+1 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından

Kızlar adetim 12 gün gecikti beklenen adet tarihimden bir gün önce sadece tuvalet snrası peçeteye leke geldi iç çamaşıra hiç geçmedi bir hafta önce kan verdim negatif bugün idrar testi yaptım çizgi var gibi ama kanda 0.17 karar yazıyor 0.17 negatif ama karar yazısı bir korkuttu 

image

image

5 Cevaplar

+1 oy
(720 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Korkmana gerek yok 5'ten yüksek olduğu zaman gebelik ihtimali var senin söylediğin değer negatif endişelenme ama istersen tekrar kan ver için rahatlasın gebelik varsa bile belli olur testlere tam güvenme 3 haftalık hamileydim testim negatif çıkmıştı kan verince öğrendim 

(7,827 puan) tarafından

3. Bebeğe hiç hazır değilim olduysada korunurken nasıl oldu aklım almıyor ama dediğin gibi rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın

(720 puan) tarafından

Cevap yazmıştım gelmemiş yaa 😅 valla haklısın ben yeni doğum yaptım 2 aylık bebekle ne haldeyim sende 2 tane var gayet normal demiştim 

(720 puan) tarafından

Bu arada benim zamanında kistten dolayı 23 gün gecikmem olmuştu adet sökücü de ise yaramıştı belki senin de aynı durumdur randevu aldığın gibi git 

(7,827 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım şubatta kistim yoktu ama bir daha gitcem 14. Gün gecikmede oldum

(720 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰 

-Reklam-
+1 oy
(3,879 puan) tarafından

Gebelik yok canısı hayırlısı olsun inşallah 

(7,827 puan) tarafından

Şuan istemiyorum rabbim isteyene versin ama testte niye öyle çıktı anlamadım resimde çok belli olmuyor ama beş dakika içinde çıktı bide karar yazısı endişelendirdi

(3,879 puan) tarafından

Bazen testler hata verebiliyor 

+1 oy
(18,518 puan) tarafından

Kan değerinde gebelik görünmüyor. İdrar testinde de ikinci çizgi çok hafif görüyorum ben. Hemen göründü mü o ikinci çizgi. Benim de bu ay 11 gün gecikti. Evde 7..gün ve 11. Gün test yaptım. 7. Günkü negatif çıktı. 11. Günkü de 2 saat sonra falan ikinci silik çizgi belirdi ama aynı gün de adet oldum şükür.

(7,827 puan) tarafından

Hemen çıktı çizgi resimde net görülmüyor daha net ama beynim eror veriyor ya niye yalancı çift çıkıyor bebek şuan istemiyorum ama isteyene yazık değil mi yalancı pozitifte

+1 oy
(1,827 puan) tarafından

Ben kızıma hamile olduğumu 0.5 ile öğrenmiştim 2 gün sonra tekrar kan ver ya da gebelik testini tekrarla

(1,827 puan) tarafından

Sağlarım tabi bende de yazacak mı merak ettim 

(7,827 puan) tarafından

Teşekkür ederim

(1,827 puan) tarafından

Canım çıktı sonuçlarim ama öyle birşey yazmıyor hamile olduğum için de yazmıyor olabilir yeşil çizgi de yok 

(7,827 puan) tarafından

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebeğin şükür bugün adet aldım tam 14 gün gecikmeyle

(1,827 puan) tarafından

Sağol canım iyi en azından için rahatladı

+1 oy
(1,625 puan) tarafından

Adetin 12 gün gecikmiş beta değerin düşük yok muhtemelen

(7,827 puan) tarafından

Ah inşallah yoktur ama başka niye gecikir ya

(1,625 puan) tarafından

Stresten hormonlardan doktora gidin belki başka sebeptendir 

(7,827 puan) tarafından

16 mayısa kdr randevu yok saçma bir şey erken gitsemde sıra alamıyorum sadece randevulu bakıyolarmış

(1,625 puan) tarafından

Acil seylere acilden bakıyorlar sizin belki çevresel faktörlerdir Türkiye stressiz bir ülke değil stresten olabilir maydanoz soğan suyu kaynatıp için diyeceğim ama hamilelik varsa geç döllenmeyse yapmayın riske atmış gibi olur

(7,827 puan) tarafından

Ya varsa diye korkuyorum bende bişey yapamıyorum ama bana bu sistem saçma geliyor muayne olmak için tek sıra alma metodu mhrs olmamalı

(1,625 puan) tarafından

Özele gidin o zaman acil bir durum olabilir adet olmuyorsunuz sonucta

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 81 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
7 cevap 442 göst.
0 oy
0 cevap 46 göst.
16 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esraben (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,664 soru

24,101,719 cevap

332,453 kullanıcı

...