet zevk suyunda dahi sperm vardır. Doktorlarda bunu diyor zaten hatta bazıları hata yapıp erkek boşaldıktan sonra tekrar ilişkiye devam ediyorlar ve içeride tam çıkmayan spermler zevk suyuyla hamilelik riskini arttırıyor. 
tarafından

Sorun siz gibiler hamile kalmayınca herkes kalmayacak kafasında olmanız. %100 koruma sağlyan bir tane bile koruma yöntemi yoktur ki geri çekilmeden bahsediyoruz. insanları yanlış yönlendirmeyin.

(373 puan) tarafından

Ben bunları biliyorum bana sunum yapmanıza gerek yoktu;) İhtimal dahilinde herşey olabilir neden olmasın Allah isterse herşey olabilirde bazıları da dikkat etmiyor.Arkadasim eşine ben geri cekiyorum merak etme dedi kadin cocuk istemiyordu adam istiyordu meğerse bosaliomus hamile kaldi sonradan adam itiraf etti Bu tarz dalavere yapanda var;)Binde bir ihtimallerde herzmaan cevremizde olacak diye birsey yok.

(373 puan) tarafından

Bence sorun siz gibiler.Biz kimseye öneride bulunmadık biz ikimiz konusuyoruzzz hopppp gelmiş doktorculuk oynuyorsunuz.İlk ayda bosalmada ilk gebeligimde ben hamile kaldım ama geri cekilmede yillarca kalmadim napabilirim bunu yasadgim icin soylemek zorundayim senin icin saklayimmi bu durumu Allah allah;)

tarafından

Yorumu ilk yapan ne yazmış bak bakalım. Böyle yaparlarsa hamile kalmazlar yazmış değil mi sence yaşadığını mı anlatmış 😂  kendinizle çelişiyorsunuz cidden ya hem yanlış yönlendirme yapıyorlar biri bilimsel konuşunca da doktorculuk oynuyorsun diyorlar. Komikmiş gece gece güldüm 

(373 puan) tarafından

Evet kadın yaşadığını anlatmiş ben 3 yil kalmadim demis.Bende 5 yil kalmadim dedim.Turkce ogretmeninize selamlar.Okuma anlama ve yorumlama kabiliyetinize hayran kaldim tebrik ederim;)))Cok guldum size.Kimsenin senin bilimsel konusmana ihtiyaci yok her bilgi senin google aradigin gibi yaziyor zaten;)Burasi sohbet alanı isteyen yasadigini yazar isteyen cevresinde olani yazar.Keşke bilime bu kadar merakliydin okuyaydïn ya bir tıp ya;))

tarafından

Yorumu baştan bi oku 😂 okuman var belli ki ne yazıyor görürsün ama görmek istemediğin ortada

(Hap kullanacağına eşin dikkat etsin ilişki sırasında içine boşalma olmasa hiçbir şekil hamile kalmazsın ben üç yıldır kalmıyorum hamile bu yöntemle) 

Orada okuduğunu anlamıyorsun diye buraya kopyaladım ne yazıyor iyi oku İÇİNE BOŞALMA OLMAZSA HİÇBİR ŞEKİLDE HAMİLE KALMAZSIN hatta daha iyi anla diye büyük yazıyorum 😂 sence bu yönlendirme değil mi ilkokulda Türkçe öğretmenin çok zorlanmış olmalı

(373 puan) tarafından

Öfff amma uzattın tamam bilimsel kadın sensin o:))...Hadi şimdi git sabah kalkip evi supurcen kocana hizmet edicen. Tuvalet yikican madalya takmicaklar sana en dogru en bilimsel en tibbi sensin biz zaten avrat degiliz etrafimizda hic kadinda yok.Her geri cekilen hamile kaliyor öyle işte napalim uremeyi ozendirioruz boswer sen haklısın hadiu:))

tarafından

😂😂 ay cidden komiksin ha ben bilimsel şeyler yazıyorum sen orada. Her geri çekilme yapan hamile kalır dediğimi mi çıkardın 😂😂 

(237 puan) tarafından

Cnm benim eşin bosalacagini hissettiği zaman geri çekse hiç hamile kalmazsın bide prezervatifde kullanıyorsa 

tarafından

Prezervatif varsa evet ancak diger türlü risk yüksektir. Zevk suyuyla da gelir sperm prezervatif yoksa yüksek ihtimalle hamile kalma olasılığı var

(373 puan) tarafından

Nasıl yani sen prezervatifle hamile kalan hic gormedin mi bi arastirsanaa;))))))Hicbir sey yuzde yuz degildir yirtilamazmi;))))))Allahim cok egleniorm cok

tarafından

Attığım resmi okuyabilecek yeteneğin var değil mi ama dur düşüneyim sokak ağzı kullanan birinde o zeka yoktur 😏

(237 puan) tarafından

Prezervatif kullanıp içine bosalirsa evet hamile kalır ama boşalmasa hemen  geri çekse hamile kalma olasılığı düşük olur 

tarafından

@Aybalam arkadaşa da anlatır mısın anlama sorunu varda 😂😂 hamile kalınmayacağını düşünüyor 

(237 puan) tarafından

Yahu siz neyi tartışıyorsunuz boşver kim neyi nasıl biliyorsa o şekil yapsin

-Reklam-
+3 oy
(553 puan) tarafından

İhtimalken düşük çünkü döllenmesini engelliyor 

+2 oy
tarafından

Var diye biliyorum. Hiçbir şey %100 koruma sağlamaz kordon bağlamada bile doktorlar %100 koruma garantisi vermiyor 

+2 oy
(6,658 puan) tarafından

Vardır illaki millet tüplerini bağlattı halde hamile kalıyor ki hap yani 

+2 oy
(1,722 puan) tarafından

Var canım çok iyi tanıdığım 3 5 kişi var 

tarafından

Uyuyamayanguzel 😂😂

(1,722 puan) tarafından

Evet artık uyku problemlerimi buraya taşıdım 😂

tarafından

İdill nerelerde diyorum bende 😂😂

(1,722 puan) tarafından

Çok girmiyorum kız artık 

tarafından

Bende çok girmiyorum 😂 bunu bile daha yeni fark ettim 🤦

+2 oy
tarafından

@BabyBoyum sende vardin demi

(163,297 puan) tarafından

yoo o hapla gebe kalan rahimeydi kiz ben degil

+2 oy
(16 puan) tarafından

2 kere kullanmak zorunda kaldım birinde korundu 2. De korumadı  3 saat sonra aldığım halde kamile kaldım:]

+2 oy
(7,827 puan) tarafından

Tabii ki hapı yumurtlamadan önce içersen hamile kalmazsn ama zaten yumurtlamışsn ve ilişki olduysa gebelik oluşur hapın amacı yumurtlamayı ertelemek

+2 oy
(6,688 puan) tarafından

Var duymuştum daha önce 

+2 oy
(41 puan) tarafından

Evet canım ben kaldım hemde iki kere ertesi gün hapı kullandım hamile kaldıktan sonra üç gün sonra düşük yaptım. 

+2 oy
(484 puan) tarafından

O bir doğum kontrol yöntemi değil ki. Tabii ki de hamile kalınır. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 343 göst.
0 oy
3 cevap 38 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Eslemsare (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.

Kategoriler