+2 oy
448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (182 puan) tarafından

Eşim aradı anemle geliyoruz bişey lazım mı şok oldum insan bı haber verir yani 

Çok sinir oluyorum kızlar napicam bn bı rahat bırakmıyor durmadan burda geliyo 2 3 gün kaliyo hafta dolmadan yine burda 

Napicam bn böyle soğukta davranıyorm yine aynı

Eltimle yasiyo güya ama bni daha çok görüyo o kesin 

14 Cevaplar

+4 oy
(176 puan) tarafından

Oğlusunun evi tabi gelecek cnm  şimdi benim eşimin anası gelse sevmesem bile eşim için katlanmak zorundayım sonuçta annesi şimdi benim annem benim evime gelse eşim istemese kalmasini hoşuma gitmez sen nasıl isen onun anasına oda senin annene o şekil olur sen onun annesini istemesen oda senin anneni hiç istemez bu kadar basit

(657 puan) tarafından
+7

Ne erkek ister kaynanası gelsin her hafta 2-3 gün yatılı kalsın ne kadın . İnsanların özel hayatı olmaz ki öyle . Benim annem gelse kocam istemese diye bişey yok herşey karşılıklı. Her haftada yatıya gelinmez ki canım . Oğluşunun evi demişsin de karısı da evin bekçi köp.egi değil herhalde bekar yaşamıyor orası karı koca evi . 

(7,305 puan) tarafından

Ben zambak sana o kadar katılıyorum ki. Evli bi çiftin evinde ne işi var.. hasta olsa bakıma muhtaç olsa anlarımda zırt pırt bi çiftin evine de gidilmez yani

(1,490 puan) tarafından

Ya bu yorumu doğru bulmuyorum oğlunun eviyse karısının da evi insanlar düşünceli olmalı gelirsin vakitli gidersin vakitli. 

(986 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla kaynananın evı aslında yanı normal değil mı gelmesı.

-Reklam-
+2 oy
(986 puan) tarafından

Kendıne ait evı yok mu 

(182 puan) tarafından

Önceden benleydi  bn gelin gelmiştim sonrada eltiyle kaliyo güya ama bni daha çok görüyo 

(986 puan) tarafından

E bacım sen kadının evındesın ya normal değil mı gelmesı

(182 puan) tarafından

Yok bn taşındım ordan oraya elti geldi geri 

+2 oy
(887 puan) tarafından

Iyı bır kaynana mı? İyıyse birlikte yaşamadıgınız sürece çok da dert etme kendine. Huyu suyu iyiyse arada gelsin gitsın nolcak 

(182 puan) tarafından

Bilmem zamanında etmedi kalmadı ama şuan iy gibi gözüküyor 

+2 oy
(1,476 puan) tarafından

Eşinle konuşman lazım yani müsait olmayabilirsin bunu dusunemiyolarmi

(182 puan) tarafından

Nasıl söylemem lazım ki eşime yanlış anlarsa

(1,476 puan) tarafından

Yanlış anlaşılacak bişey yok münasip bı dille söyle anlar bence

+2 oy
(569 puan) tarafından

Bir insanın bir yere sigamamasi ne zormuş belki eltinizde çok tantana ediyor o yüzden geliyo

(379 puan) tarafından
+1

Düşünsene oğlunu büyüt sonra evlendir bu sefer seni evine sığdırmasın elin kızı çok zor ya. Oyüzden benim kaynanam istediği gibi evime gelebilir . Çünkü onun hakkıdır kötüde olsa oğlunun evi 

(182 puan) tarafından

Zamanında bnide sığdırmadi ama cnm bnm evim bnm esyam diyerek gezerdi bı bardağın yerini değiştiremezdim 

Hem bn hiç gelmesin demiyorum gelcek tabikide ama bu kadar sık değil v Cat kapı 

+1 oy
(690 puan) tarafından

Eltinede yazık yaa ben en çok ona üzüldüm 

(182 puan) tarafından

Niye cnm

+1 oy
(379 puan) tarafından

Valla cnm benim kaynanamda her hafta gelir oğlunun evi koviyimmi onu yarın bigün bendw kaynana olursam gelinim beni istemezse zoruma gider üzülürüm. Ne ekeresen onu biçersin

(182 puan) tarafından

Tm buda ektiğini biçiyor belkide zamanda az çektirmedi bna 

Bn yine saygıda kusur etmiyorum 

0 oy
(1,147 puan) tarafından

Vala isin zor kendi evi yokmu geziyor sagda solda

0 oy
(3,009 puan) tarafından

Soğuk davranmamız mı hoşlarına gidiyor ki😾😾 ayy Allah sabır versin 🤲😿

0 oy
(114 puan) tarafından

Sizn anneniz ykın mı sizn anneniz de ypsn  

(114 puan) tarafından

Sizn anneniz ykın mı oda sizde klsn yada aileden biri belki eşin o zmn ablar sizi 

0 oy
(21,343 puan) tarafından

Sürekli gelmesi insanı sinir eder Allahtan ben küsüm ömür boyuda barışmam 

0 oy
(3,817 puan) tarafından

Alttan alttan belli et. Ooo anne benide gormeden edemiyorsun de gulerek. Gormeyeli nasilsin, gerci daha 2 gun oldu gormeyeli ama de. Benim.disarda az islerim var diuip markete ne çık. Gelsin gelsin de surekli surekli de olmaz ki. Geldiginde sarma sardie manti yaptir bari 😀 

0 oy
(8,485 puan) tarafından

Kaynananın kendi evi yok mu? Eğer varsa bence aynı apartmandan alın kendi evini satsın senin ya da eltinin apartmanindan alsın bu şekilde kendi evinde kalabilir. Benim kaynanam üst katimda tek yaşıyor. Tabi ki her gün görüyoruz birbirimizi ama gün içerisinde belki bir kaç saat sonra herkes kendi evinde. Sizde böyle yapın. Yazık sana da eltine de kaynanana da. Kimse istemez bu şekilde bir hayat. 

0 oy
(3,677 puan) tarafından

Problem kaynananda değil canım benim problem eşinde

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 714 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 793 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 643 göst.