+2 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (618 puan) tarafından

Sezeryan sonrası kum torbası koyuyorlarmı herkese ilk doğumda benim karnıma koymamişlardı sadece hemsire hafif bastırdı devlette olucam bu sefer kum torbası koyarlarmı

17 Cevaplar

0 oy
(1,244 puan) tarafından

O ne icin koyuluyorki iki sezeryan oldum hic gormedim oyle bisey belkide ben farketmedim bilmiyorum ,bastirmayida hissetmedim belki uyuşuk oldugum icindir

tarafından

Ben karnında ağırlık hissediyordum ama uyuşuktum sonradan uyuşukluk geçti dedim bi kaldırdılar kaldırmaz olaydılar 😂

(1,244 puan) tarafından

Vala cok korkuyorum 😑3. Diye sanirim bide ikincide kan kaybi yasadim hem beyaz kan hem kirmizi kan o yuzden cok korkuyorum iki kizim da var ayri kalcam aklim onlarda kalcak dusununce agliyorum hep

tarafından

Benim büyük oğluma da kaynanamlar baktı  4 gün yattım her gün yanıma getirdiler ama

(1,244 puan) tarafından

Ben kimseye guvenemiyorum ,babamlarin evi bahceli yani dusecek alanlar var,kaynanamlar desen kaynanam hasta felcli ,gorumcem ona bakiyo gorumcemde 50 yasinda oda rahatsiz yani bi kizkardesim var izin alirsa gelip bizim evde bakacak olmassa esimi yollicam eve o baksin 

tarafından

Zormuş canım ben gözüm kapalı emanet edebiliyorum evi bahçeli düşecek yer çok ama emanet olunca çok dikkat ediyorlar Allah razı olsun. 

-Reklam-
0 oy
(1,205 puan) tarafından

Genellikle çoğu insana koymuyorlar bana koydular mahvoldum canımya offff one ağırlık üstünde kum torbası koymalarının nedeni kan sızıp hematop olmasın die

0 oy
(375 puan) tarafından

Ozelde dogurdum hic bilmem kum torbası nedir 

0 oy
(1,405 puan) tarafından

Bana büyük serum koymuşlardı öyle hatırlıyorum baya da zor oluyo

0 oy
(5,525 puan) tarafından

Ben hiç duymadım kum torbası koyanı anjiyo olana koyuyorlar ama doğum yapana kum torbası koymayı ilk kez duydum

0 oy
(779 puan) tarafından

Şimdi sen söyleyince hatırladım desem bişey koyduklarını 😁 o kadar hissetmemiş hafızamda yer vermemişim 😁 koymuşlardı. Bebeğimde çok ağlıyordu belki onun stresiyle oraları çok umursamamışımdır 

0 oy
(69 puan) tarafından

Ilk özelde koymamışlar devlettenkoydukar açıdan tutriyordum çünkü hemşire tam bantlı kısmın üstüne koymuş bantı açıldıkça dikisim çok açıyordu 2 saat durdu

0 oy
(11,586 puan) tarafından

Ilk doğumumda hem karnıma bastırıp hem kum torbası koydular kaç saat kalmıştı hatırlamıyorum ama kaldırınca ağrı oldu keşke dursaydı biraz daha dedim😀

Ikincide koymadılar bastırdılar sadece. Ikisini de aynı hastanede doğurdum özelde.

(3,364 puan) tarafından

Valla benimkide kum torbası varken çok rahattı ağrı yoktu kaldırınca ağrı oldu 

(11,586 puan) tarafından

Aynen ya baskı olunca rahatlık oluyormuş kaldırınca anladım bende 🤭

0 oy
(3,364 puan) tarafından

Benimkine koymuşlardı ama özelde doğum yapmıştım hiç rahatsız olmamıştım tam aksine çok rahatlatmıştı bende bastırmadan çok korkuyordum.kum torbası korkulacak bir ağrı yapmıyor cnm 

(618 puan) tarafından

Öylemi herkes çok ağrılı diyor eger rahatlatiyorlarsa koysunlar tabi

(3,364 puan) tarafından

Valla çok rahatlatmıştı hiç ağrı sancı acı olmadı tam tersi kaldırınca ağrım başladı  ağırlık koymalarının sebebi galiba içindeki fazla kanın dışarıya çıkması için yapılan bir nevi baskı 

0 oy
(2,600 puan) tarafından

İlk sezeryanımda takacakları 1 litrelik serumları koymuşlardı karnıma şehir hastanesinde. Kum torbası yoktu 😂 2. Özelde doğum yaptım. Kum torbası serum falan öyle bişey yoktu hiç

(618 puan) tarafından

Ağrı yapıyor mu

(2,600 puan) tarafından

Spinal sezeryan olmuştum zaten ağırlık hissedene kadar birer birer alıp taktılar serumları. Ağrı olmadı

0 oy
(267 puan) tarafından

Benim ilkinde koymuslardi cok aciyordu valla 

0 oy
(1,958 puan) tarafından

Ozelde yaptim oyke birsey yok

0 oy
(5,875 puan) tarafından

Ben miyom ameliyatı oldum vücudum dren torbasına pis kan atsın diye koymuşlardı insanın nefesini kesiyor inşaallah sezeryan da koymazlar 

0 oy
(207 puan) tarafından

İlk sezeriyan da koymuşlardı göbeğim kalmasın diye ıkinçi de koymadılar göbeğim kaldı ne yaptımsa geçmiyo keşke aklıma gelseydi koyun derdim

0 oy
(2,207 puan) tarafından

sadece karnıma bastırmışlardı. kum torbası falan olmadı 

(78 puan) tarafından

Peki bastırdıktan sonra ağrı oldu mu. Benim doktor bastırınca olmadı ama sonra hemşire bastırdı ve nevrim döndü. O ana kadar doğum acısı sezeryan acısı hiç bişey yoktu normaldim çok rahattım hatta . Hemsireden sonra saatlerce belki 7 8 saat ağrıdan duramadim

(2,207 puan) tarafından

yok sadece bastırma anında ağrı oldu

0 oy
(631 puan) tarafından

Mahvettiler beni kum Torbasi mi koydular ne koydular bilmem ama karnıma bişey koydular devlette sezeryan oldum 

0 oy
(3,272 puan) tarafından

Yok ya bende koymadılar ama annem 2006 da sezeryan olmuştu onda koymuslar 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 574 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Huthut (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy