+24 oy
1,913 göst.
Diğer kategorisinde (14,142 puan) tarafından

Burda gözlemlediğim kadarıyla birisi bilmediği bir şeyi sorsa bile ters cevap veren bi kaç kişi görüyorum neden böyle yapıyorsunuz ki buraya kavga etmeye tartışmaya girmiyoruz sonuçta bilgi alışverişi bazen sohbet bazen de dertleşmeye giriyor insanlar ama ani ve ters cevaplar vererek belki o kişiyi üzüyosunuz böyle yapmamak lazım herkes yazacağı şeyi ölçerek yazmalı öyle içimden geldiği için söylemek istedim bunu ❤️

50 Cevaplar

+4 oy
(4,982 puan) tarafından

Çok zamandır eskisi gibi burada takılmıyorum, genel olarak evet öyle birşey var, misal soru soruyor gayet normal bir cevap veriyorsun ama soru soranin işine gelmiyor aksi yaziyor, bu tür kişiler yüzünden uzaklaştım burada. 

(14,142 puan) tarafından
+1

Evet insanı soğuturlar 

(4,982 puan) tarafından
+2

Malesef canim

-Reklam-
+4 oy
(5,544 puan) tarafından

Evet öğle kişiler var çok kişinin paylaşımlarına ters cvp yazan ama o kişileri seven de çok burda ilginç

(14,142 puan) tarafından
+2

Çünkü onlar da onun gibi o yüzden 

+4 oy
(1,222 puan) tarafından

Kimden bahsettiğini anlamadım ama bazen bende görüyorum gerek yok aslında böyle şeylere cevap verme geç bu kadar da zor değil keyfi çocuk aldırmak isteyenlere çok kızıyorum misal ama ağır konuşurum diye cevap dahi vermiyorum insanlar buraya içini rahatlatmak kafasını dağıtmak için giriyor 

(14,142 puan) tarafından
+1

Evet ona bende kızardım ama bu kişiler her şeye aynı ters cevaplar yazıyor 

+4 oy
(846 puan) tarafından

Hamileyken yükledim uygulamayı doğum yapınca da buraya attı beni arada girer bilgi amacli bakardım.bi ara bı arkadaş kiz bebek kıyafetim var isteyene verebilirim yazmıştı

Bende bazı zorluklardan geciyorum açıkçası bebegimin iki has çıkışı tek vardı yazdım eğer elinizde kullanmadığıniz yada kuculmus varsa vermek ister misiniz diye ama o gece uyumadım valla ne dilenciligim kaldı ne yalanciligim kaldı sonra girmeye başladım var böyle  3 4 kişi açıkçası Dilan polat gibi habire biseyler paylaşıp fors atiyo sert kötü yorum yapiyo ama empati yoksunu olan insanların yazdıkları pekte önemli değil sanirim.sunuda diyim bi kişide var Allah iyiliğini önüne çıkarsın bin kere razı olsun yani yazmadan Paz hep duamdadir

(14,142 puan) tarafından
+1

Ne güzel bak aklında kalmış kalbine dokunmuş birisi de var en azından o kişiler de öyle olabilseydi ama nerde 

(846 puan) tarafından
+2

Kimse kimse tanımıyor halbuki yapılan iyilik çok daha başka bence.yada yapılan kötü yorum bişey katmiyorki sana yani ya bilgin varsa cvp verirsin yada cvpsiz bakar geçersin güzel uygulama bence kadınlar dertleşiyor işte açık acik

+4 oy
(137 puan) tarafından

Çok doğru vallahi çok güzel bir konu açmişsnz 

+4 oy
(3,549 puan) tarafından

Icimi sen dokmussun bacim Allah razi olsun 

(3,549 puan) tarafından
+2

Ay biraz yorumlaei okudum kiz bende mi onlardanim kim onlar bilemeden kirdigim uzdugum olduysaAllah askina yazin helalleselim bende merak ettim 

(14,142 puan) tarafından
+1

Hayır bacım sen yoksun aralarında🤭🌸🌸

(3,549 puan) tarafından

Ay aman iyi o zaman bende bazen slrun yasiyorum biri post aciyo mesela altina bisey yaziyorum baska niri geliyo araya giriyo su platformda en nefret ettigim sey bu oldu benim yanlisim plsa duzeltseler ozur dilerim ama yanlis bisey dd demiyorum gorus farkliligi var ben fikrimi yazmisim sanane herkes senin gibi i dusunmeli kisisel olarak kimseyle sorunum olmadi sevdigim de bi kac kisi var onlarin disindakileri de ne yalan soyleyim umursamiyorum bi kac seferdir bakiyorum ayni durum oluyo hic cevap vermiyorum ne o seviyeye dusuyorum ne cevap verip karsidakini tatmin etmis istedigini eline vermis olmuyorum ne de gunaha giriyorum en onemlisi de bu arkamdan desin dursun nasil susturdum agzinin payini verdim vs vs gunahimi alsin bakalim 🤭 bilmeden de belki kirdigim uzdugum olduysa burdanda gorurse banada sunu yapmistin diye yazabilirler helalesmek isterim oblarda kimmis merak ettim eskilerden falan olunca cunku ben boyle durumlarda nicklerede odaklanmoyorum kin tutmayim diye 

(14,142 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun kullanıcı adlarına bakmamak lazım ama göz kayıyor işte 😁

(3,549 puan) tarafından

Ben bakmiyorum 🤭 beni nickimle de cok yargiliyolar ya okudugun o kuranda su yok mi bu yokmu diylar ams kurandan icindekilerden hic habersiz burada boyle bi yer iste sokakta yuzune bakmayacagin insanlq muhattap olmak zorunda kaliyosun keske engelleme olsa 😊 

+4 oy
(22,145 puan) tarafından

Psikolojilerinin acil tedavi edilmesi gereken insanlar

(14,142 puan) tarafından
+1

Kesinlikle 

+4 oy
(359 puan) tarafından

Çok haklısın valla doğru diyon bu postu açtığın çok iyi olmuş. ben geçen burda bı post açtım hemen kaldırmak zorunda kaldım. O kadar üzgün ve sinirliydim ki hızlı yazdığım için pek nokta cümle kurmaya önem vermedim. posta cvpdan çok başka şeylere taktılar kendileri Türkçe öğretmeni heralde herşeyi çok iyi biliyorlar bende o kadar uzun yazmıştım ki derdimi onlar yüzünden kaldırdım. Hakaret laf tarzı şeyler devam etmesin diye. Hayır yani anlamadigim laf soyleyecekseniz yazmayın  post sabihibi üzgün oluyor sınırlı oluyor burdakiler daha geriyor

(14,142 puan) tarafından
+1

İşte zaten canımızı sıkan bişey olduğunda sağlıklı düşünemeyiz o an ne hissediyosak onu yazıyoruz ama aşağılamaktan başka bildikleri yok 

+4 oy
(4,586 puan) tarafından

Benimde dikkatimi ceken bi kaç kişi var. Açılan postta amaca yönelik yorum yapmak yerine öyle bi pencereden bakıyo ki saçma sapan alakasız saldıracak ya, tabi uzun süredir burda olduğu için yandaşı çok 😁 görmezden gelmek dışında keske engelleme olsa 😁

(14,142 puan) tarafından
+1

Bende isterdim engellemek ama öyle bir özellik yok dostum😁

(4,586 puan) tarafından
+2

@BoncukGozlum çoook merak ediyorum bahsettiğin kişi kendisi olduğunu anlamadan sana hakverir şekilde cevap vermiş mi yorumlardan 😁 benim bahsettiğim burda oda atıp tutiyo😁😁😁😁😁

(14,142 puan) tarafından
+1

Ahahsjhah🤣🤣

+3 oy
(3,751 puan) tarafından

Kendimi bı sorguladim acaba ben miyim diye 😕 ben sadece şeye tahammül edemiyorum ya insanların eften puften kinlenmesine karşısindakinden önce kendine bı bakmamasina kuduruyorum . O bana bunu bunu dedi ee kardeş sende şunu şunu demişsin onu napcaz mesela 

(14,142 puan) tarafından

O tarz paylaşım yapanlar o an sağlıklı düşünemiyor olabilir ama birinin üstüne gittikçe de kalbi kırılır 

+3 oy
(2,541 puan) tarafından

Klavye delikanlıları evde kocalarına sesleri çıkmaz kimsenin burda hanım ağalık taslarlar çok bilmişler kendilerini bişey sanıyolar 

+2 oy
(183 puan) tarafından

Ayy sorma geçen bı post açtım eşimle ilgili dert yandım akıl almak için 

Biride güzelce yorum atmış altına çünkü onun kocası mal vs vs biseyler yazmıştı unuttum şimdi bnd seviyesine inmedim tatlı dille konuştum mort oldu yorumunu silmiş hemen 

Burdanda geneli tanıyor arkadas olmuş yani herkesle 

Bana neden öyle bişey yazdı bilmiyorum 

Çok yapmacık geliyor ama bna yorumlarida tatlı kız rolleri kesiyor 

(14,142 puan) tarafından

Bende anlayamıyorum bunları cidden şaka gibiler hemen aşağılama derdindeler

(183 puan) tarafından
+2

Bn hiç öyle bişe yapmadım niye yapayimki amaç ne

Bı kaç sene önce birinin çocuğu puseten düşmüş post açmıştı içimden dedimki nolcak bundan abartiyolar dedim bı kaç gün sonra başıma geldi bnm çocuk düştü 

Düşün yani icimden geçirdim aynısı başıma geldi tövbe yani

+2 oy
(6,721 puan) tarafından

Kimmiş onlar

(14,142 puan) tarafından
+1

İsim vermeyeceğim onlar biliyodur kendini 

+2 oy
(593 puan) tarafından

Ters cevap verme mi dersin alaya almamı dersin ne dersen var maşallah

(14,142 puan) tarafından
+1

Kesinlikle öyle 

+2 oy
(1,590 puan) tarafından

Burda çocuğuna kötü davranan anneyi ifsaladim diye yemedigim laf kalmadı ugrasilmaz gerçekten streslerini burada atıyorlar 

+2 oy
(239 puan) tarafından

Cok haklisiniz bazen gercekten bosyere kirilan kalpler oluyo cok sukur suana kadar kimse kalbimi kirmadi bende insanlari kiracak bisey yazmadim ki zaten nadir yarum yapanlardanim  neticede kimse kimseyi tanimiyo  Allah hepimize sevgi saygi hoşgoru versin insallah 🤲

(14,142 puan) tarafından
+1

Amin inşallah ne güzel yazmışsınız 🌸

+2 oy
(6,404 puan) tarafından

Sosyal hayatları buranın dışında olmayan insanlar fazla alikiran baş kesen oluyor burda o yüzden insan ne yazacağını şaşırıyor 

(14,142 puan) tarafından

Hep birlikte dikkat etsek kimse kırılmayacak ama bi kaç kişi çıkıyor işte 

(6,404 puan) tarafından
+1

Malesef cnm ;) 

+2 oy
(254 puan) tarafından

Sanırım en çok ben sildim hesap 3 senedir kimseyle sorunum olmamasına rağmen bazılarının başkalarına yaptığı gereksiz antipatik yorumları gördükçe soğudum burdan 

(3,237 puan) tarafından

Ben de çok sildim valla insanı çıldırtıyolar. Mayaları bozuk. 

(254 puan) tarafından
+1

Ben hep diyorum zibilyon defa gidip geldim cok düzgün seviyeli insanlar da çok burda ama dediğiniz gibi bazen sadece karşıdaki insanın moralini bozmak adına yorum yapıyorlar konuyla hiç alakam yokken bile sinirlenip gidiyorum:)

(3,237 puan) tarafından

Aynen valla canım :)

(14,142 puan) tarafından

Bende bazen çok kızıyorum silmek istiyorum sonra boşveriyorum bir şekilde 

+2 oy
(3,237 puan) tarafından

Toksikler, Allah eşlerine ve çocuklarına sabır versin. Tımarhanelikler valla 😾

(14,142 puan) tarafından
+1

Amin cano❤️

+2 oy
tarafından

Söylesen kabul de etmezler. Terslemiyorum ki der

(14,142 puan) tarafından

Öyle maalesef hepimiz adına açtığım bir post olarak kalmış olsun yapacak bir şey yok 🌸

tarafından
+1

Ben eğlencesine takılıyorum. Genelde birini tersliyorsam büyük ihtimalle bilmediği konuda kesin bilgi verip insanları yanlış yönlendiren biridir 😂 geriside umrumda değil 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,114 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 608 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 619 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 419 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,884 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,151 soru

23,879,395 cevap

321,267 kullanıcı

...