Kızlar bebeğim 24 aylık bugün doktora götürdük Çok hastaydı buhar verdi ilk kez buhar makinesi aldım ve veriyorum ama asırı korkuyor hiçbir şekilde izin vermiyor bayağı bildiğiniz kıyameti koparıyor nasıl verebilirim var mı bir çözüm öneriniz.
Nebulizator çok ses çıkarıyor beni bile rahatsız ediyor sesi mesh cihazı aldım ben o sıfır ses ve çok hızlı bitiyor bence ondan alin
Anladım canım teşekkür ederim vallahi tam bu cihazları bilmiyorum Biz de az önce aldık.
Nebulizator ablam kullanıyordu oradan biliyorum mecbur video falan açıp yapiyordu
b Bendeki bu. Bebegim doğmadan almıştım ilaç hiç kullanmadim serum fizyolojik kullandik bir kaç kez
Tadışınabilir sarjlılar var canım ama onlarda 6 ayda bi ilac hazenesinin değişmesi gerekiyor tıkanıyo çünkü ama sessiz ve hızlı bitiyo ilaç video acarak verebilirsin ama nebulizatırker daha iyi demişti doktorumuz bize
Bendeki sessiz olmasına rağmen kızım istemiyor zorla veriyorum ben yapıyorum görsün diye ama yok zor bela mecbur yapıyorum
Anladım canım sağ ol Ne yapalım mecbur Ben de yapmaya çalışacağım eşim evdeyken kolay da tek başına zapt etmek zor.
Hastanede yattigimiz da kızım da yaptırmadı çok korktu hemşire maskeyi çıkart ağzına doğru tut dedi öyle alıştı sonra maskeyi de taktı konuştum sürekli bak korkacak birşey yok bende takıyorum senin iyilesmen için takmamiz lazım diye dikkatini dağıtabilirsen oda işe yarıyor
Size de çok geçmiş olsun canım aynen bugün biraz ağladı ama telefondan bir şeyler izleterek öyle takıyorum
Kızıma çizgi film açıyorum ancak o zaman sesini cikarmiyirt diğer türlü asla veremiyorum bende sesinden korkuyor
Kesinlikle sesi zaten ondan rahatsız ediyor
Burnuna takılanı takmıyor ise ağız aparatı olan var kullanabılırnsz ben fişe takılan mini kompresör olanından almıştım
Evet evet canım O dediğin aparatı Ben takmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde ağzında tutmadı maskeyi telefon izleterek Zor da olsa takıyorum.
Mecbur bnde izleyıorum bu dönemlerde
Ağlar bağırır ama sen duymayacaksın onun iyiliği için tutmaya çalış lütfen 😔
Haklısın canım evet ne kadar gözyaşları döküyor olsa da zorla yapıyorum yani bacağımda ayaklarını diğer elimle de kolunu sıkı sıkı tutup maskeyi takıyorum.
Bende aynı şekilde yaptım
1,451,018 soru
23,824,962 cevap
318,536 kullanıcı