+1 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (272 puan) tarafından

Ne yapıyorsunuz cirkinler

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

image

karşı komşuma gecmistim kahve ictik yeni geldim uzaniyorum 
(272 puan) tarafından

Kız bu saatta kahve mi içilir insanın uykusu kaçar afiyet olsun

tarafından

İctigimizde saat 9 du canm sagol 🌺

(272 puan) tarafından

O zaman sıkıntı yok 

-Reklam-
+2 oy
(6,776 puan) tarafından

10 dakika oldu misafirlarimi yolladım koltuğa yayildim birazdan kalkıp mutfağımi toplayacağım 🫠🫠🫠

Üstteki komşumla ailecek pizza partisi yaptık 🥳🥳🥳

Sağ olsun toplamak istedi ama ben izin vermedim oturalım istedim 

image

(272 puan) tarafından

Abo ne güzel gözüküyor pizza ben daha yan komsumu tanımıyorum ne güzel komşuluk ilişkiniz  var

(6,776 puan) tarafından

Allah razı olsun canım maşallahimiz var her sabah kahvemizi de içeriz eşlerimiz de iyi anlaşıyor 

(272 puan) tarafından

Eşler anlaşıyorsa   en güzeli gidip gelmek sıkıntı olmaz

+1 oy
(7,036 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızımı uyutuyorum seni sormalı  

(272 puan) tarafından

Bende o şekil bebeğimi uyutuyorum canım 

+1 oy
(3,891 puan) tarafından

Üstüme alınmadım sjsjsjsj 😁 kızımı uyutmaya çalışıyorum delirmeye ramak kaldı 🤪

(3,891 puan) tarafından

Ahahahah yok bee elimiz yüzümüz düzgün Elhamdülillah şükrediyoruz 😁 bide he yaa kafayı yicem sabahtan beri uyumadı 😮‍💨🤕

image

(272 puan) tarafından

Uyumayan çocuğun kesin bir ağrısı vardır annem hep öyle derdi gazı filan karnıni avuctur o şekil belki uyur cnm

(3,891 puan) tarafından

Hayır gülüm yaa ne zaman babası hastanede nöbetçi olsa o gün uyutmuyor beni bu kız bide ayriyetten diş çıkarma döneminde daha da huzursuz oldu bu

(272 puan) tarafından

Babasını  yanında hissetmek istiyir olabilir cnm diş dönemi benim bebeğimin kolay geçti hiç  dış çıkardığını bile anlamıyordum maşallah 

(3,891 puan) tarafından

Ayy maşallah darısı başımıza inşallah yaa bide ayy kızım zaten babacı eşim nöbette olunca anlıyor resmen

+1 oy
(957 puan) tarafından

Hastayım başım ağrıyor kızımı uyuttum eşimle sohbet ettik çamaşır astım duşa girdim kahve yaptım canım istedi içip yatacağım inşAllah

(272 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm ben bu saatte kahve içsem sabaha kadar uykusuz kalirim

(957 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️. Yok ben şükür bebişim 6.30 dedin mi uyandığı için zibilyontane de içsem uykudan bayılırım 😁

(272 puan) tarafından

çok erken kalkıyormuş 

+1 oy
(14,126 puan) tarafından

Çok yorgunummm çok uzandım şimdi 

(272 puan) tarafından

Ben bir günde bütün evimi toplayıp taşındım cnm

(14,126 puan) tarafından

Bir günde asla olcak iş değil canım biz yeni ev yaptırdık inşaat temizligi çok beterdi şükür ki bitti temizliğini esyamin coguda gitti arabamız müsait kirilacak bütün eşyamı Esim götürdü 

(272 puan) tarafından

Herşey hal.olur canını sıkma  cnm temiz evde  oturacan sonrasinda

(14,126 puan) tarafından

Aynen öyle sağlıklı olsun gerisi hallolur şükürler olsun Rabb'im isteyen herkese hayırlısıyla kolaylaştırsın 🤲 

(272 puan) tarafından

Amin inşallah cnm 

+1 oy
(3,405 puan) tarafından

Korku içindeyim valla cnm her an deprem okunacakmış hissi var kızımla tek başıma evdeyim kızımın uykusu var yatırıyorum benimde çok var ama uyuyamam ya depreme yakalanırsak 😔dün gece bahçede sabahladık perişan olduk bu gece evimdeyim Allah bir daha yaşatmasın 

(272 puan) tarafından

Amin cnm  abimde İstanbul'da evdeyim şuan diyor Rabbim bir daha yasatmazsin

(3,405 puan) tarafından

Amin cnm herkes birşey diyor bazıları büyük depremin habercisi bazıları bitti bazılar devam edebilir diyor korku içindeyiz korkum uykudayken yakalanmak kızımı nasıl korurum 

(272 puan) tarafından

Ailece hepiniz yan yana uyuyun birbirinizden haberder olue cocuklari asla ayrı uyutma cnm deprem uyarısı kur telefunda  telefunuzu ve deprem çantanızı hep baş ucunuzda olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,635 soru

24,127,610 cevap

333,836 kullanıcı

...