+1 oy
280 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,753 puan) tarafından

Neresi olmamış sizce kızlar

image

13 Cevaplar

+1 oy
(21,736 puan) tarafından

Çok anlamam bana göre mükemmel 

(21,736 puan) tarafından

Öyle baktığımda kızın yanındaki çukur gbi yer güzel durmuyo 

(1,753 puan) tarafından

Orası çukur mu gözüküyor tamam duzeltecegım sağol canım orayı kayalık seklı de dusunmustum

(21,736 puan) tarafından

Çukur gbi duruyor komple çiçek kaplasan daha iyi olurcanım

(3,193 puan) tarafından

Banada çukurdan ziyade çok siyah goründü. Grimsi kahverengili görüntü daha yumuşak gösterirdi. Çok keskin renkler. 

(21,736 puan) tarafından

Evet öyle kaya olduğuda daha belirgin olurdu 🌸

-Reklam-
+1 oy
(825 puan) tarafından

Ufuk çizgisi kızın içinden geçiyor. Kızın rüzgara değen etek kismi çok sert. Daha yumuşak geçiş isterdi. Deniz dalgası olmuş ama ay ışığı o şekilde düz değil daha dağınık dağılır. Kayaliga benzetmek istediğin yerin firca darbesi düz değil biraz daha kıvrımlı olmaliydi. Çiçeklerin rengi uzaklaştıkca biraz daha koyulaşmaliydi. Sol en uzaktaki ağaç biraz daha silik olmaliydi. Senelerce resim dersi vermiş biri olarak ilk gözüme çarpan bunlar ama şöyle de söyleyim. Elin çok yatkın ve çok sevimli

(1,753 puan) tarafından

Ay bu ne hep hata dolu yaa ben kendimi geliştirmek istiyorum 

+1 oy
(4,638 puan) tarafından

Çok güzel bence ama kız biraz şeffaf duruyor. Siyah olan yeri de kayalık taşlık gibi ya da açık renk toprak gibi yapsan daha güzel durur. Bir de aşağı kısımda denizin otlarla çiçeklerle birleştiği yerde bişeyler eksik ama ne olabilir bilmiyorum. Oraya da biraz çerçöp ot taş çizebilirsin:)

+1 oy
(1,655 puan) tarafından

kızda bir problem var, o göze batıyor. sanki daha küçük olmalı 

+1 oy
(6,024 puan) tarafından

Kayalık gibi yaptığın yer çukur gibi duruyor canım oraya düzenleme yapabilirsin 

Ama genel olarak güzel ellerine sağlık 

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Ben hiç anlamam ama şöyle bir baktığımda kızda sorun var gibi geldi bide yanındaki çukur gibi yer 

+1 oy
(5,247 puan) tarafından

Maşallah ne kadar yeteklisin 

+1 oy
(938 puan) tarafından

Ellerine sağlık.

Işık ve gölge ya eksik ya yanlış. Ayrıca güneşin bittiği yerde deniz mavi olmaz, ufuk çizgisini belirtecek düzeyde benzer renklerle dalgalandırman lazım.

Bu tür boyalı resimlerde ya blend edersin ya da keskin çizgiler kullanırsın. Sen ikisini de kullandığın için bazı yerleri olmamış gibi görünüyor. Çünkü blend edersen realistic olur.

Bir de ben şahsen resmin önünde ne varsa onunla başlamayı yeğlerim. Önce kadın, sonra uçurum, ağaç, deniz ve güneş şeklinde sıralarım sanırım. Base color olarak tepeye mora çalan bebe mavisi, denize yakın yere de bebe mavisinden turuncuya geçiş şeklinde blend ederdim.

Işık ve gölge olayı özellikle gün batımında fazla keskin ve yoğun olur. 

+1 oy
(1,637 puan) tarafından

Kızın altindaki  toprağın rengi çok siyah olmuş tonu kahve olsaydı daha iyidi güneşin rengi ve çıkışı çok yukarda az gorunseymis daha hoş olurmuş gokyuzun deki tonlardada oynaman lazım mavi yerine yesilimsi.olmus kızın yüzü aslinda sağdan bakmış ama oraya yüz ifadesi olması lazımmış  ağaçlar kökleri daha  kalın olmalıymış yapraklara göre 

Simdilik bunlar gördüğüm 

+1 oy
(1,868 puan) tarafından

Çukur kötü duruyor. Derinlik algısı yok

0 oy
(1,070 puan) tarafından

Kıyıya çarpan dalgalar çok geride kalmış bence 

0 oy
(284 puan) tarafından

Ya cok güzel yapmışsin eline sağlık.Bence sıkıntı denizin boyutunda deniz dar olmuş daha geniş tutabilirdin.Birde güneşin onundeki sarı efekt fazla olmuş .

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Beni de cizerr misinnnn 😂🙈🙈

(2,162 puan) tarafından

Git baktır ne olur ne olmaz, bir problem yoksa normal doğumu bekleyeceğim de. birde hareketleri yavaşladığı gibi acile gene git 

(1,204 puan) tarafından

Hareketleri çok kök sokturuyor ama kasıklarım altında iğne batar gibi sancı girip çıkıyor enfeksiyon mu yalancı sancımi bilmiyorum

(2,162 puan) tarafından

İkiside değil canım doğuma hazırlanıyor kendimden biliyorum 😁 sen en kısa zamanda bir kontrole git baktır ne olur ne olmaz 

(1,204 puan) tarafından

Ben şimdi doğurup kucağıma alayım istiyorum da gelmiyor 😃

önce (1,753 puan) tarafından

Profildeki resmimi :) :)🙂🙂🙂

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 336 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.