+2 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,741 puan) tarafından

Kızlar doğum yapalı neredeyse 8 ay olacak saçlarım nasıl dökülüyor anlatamam bu hızla giderse çocuk yaşına girdiğinde kel bı annesi olacak 🫣 doktora mı çıksam ne kullansam her tavsiyeye açığım aşırı aşırı dökülüyor her yerde saçlarım var ve Cook azaldı ne iyi gelir

13 Cevaplar

+3 oy
(1,522 puan) tarafından

Bende 9 aylik oldu hala devam ediyor guzelim saclarimida kestim belki durur diye banamisin demedi yine de hamd olsun ben de beklim surda

(1,741 puan) tarafından

Aaa 6 aya kadar dökülme olur diyenler oldu ama değilmiş demekki ya 

-Reklam-
+3 oy
(1,571 puan) tarafından

Biberiye aldım kaynatip spreye koyup suyunu sıkıcam bu gidişle kel kalicam yoksa avuç avuç gidiyo

(1,741 puan) tarafından

Ya onu çok duydum yaptimda ama hicbirsey değişmedi biberiye karanfil karışımı da denedim yok ben sonuç alamadim

(1,571 puan) tarafından

Son çare keratin yaptıririz olmadı durmak yok 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

3.aydan sonra çok dökülmeue basladı 6.ayda emzirmeyı bıraktım azaldı bıraz

(1,741 puan) tarafından

Ya emmiyorda ama azalma hiç yok saçlarım azalıyor durmadan

+1 oy
(391 puan) tarafından

Ay benimde ilk dogumumda olmustu 4.ayda basladi inan onlerim acildi kel oluyorum diye odum koptu.Ozman tam hatirlamiorm ama yine buralarda birinden duydum serumlardan kullanmistim bioxcin tarzı.Onlar kurtardi sacimi.Sonra duzeldi cok sukur.

(1,741 puan) tarafından

Bioxcin bı bakayim valla bende acil müdahale etmezsem kel kalcam diye korkuyorum teşekkür ederim

+1 oy
(2,299 puan) tarafından

Kafayı yemek üzereyim kafayı kafayı. Kaç kere bununla ilgili post açtım. Kalçam da olan saçlarımı gittim kısacık kestirdim. İnan ki o saçları nasıl kıydım bilmiyorum. O derece dökülüyor işte. Boyatamadim bile. Saçımda 3 renk kaldı. Dogum sonrası güzelce boyatıp bakim yapacaktım.  Erteledim bebek durmuyor diye. 4. Ayda dokulme bir başladı 10 gün içinde yanlarım bildiğin kel kaldı. At kuyruğu yapamıyorum açıklık görünmesin diye sürekli farklı tariyorum. Kestirdim durur dokulme diye. Yok durmuyor. Evin her yeri sac

Yerler sac. Kıyafetler yataklar.  Elimi attığım an avuç avuç geliyor. İnanılmaz psikolojim bozuk bundan dolayı. Doktora gittim kan verdim. Dermatoloji d vitaminin 50 nin üzerinde olması gerek dedi. B12 vitaminin 500 üzeri olması gerek dedi. 2 hafta önce kan verdim gene.l adamlar d vitaminin bakmamışlar.  Ama b12 degerim 486. Yarın tekrar kan vercem. Dermatoloji doktorh aynen şunu dedi. Vitamin açığın varsa önce bu düzeltilmeli. Eğer yoksa bekleyeceksin bu süreç böyle gidecek dedi. İlerde gelecek dökülenler dedi. Ama kardeşim ben sacsiz kalmaktan korkuyorum. İlk hamileligimde böyle olmadı. Dogumdan 3 ay sonra gittim platin sarısına boyattim hatta :((((

(1,741 puan) tarafından

Hadi yaa valla bende korkuyorum aynı benimde öyle heryerden saçlarım çıkıyor bıktım artık saçlarım avuçlarımdan kayıp gidiyor bende kan vereyim bı bakalım dogumdan sonra hiç bakilmadi çok teşekkür ederim umarım bı çözüm bulabiliriz

(1,741 puan) tarafından

Bide bu değerlere hangi doktora çıkıp baktırdın ben hangi bölüme gidicem bilemedim

(2,299 puan) tarafından

Dermatolojiye git cnm. Kan vermek istiyorum dersin değerlerine baktırmak istiyorum dersin. Yer bulamazsan dermatoloji de dahiliyeye git. Oda olmazsa sağlık ocağına git. Ama git mutlaka

(1,741 puan) tarafından

Tamam muhakkak baktiricam çok teşekkür ederim inşallah çözüm bulurum

+1 oy
(3,544 puan) tarafından

Takviye yazdı doktor dökülür tabi diyor emziriyorsun 

(1,741 puan) tarafından

Ama ben emzirmiyorumda ve aşırı bu yani durmadan artıyor sanki

(3,544 puan) tarafından

Bende emziriyorum canım saçımı artık takmaya korkuyorum avuç avuç sac atiyorum 

+1 oy
(287 puan) tarafından

10 ay oldu hâla saç dökülmem durmadı 

(1,741 puan) tarafından

Of yaa valla bı terslik var ama nedir bilmiyorum bı kan vericem bakalım degerlere baktirayim önce bı arkadaş öyle yapmış 

+1 oy
(5,018 puan) tarafından

bebeğim 21 aylık. nerdeyse 1 ay oldu emzirmeyi bırakalı. hala dökülüyor. ama dökülenlerin yerine yenisi de çıkıyor. bebek saçlarım her yerden çıkıyor 😂

(1,741 puan) tarafından

Aa ne güzel bende çıkan saç yok sürekli dökülüyor emzirmiyorumda hiçbir gelişme yok bı tutam saç kaldı kurtarabilirsem ne ala

+1 oy
(6,365 puan) tarafından

Ayyy bende bugün ağladım resmen tam post acacaktim senin postu gördüm 5 ay oldu nasıl dökülüyor kafam da saç kalmadı acaba emzdruriiz ondanmi

(1,741 puan) tarafından

Ben emzirmiyorum ondan değil ve sanki artıyor kafada saç kalmadı acil biseyler yapmam lazim

(6,365 puan) tarafından

Dur şey vardı sarımsaklı şampuan ben geçen sene Medipol da eşim .aldu çok çok iyi geldi bdaha Alaçam olmazsa ya sende dene 

(1,741 puan) tarafından

Markası ne acaba hemen denerim

(6,365 puan) tarafından

Valaha markası hatrlamiyorim ama sen sor zaten vardır hepsi aynı hemen hemen 

+1 oy
(272 puan) tarafından

Kızım  iki yaşında olacak hala saç dökülmem azalmadi

(1,741 puan) tarafından

Gerçekten mi yaa benim o kadar gitmez gerçekten bı tutam kaldı baş edemiyorum heryer saç eyvah eyvah

+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Kan değerlerine baktırdın mı canım?

(1,741 puan) tarafından

Yok doğumdan sonra hiç baktirmadim bı arkadasta öyle demiş ilk işim kan vermek bı baktiricam değerlere 

(3,456 puan) tarafından

Evet bencede kan ver canım. Çünkü doğumdan sonraki saç dökülmeleri kozmetik değil genelde emzirmeden dolayı vitamin depoları azaldığı için oluyor. Demir b12 folat bunların hep etkisi var dökülme konusunda 

(1,741 puan) tarafından

Yani evet düşününce değerlerden kaynakliysa zaten dıştan ne kullanırsam kullanayım önüne geçemem çok iyi oldu teşekkür ederim çok 

(3,456 puan) tarafından

Rica ederim 🌸 

+1 oy
(7,025 puan) tarafından

Ben kızımı emzirmedigim halde deli gibi saçım döküldü doğumdan sonra kızım 21 aylık hala dökülme azalmadı doktor vitamin ilacı verdi etkisi olmadı 

(1,741 puan) tarafından

Hadi yaa off valla çok fena kel kalcam diye korkuyorum aşırı azaldı saç kalmadı resmen ne doktoruna cikmistin saç için kim bakar onuda bilmiyorum 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Kizlaar yokmu öneri 

(1,741 puan) tarafından

Aktardan mi aldin ne sıklıkla kullanıyorsun ben suyunu denedim bişey olmadi

(26,044 puan) tarafından

Ben internetten siparis verdim. Sadece biberiye yagi degil çeşitli yaglar var icinde. 

Haftada 2 kes yikamadan 20 dakka önce saclarima sikiyorum

(1,571 puan) tarafından

Biberiye yağı saçı beyazlatiyormus diyorlar o yüzden bende. Biberiyenin kendisini aldım kaynatip kullanmak için 

(26,044 puan) tarafından

Aa bilmiyordum canim 

(1,571 puan) tarafından

Banada ablam söyledi canım onunda bı kaç kişinin dahil saçlarını beyazlatmis uyarmak istedim tabi sende aynı etkiyi göstermi bilemem dikkatli kullan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 110595 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslika (736 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,462 cevap

333,161 kullanıcı

...