Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız.
Sizce pizzam nasıl görünüyor aç gözlü bizler 3 tepsi yemisiz
Üstteki komşumla ailecek pizza partisi yaptık 🥳
Valla harikaaa görünüyor afiyet olsun
Teşekkür ederim canım severim uğraşmayı
Ne guzel bende bi 10 gun onceydi yaptim cocuklar seviyolar🌺
Arada iyi oluyor
Lezzziiiizzz
Buyur canım
Aleykum selam eline sağlık çok güzel görünüyor afiyet olsun
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bugün bize pizza yedik ben biraz rahatsızdım ama kendim yapmadım hazır aldık tabi 😅.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor 😋
Allah günah yazmasın ama hazırlari hiç beğenmiyorum
Ben de yapmaya çok üşeniyorum valla ama el yapımı tadı tabi ayrı oluyor bugün de çok rahatsızım bir dışarı çıktık hava almaya oğlum için o ara aldık eve geldik hemen fırına attım
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam hmm leziz görünüyor ellerinize kollarınıza sağlık ve afiyet olsun ✨🩷✨🥰
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐🩷
Rica ederim ve amin ecmain ablam ❤️ ☺️
Çok güzel hazır gibi olmuş ellerine sağlık afiyet olsun yakın olaydık bi misafir de ben olurdum
Valla ne güzel olurdu gerçekten isterdim
😊😊😊🥰 sağol tşk ederim
Afiyet olsun emeginize saglik.Artik disardaki pizzalarin tadı kalmadı.En iyisini yapmissiniz miss gibi ne koydugunuz belli icine.
Ben böyle şeyleri dışardan söylemem canım pide lahmacun pizza hepsini evde kendim yaparım uğraşmayı severim
Oh mis gibi görünüyor ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun sizlereee 🌺🤗
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım 🩷💐
Amin sendende canım 🥰
Ellerine sağlık çok güzel gorünüyor. Bugün bende pizza yaptım fırın acikken bir de kek yaptım. Mutfak iyi geldi yoksa sürekli depremi dusunecektim.
Güzel görünüyor ama mısırıı eksik 😊
Evet canım normalde buzlukta var bugün hasliyacaktim arkadaş bende var dedi öyle diyince çıkarmadım meğer ondaki de ton balığı imiş o yüzden misirsiz oldu ama tadı güzel di
Ellerine saglık cok güzel görünüyor ton balıklıda cok güzel oluyor ton balık sogan mısır canım cekti bee :d
1,449,723 soru
23,808,039 cevap
317,751 kullanıcı