+2 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından

Kızlar kızım çiş vs. Söylüyor oğlum lavaboya gittiğinde oda bende çiş diyor neyse  akşamı klozet aparatı aldım oturup çiş ve büyük çiş yaptı 2 gün oldu depremden dolayı maalesef dışarıya çıktığımız için kıyafet vs. Alamadım bezini bağladım bugün yefkar açtım gittik yaptı ama 10 dk sonra altına kaçırmisti bir kaç kere daha oldu tabi bu iki gün içinde erken mi sizce ya kıyafet yetişmiyor artık bazen 

6 Cevaplar

+3 oy
(767 puan) tarafından

Erken değil tam zamanı başta öyle olması normal 

-Reklam-
+1 oy
(1,859 puan) tarafından

Normal canım benimki 31 aylık ilk iki gün idare ederdi ama sabhtandir belki yirmindefa altına kaçırdı tuvakete götürmeme rağmen sabretmeye çalışıyorum ama sabır falan kalmadı günde yüz defa anlatıyorum ama yok inanki ne kadar erken o kadar iyii 

(701 puan) tarafından

Ya bende götürüyorum ama yok gelince altına yapıyor 

(1,859 puan) tarafından

Alışır canım yabas yavas çevremde birakanlarla konuştum kimle konustuysam herkes öyle söyledi ilk başta altına yapıyorlar sonra artık soylemeye basluyorlar ve çoğunun bir iki ay sonra cisim var diye söylemeye başlamış 

+1 oy
(6,340 puan) tarafından

Yeni başlamışşın ilk bir hafta full altına kaçırdı ilk 3 gün hele krizlikti ama çok şükür 4 -5 gündür rahatım yeni

+1 oy
(6,426 puan) tarafından

36 aylik cumartesi 1 hafta olcak anne cis diyor benden fildir fildir kaciyor sabah sorun yok oturup yapiyor ogleden sonra cocuga birsey oluyor altina kaciriyor surekli oyuna ceviriyor ne yapcagimi bende sasirdim beze mi dönsem diyorum yok anlamiyor camasiri kalmadi evde yikamaktan hepsi ıslak aksi gibi yagmurda yagiyor 

0 oy
(2,588 puan) tarafından

Şuan benimkide 25 aylık ve önümüzdeki bir iki ay içerisinde ben de başlamayı düşünüyorum gözümde büyüyor korkuyorum ama öğrenmeli artık. 

İlk günler kaçırması normaldir yaa

0 oy
(1,176 puan) tarafından

O kadar kaçırması normal eltimde alistiriyor 3 ay oldu hala kaciriyor yavaş yavs

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
+1 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.

Kategoriler

1,448,932 soru

23,797,880 cevap