0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Psikolojik olarak nasıl bir durumdayım.pandemi dönemi evlendim.ilk kizim premature oldu .yoğun bakım surecleri kardeşimin kalp yetmezliği teşhisi kondu başka rahatsızlıkları vardı annem iki kere rahim sarkması ameliyatı oldu. es ve ailesinin anlayissizliklari.sonra surpriz ikinci hamileliğin yine ayni erken dogum yogun bakim surecleri tek başıma çocuk büyüttüm ikisininde şimdi ilk kizim 5 e girdi ikinci iki buçuk yaşında.esimle sürekli kavga gürültüpanik atak oldum ondan beride toparlayamiyorum kendimi hic kimse anlamiyor halimden sanki nasıl asacagimi bilemiyorum bu altı yıl çok sıkıntılıdır sıkıntılar misafirdir Rabbimden  gelir gider biliyorum toparlayamıyorum kendimi tahammülüm yok çabuk ofkeleniyorum çoktakintili  alıngan mutsuz bir insana dönüştüm iç huzurum yok.bunun için psikoloğa gidemem çocuklar kucuk.Esimle çok kavga ediyoruz sebebi eşim asabi bende eskisi gibi sabırlı olmadığım için susamiyorum karşılığını veriyorum kavga büyüyor aşırı stresliyim oda vücuduma yansıyor ailem herkes bisey soyluyor ters anlıyorum ofkeleniyorum.nasil duzelecegim gün içinde bol bol insirah suresi istigfar la ilahe illa ente diye tesbihler çekip namazlarımızı kılmaya çalışıyorum yinede kalp kırıyorum üzülüyorum lütfen hassas bor şekilde yorum yapın bunlarida ağlayarak yazıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(3,865 puan) tarafından

Kan değerlerine baktır 

(66 puan) tarafından

Demir ve folik asit kullanıyorum sabah akşam 

(3,865 puan) tarafından

Magnezyuma baktır 

(66 puan) tarafından

Tamam inşallah pazartesi günü sağlık ocağına gideyim 

(3,865 puan) tarafından

Sağlık ocağı magnezyuma bakar mı bilmiyorum. Kan vermeden önce sor. Bide boşuna kan verme 

-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından

Ah canım benim az şeyler mi yaşamışsın ki normal olmayı bekliyorsun.Neden milletin kalbini kırdığını düşünüyorsunda onlara merhamet ediyorsunda kendine etmiyorsun.Biz anneler eşler en çokta kendimizin hakkına giriyoruz unutma.Yasadiklarin ve davranislarin normal.Sende artik farkindaysan biraz modunu değiştir.Eskiden ne yapmayı severdin biraz biraz onları yapmaya calis.

(66 puan) tarafından

Hep kızıyorlar annem diyor taşa söyler gibi söylüyorsun  beyin kanaması geçireceğim diye korktum diyor azıcık dikkat et eşim diyor sen hep böylesin kimse demiyor ki ya sen nasıl bir durumdasın ne haldesin 

(66 puan) tarafından

Yani farkındayım elimde olmadan böyle davranıyorum 

0 oy
(2,622 puan) tarafından

Üzüldüm adına kardeşim yaa valla, sabırlı olman lazım belki zor gelecek ama eşinin üstesinden gelmek istiyorsan eğer alttan al yani o bağırsa karşılık verme bir an konuşmak bağırmak gelse içinden la havle çek başka odaya geç uzan biraz derin derin nefes al, sana hemen git boşan ayrıl diyemem önce sorunu hal etmeye çalışın birbirinize sevgiliyle saygıyla yaklaşın ve birbirinize karşı sabırlı olun gülüm Allah'ın izniyle herşey yoluna girer ama az sabır, biliyorum çok zor ama Allah için sabret 

(66 puan) tarafından

Ailemin yanına geldim yaşadıklarım kendimce zordu esimden anlayış istiyorum onda yok ailemin yanına geldim.simdi ne arar ne sorar  dua edin ne olur başkası için edilen dualar kabul olurmuş ben butun Müslümanlarının için ediyorum sizde eksik etmeyin 

(395 puan) tarafından

Ayrılıp mi gittin ailene 

(66 puan) tarafından

Kavga ettim yeter artık ne seni ne bu evi istiyorum anlamıyorsun beni dedim 

(2,622 puan) tarafından

@Budagecer kardeşim cenabı hak yar ve yardımcın olsun inşallah eşinin kalbine merhamet versin inşallah 

(66 puan) tarafından
+1

İnşallah 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 201 göst.
+3 oy
8 cevap 296 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
+3 oy
41 cevap 1,358 göst.