Yeni aldık Simfer siliyorim mesela ustunede kurutuyorim bide kek kurabiye vs yaptım zaman da açık bırakıyorum fırını hafta bir yada iki hftda bir calisyor ama bakiyorim pas tutmuş bakiyorim toz tutmuş acaba niye
Nem falan mı var acaba bulunduğu ortamda
Yok valaha ama. Mutfak ta yani pencere tarafında balkon var yağmur yağınca balkon göl oluyor açık bir balkon bide onun üstünde aspiratör varya deliği bile kapattık yağmur yaginca su gryordu içine yağmurdan olablirmi acaba
Çok dikkat ediyomuşsun sonuçta aklıma sadece nem olasılığı geliyor
Benimki de simfer 6 senelik hiç pası yok nemli bezle siliyorum kurutmuyorum bile
İçine fıs fıs sıkyormusun
Evet sıkıyorum
Kullandıktan sonra drek kapatıyorsan buhardan dolayı paslanıyprdır acıyorum diorsanda yeterince acık kalmıyordur toza gelecek olursak bulundugu ortam tozlu ise cok kosturmaca var ise fırın örtüsü kullanabilirsin
Ben kapatmiyorim ki yarım saat açık kalıyor ıslak da bırakmıyorum yani dün kuru peçeteyle aldım resmen
Bı arayıp sorun servise belki sorun firindadir. Ev mustakilmi rutubet falanmi var acaba evde.
Ev sıfır yaa altinda a 101 var eşim yine sorsun
Benimki de ayni simferin firini 4 senelik altinda sanki yemek suyu dokulmus da kurumus gibi leke var temizliyorum da cikmiyo bilmiyorum tepsi.in buri de oyle daha da yeni tani ibsan kıyamıyor
Dimi yaa o leke Damla damla benimle Dede.oliuor.kiz.bune.dyom slyoriim iğrenç bir şey ya
Care bulursan Allah askina bana da yaz tertemiz dursun soyle kaynanam geliyo sanki yesyeni aldik evini dosedik nasil kullanmis suna bak insan temizler diyecek gibi geliyo demezde ya dusunurse dusunmesede yani ne biliyim
1,454,071 soru
23,865,737 cevap
320,632 kullanıcı