+3 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Kızlar merhaba sorum şu bebeğim kolik bir bebek asla salanmadan uyumaz uykusu en az 30 dk yada 20 dk o kadar oda salayarak uyuyor sizinde başınıza geldi mi salamayı nasıl bıraktınız artık bıktım çünkü daha çok küçük biliyorum ama Kolum falan hepsi şişiyor beşik salamaktan nasıl bıraka bilirim bide uyku eğitimi alan var mı aranızda işe yaradı mı lütfen cvp verin 

7 Cevaplar

+1 oy
(136 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bebeğim üç aylık bu arada yazmayı unutmuşum 

-Reklam-
+2 oy
(2,437 puan) tarafından

Benm bebeğimde kolik hep salama alişir diyorlar ama salamadan uyumaz bir ara sol kolum bileğime kadr kramp girdi aşırı ağrı vardı iki gün kolumun açısından zor bebeği tutup emziriyordu kremle zeytinyağı yapa yapa düzeldi 

Ama bebeğim saliyorum biraz buyuse koligi bitse salamayi azaltacam öyle biraktiririm inşallah 

(136 puan) tarafından

Evet bana da sürekli sen alıştırmışsn diyorlar ama elimde olmayan bişey ya bebek çatlayıp ölecek salamazsam mecburum yani inşallah canm bende artık bırakmak istiyorum ama zor gibi

+2 oy
(148 puan) tarafından

Bebeğiniz kaç aylıkki 3 aya kadr uyku düzeni olmaz  kolik bebekler sallanmk ister yani bnm kızmda böyleydi hiç uyumazdı siz şunu yapablrsnz kıznızla ten trmas yapıp beraber uyuyablrsnz 

(148 puan) tarafından

Zor bi dönemden geçtiğinz çok belli ama bir tek siz bu dönemden geçmediniz sizin annenizliği sorgulayan oldu mu ben size siz nasıl bir annesiniz diye söyledim mi sizn bu konuşamnızı lohusallığınıza veriyorum ama şunu unutmayın dünyada bir tek anne siz değilsiniz bizden daha kötü durumda olan evlatları var yine sizin gibi yapmıyor biraz sakin ve sabırlı olmanızı diliyorum siz ne kadar sabırlı mutlu olursanız pozitif olursanız bebeğiniz de öyle olacak... Gerçi bunları söylemek size boş şimdi burada post açıyorsunuz sonra da bizi  yargılıyorsunuz 

(4,039 puan) tarafından

Hanfendi kendinizi biraz yanlış ifade ettiniz o yüzden konu buralara geldi. Hanfendi uyurken temasa alınmasın demek istiyormuş tabi ki bakış açısı ben 2 ay üzerimde uyuttum çünkü onun bana ihtiyacı vardı benim de ona 10 aylik bebegim hala beraber yatıyoruz hiç dert etmiyorum. 

Merak etmeyin 4. Ayla birlikte kolik ciddi oranda azalıyor yani çoğu bitmiş azi kalmış. Herkes 4. Ay atağı en fenası falan diye beni korkutmuştu ama hiç de öyle olmadı. Yenidogan döneminden sonra gittikçe kolaylaşıyor 

(148 puan) tarafından

Şevvalince .. sizden ve sizin gbi güzel düşünen güzel konuşnlardan Allah bin bir kere Razı olsn bn bu uygulama sayesinde bir çok şey öğrendm bebekler ilgili bn kolik nedir bilmem yok atakmiş bunları hiç bilmem hepsini burda öğrendm daha çok öğrecğim çok şeyler var ... 

(4,039 puan) tarafından

Allah hepimizden razı olsun iyi kötü hepimizin derdi aynı cocugunu güzel büyütmek. 

Ben de bu uygulamadan çok şey öğrendim özellikle bebek bakımı bölümü mini bir okul gibi ozellikle bazı arkadaşlardan doktorlardan ogrenemeyecegim kadar çok şey öğrendim. Ben de birilerine bir şey katabildiysem ne mutlu bana 

(136 puan) tarafından

Sevalice tskr ederim inşallah dediğiniz gibi olur güzel düşünceniz için ayrıca tskr ederim herkesin huyu planı farklı büyütme şeklide farklı ben böyle büyütüyorum ayrı yatağın da yani 

+2 oy
(4,039 puan) tarafından

Kolik bir bebek demek aci çeken bir bebek demek aslında. Biz sadece ağlayan bir bebek görüyoruz. Titreme aparatları var onlardan kullanabilirsiniz bir lastik bağlayıp bir süre sallanmasini sağlayabilirsiniz. Biraz sabredin geçecek bu günler de 

(136 puan) tarafından

Evet gerçekten acı çekiyor hem biz hem o maf olmuşuz inşallah canm inşallah 

+1 oy
(29,918 puan) tarafından

Hamak kullanın biraz daha rahat edersiniz

(136 puan) tarafından

Kullanıyorum 

0 oy
(17,239 puan) tarafından

Ben kolik dönemlerini emzikle atlattım rahat uyuyordu o zamanlar sonradan kendisi bıraktı emziği şuan kendisi mama içerken uyur sallamayı bıraktım bende yoruluyodum çünkü 

(136 puan) tarafından
+1

İnşallah bende öyle yaparım nasıl yaptınız o aylarda bende deniyeceğm

(17,239 puan) tarafından

Beşiğine koyup mama verdim eline ağlayıp kalkıyodu sürekli ilk başlarda çok ağladığı zamanlar da olmuştu ama sonradan alıştı 

(136 puan) tarafından
+1

İnşallah bende alıştırırım 

(17,239 puan) tarafından

İnşallah alışır sadece vazgeçme mutlaka alışıyo bi şekilde 

(136 puan) tarafından

İnşallah canm ama daha küçük ve kolik bebek şimdi alıştırmam ki

0 oy
(31 puan) tarafından

Çok zor bi dönem gerçekten Rabbim yardımcınız olsun öncelikle ama geçecek inanın 4.ayda güneş doğacak sizin için de. Bizim de sürekli kucakta ve memedeydi inanılmaz zor günlerdi benim için. 6.ayda uyku eğitimi aldık. 4.ay uyku gerilemesinden sonra başlayanilşrsiniz siz de biz çok faydasını gördük kesinlikle tavsiye ederim.

(136 puan) tarafından

Amin amin inşallah geçer yaa inanın çok zor durumdaym bebeğim gerçekten olmuyor bende uyku eğitimi almayı düşünüyorum bakalım 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 96 göst.
0 oy
11 cevap 308 göst.
0 oy
6 cevap 287 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,488 soru