+22 oy
2,724 göst.
Diğer kategorisinde (29,962 puan) tarafından

Burda gözlemlediğim kadarıyla birisi bilmediği bir şeyi sorsa bile ters cevap veren bi kaç kişi görüyorum neden böyle yapıyorsunuz ki buraya kavga etmeye tartışmaya girmiyoruz sonuçta bilgi alışverişi bazen sohbet bazen de dertleşmeye giriyor insanlar ama ani ve ters cevaplar vererek belki o kişiyi üzüyosunuz böyle yapmamak lazım herkes yazacağı şeyi ölçerek yazmalı öyle içimden geldiği için söylemek istedim bunu ❤️

50 Cevaplar

+1 oy
(1,570 puan) tarafından

Burda çocuğuna kötü davranan anneyi ifsaladim diye yemedigim laf kalmadı ugrasilmaz gerçekten streslerini burada atıyorlar 

-Reklam-
+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Ayy ben onlardan mıyım doğru söyle 😅 terslediğim olmuştur bazen ama yok artık dersin ya öyle yanı ama genel olarak gayet nezaketle cevap verırım okuyabilirsiniz cevplarımı

(29,962 puan) tarafından

Sanırım kullanıcı adına dikkat etmedim ya da denk gelmedim yorumlarına ama öyle diyorsan öyledir güveniyorum 🌸

(2,005 puan) tarafından
+1

Güzel kalbinizi kimse yormasın... Sevgiyle kalın...

+1 oy
(3,917 puan) tarafından

Hepimiz soru sorup cevap veriyoruz yada vermiyoruz opkta takmamak lazım.tabi burasini benim.burda 2 kişiye karşı takıntım.var..

Biri bana çocuğun bile yok yaşımdan dolayi beni çok üzmüştü kendince asaglamqya calisti  sözleriyle rabbim nasip etti allah biliyor ya gönlümü o kadinia birseyi olsa hiç üzülmem..

Bir tanesininde ayranı yok içmeye atla gidiyor hep...misali

Kendi hayatına bir baksa ben acıdım.o kendine acımadı az kalsın mahkemeye gidecektim eşim bosver dedi sabrımı zorlamisti sonra buraya uzun süre girmedim 2 sene kadar.

Benden uzak olsunlar muahattaba bile almak istemiyorum artık onları.. 

(3,521 puan) tarafından

Mahkemeden de anlamaz toksik çünkü 

+1 oy
(562 puan) tarafından

Valla ben kimi hatalı görürsem neyse onu söylüyorum ama hakaret etmeden kırmadan . Baktım anlamıyor o zaman ipi ucu kaçıyor ki bende 1 defa kaçtı. Aman tanrımmm dedim öyle nalet bir insanla karşılaştım ki derdini tam olarak yazmamış sonra ben birsey deyince de vayyy sen bana nasil öyle dersin ben şöyleyim böyleyim 🤣🤣🤣🤣🤣 çok münakaşaya girmem ama hem ne yaptig8nin farkında değil hwrseyi açık açık dememiş bende bir laf edince sen benim neler yaşadığımı biliyor musun deyip carlayınca ağzının payını aldı🤣🤣 onun dışında kimseye atar gider yapmadim gerek yok zaten dertleşme ortamı gerilmeye gerek yok 🤪

(29,962 puan) tarafından

Evet gerilmemek lazım ufak tefek şeyler için 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

43 ayrı yorum var nerdeyse sayfada aktif olan çoğu kişi yorum yapmıs ama kimsede üstüne alınmamış isterseniz isim verın ki o kişi de bilsin kendini belkı kendıne çekı düzen verır yoksa yapan ben yapıyorum demıyor

(29,962 puan) tarafından

Üstüne alınmayıp yazan da olmuş yeni gördüm ama belki daha dikkatli olurlar diye düşünmüştüm 

tarafından
+1

Şu yorumu kim yapacak diye bakmaya gelmiştim 😀 artiliyorum

+1 oy
(659 puan) tarafından

O absürt, normalde yüzyüze konuşurken söylediklerinin tek kelimesini söyleyemeyecekleri şeyleri söyleyenleri anlamıyorum ben. Yaş aldıkça daha hassaslaşmaya başladım. Değil insan kalbi kırmak bazen gereken cevabı bile vermiyorum ben. Çok ütopik üstten konuşuyorlar.Ben sadece dua edip geçiyorum. 

(29,962 puan) tarafından

Bende öyle ne yazsam boş çünkü karşılık versem daha da çirkefleşecek

+1 oy
tarafından

Kiminin mizacı öyle

(29,962 puan) tarafından

Olabilir ama karşımızdaki insanı da düşünmemiz gerekiyor belki o her lafı kaldıramıyodur

+1 oy
(482 puan) tarafından

Bu posta 1 artı oyda benden.. deyinilmesi gereken konuydu.. umarım bu postu görüp utanırlar 

(29,962 puan) tarafından

İnşallah ❤️

0 oy
(7,074 puan) tarafından

Çok nadirdir insanları tersledigim.tersledigimde de umrumda olmaz güzel terslerim dönüp özür de dilemem bir daha da muhatap olmamaya çalışırım 

0 oy
(1,169 puan) tarafından

Direk yazsaydın isimlerini hepimiz gorseydik:) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 261 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Cnblt (2,778 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,249 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 675 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 469 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,827 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,813 cevap

334,792 kullanıcı

...