Ne yapıyorsunuz cirkinler
Kız bu saatta kahve mi içilir insanın uykusu kaçar afiyet olsun
İctigimizde saat 9 du canm sagol 🌺
O zaman sıkıntı yok
10 dakika oldu misafirlarimi yolladım koltuğa yayildim birazdan kalkıp mutfağımi toplayacağım 🫠🫠🫠
Üstteki komşumla ailecek pizza partisi yaptık 🥳🥳🥳
Sağ olsun toplamak istedi ama ben izin vermedim oturalım istedim
Abo ne güzel gözüküyor pizza ben daha yan komsumu tanımıyorum ne güzel komşuluk ilişkiniz var
Allah razı olsun canım maşallahimiz var her sabah kahvemizi de içeriz eşlerimiz de iyi anlaşıyor
Eşler anlaşıyorsa en güzeli gidip gelmek sıkıntı olmaz
Kızımı uyutuyorum seni sormalı
Bende o şekil bebeğimi uyutuyorum canım
Üstüme alınmadım sjsjsjsj 😁 kızımı uyutmaya çalışıyorum delirmeye ramak kaldı 🤪
Ahahahah yok bee elimiz yüzümüz düzgün Elhamdülillah şükrediyoruz 😁 bide he yaa kafayı yicem sabahtan beri uyumadı 😮💨🤕
Uyumayan çocuğun kesin bir ağrısı vardır annem hep öyle derdi gazı filan karnıni avuctur o şekil belki uyur cnm
Hayır gülüm yaa ne zaman babası hastanede nöbetçi olsa o gün uyutmuyor beni bu kız bide ayriyetten diş çıkarma döneminde daha da huzursuz oldu bu
Babasını yanında hissetmek istiyir olabilir cnm diş dönemi benim bebeğimin kolay geçti hiç dış çıkardığını bile anlamıyordum maşallah
Ayy maşallah darısı başımıza inşallah yaa bide ayy kızım zaten babacı eşim nöbette olunca anlıyor resmen
Hastayım başım ağrıyor kızımı uyuttum eşimle sohbet ettik çamaşır astım duşa girdim kahve yaptım canım istedi içip yatacağım inşAllah
Geçmiş olsun cnm ben bu saatte kahve içsem sabaha kadar uykusuz kalirim
Teşekkür ederim ❤️. Yok ben şükür bebişim 6.30 dedin mi uyandığı için zibilyontane de içsem uykudan bayılırım 😁
çok erken kalkıyormuş
Çok yorgunummm çok uzandım şimdi
Ben bir günde bütün evimi toplayıp taşındım cnm
Bir günde asla olcak iş değil canım biz yeni ev yaptırdık inşaat temizligi çok beterdi şükür ki bitti temizliğini esyamin coguda gitti arabamız müsait kirilacak bütün eşyamı Esim götürdü
Herşey hal.olur canını sıkma cnm temiz evde oturacan sonrasinda
Aynen öyle sağlıklı olsun gerisi hallolur şükürler olsun Rabb'im isteyen herkese hayırlısıyla kolaylaştırsın 🤲
Amin inşallah cnm
Korku içindeyim valla cnm her an deprem okunacakmış hissi var kızımla tek başıma evdeyim kızımın uykusu var yatırıyorum benimde çok var ama uyuyamam ya depreme yakalanırsak 😔dün gece bahçede sabahladık perişan olduk bu gece evimdeyim Allah bir daha yaşatmasın
Amin cnm abimde İstanbul'da evdeyim şuan diyor Rabbim bir daha yasatmazsin
Amin cnm herkes birşey diyor bazıları büyük depremin habercisi bazıları bitti bazılar devam edebilir diyor korku içindeyiz korkum uykudayken yakalanmak kızımı nasıl korurum
Ailece hepiniz yan yana uyuyun birbirinizden haberder olue cocuklari asla ayrı uyutma cnm deprem uyarısı kur telefunda telefunuzu ve deprem çantanızı hep baş ucunuzda olsun
1,473,635 soru
24,127,610 cevap
333,836 kullanıcı