Kafayı yemek üzereyim kafayı kafayı. Kaç kere bununla ilgili post açtım. Kalçam da olan saçlarımı gittim kısacık kestirdim. İnan ki o saçları nasıl kıydım bilmiyorum. O derece dökülüyor işte. Boyatamadim bile. Saçımda 3 renk kaldı. Dogum sonrası güzelce boyatıp bakim yapacaktım. Erteledim bebek durmuyor diye. 4. Ayda dokulme bir başladı 10 gün içinde yanlarım bildiğin kel kaldı. At kuyruğu yapamıyorum açıklık görünmesin diye sürekli farklı tariyorum. Kestirdim durur dokulme diye. Yok durmuyor. Evin her yeri sac
Yerler sac. Kıyafetler yataklar. Elimi attığım an avuç avuç geliyor. İnanılmaz psikolojim bozuk bundan dolayı. Doktora gittim kan verdim. Dermatoloji d vitaminin 50 nin üzerinde olması gerek dedi. B12 vitaminin 500 üzeri olması gerek dedi. 2 hafta önce kan verdim gene.l adamlar d vitaminin bakmamışlar. Ama b12 degerim 486. Yarın tekrar kan vercem. Dermatoloji doktorh aynen şunu dedi. Vitamin açığın varsa önce bu düzeltilmeli. Eğer yoksa bekleyeceksin bu süreç böyle gidecek dedi. İlerde gelecek dökülenler dedi. Ama kardeşim ben sacsiz kalmaktan korkuyorum. İlk hamileligimde böyle olmadı. Dogumdan 3 ay sonra gittim platin sarısına boyattim hatta :((((