+3 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından

Sezonu geldi soğuk kahve tarifi varsa söyler misiniz bana da kızlar 

5 Cevaplar

+3 oy
(4,820 puan) tarafından

Granül kahve yada Nescafe azıcık sıcak suyla açıyorum damak zevkine göre şeker ekle dondurma çok yakıştırıyorum bir yemek kaşığı da dondurma koyuyorum üzerine de süt 

-Reklam-
+3 oy
(1,660 puan) tarafından

Bardağa çikolata sos granül kahve şeker olcusunu internetten bak keyfine göre ayarla ben acı sevmediğim icin bir kaşık kahve 2 kaşık toz şeker koyuyorum 3 4 yemek kaşığı suyla açıyorum blenderla köpük kopyk oluyo bardağa buz süt üstüne kahveyi 

+3 oy
(5,473 puan) tarafından

Bacim bak simdi granul kahveyi kaynar suyla iyice cirp bilirsin kopuk kopuk oluyo ya ondan yapcan kahven hazir 

Sira sutte tatli seversen kahveni sekerle de cirpabilirsin ya da sutune bal ekler cirparsin iyice kopurcek oda istersen evinde varsa cilek muz ya da kakao koyabilirsin 

Sutunde hazir buyukce bi bardagin olsun icine sikma cikolata sosuyla rastgele ciz sekil sukul olsun  yarimdan biraz az buz koy icine ne kadar seversen ustune sutunu ekle evinde varsa icine dondurma koyabilirsin en uste de cirptigin kahve kopugunu koy bitti karistir ic misss 

+3 oy
(1,258 puan) tarafından

Americano ya da esperesso yapip içine buzu dolduruyorum okulda çok iyi oluyor..termosla sinifa girince müdür de bişey diyemiyor😂😂

+3 oy
(1,258 puan) tarafından

Tariflerin çoğu granül kahve ile alaklai ama dünyanın belki de en zararlı kahvesi..en kalitesiz kahve çekirdekleri sayısız işlemden geçip kimyaslala birleşerek bardaginiza doluyor

(1,660 puan) tarafından

Tmmmmm

tarafından

Evet yaa aslında makinesiz bile filtre kahve ya da mokapotla uyguna kahve yapılabilir. Daha sağlıklı olur 

(1,258 puan) tarafından

Kesinlikle makine almadan önce frenchpress ile filtre kahve yapardım com daha lezzetli ve gerçek.kahve cekirdegi

(1,660 puan) tarafından

Yediğimiz ne faydalı cnm meyveler bile hormon işleyiş dolu kendimiz yapalım o zmn

tarafından

Elimizden geleni yapıyoruz işte imkanı olan doğalını ekiyor dikiyor yiyor zaten. Öyle kendimizi salarsak rastgele her gıdayı ayırt etmeden yeriz. Biz eşimle en zararlılardan başlayıp öğrendikçe hayatımızdan çıkarmaya çalışıyoruz. 

(1,258 puan) tarafından

Ne faydalı ki diye düşünmeyelim de kendimiz için en iyi ne yapabiliriz onu düşünelim derim canım ...çok pahalı değil ki dediğim şey granül kahve yerine filtre kahve alacaksın bir de frenchpress demleyip içine de buz atıp iceceksin 

(1,660 puan) tarafından

Ben filtre sevmiyorum çok acı 😟

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 194 göst.
31 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutlu&anneyim (916 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 355 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
14 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
24 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifylmz0660 (1,419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,165 soru

24,150,311 cevap

334,870 kullanıcı

...