+4 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (14,715 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Daha depremin dakikasına kesilen operatörlere bu isimler daha çok yakışıyor sanki haksız mıyım ? Depremden habersiz annemi ararken calmadigini farkettim neden neden derken deprem bildirimleri geldi daha dakikasına kesildi ya şaka gibi.. 😏🤐🤬

image

13 Cevaplar

+2 oy
(1,001 puan) tarafından

Kız ne yazdın hiç bisey anlamadım

(14,715 puan) tarafından

Kız resimli posttu resimli atmayı unutmuşum 😁😁

(1,001 puan) tarafından

Resim yeni geldi 😂

(14,715 puan) tarafından

Yeni yükledim aşko 

(1,001 puan) tarafından

😂😂 kız alemsin

(14,715 puan) tarafından
+1

Öyleyim heralde 😁😁

-Reklam-
+2 oy
(18,215 puan) tarafından

Dünya zam yapıyorlar ama iş icraata gelince sıfır 

(14,715 puan) tarafından

Gerçekten öyle Maraş depreminde de böyle olmuştu ama en azından hemen kesilmedi 8 gibi kesilmişti sevdiklerimize haber verebildik İstanbul'da anında kesildi kimseye ulaşamadım kafayı yiyordum 

+2 oy
(7,747 puan) tarafından

Yer sarsıldığı için  gidiyor operatörlerle alakası yok ki

(14,715 puan) tarafından

İlla ki bir çözümü vardır Maraş depreminde böyle olmadı ama bundan daha büyük olmasına rağmen 

(1,452 puan) tarafından

Allah aşkına 😂😂 alakası yok konunun onunla. 😂 yeterli baz istasyonu olmadığı için ani yüklenmeden dolayı oluyor. Japonya'daki operatörler neden gitmiyor. Onların depremi yeri sallamıyor mu 😂

+2 oy
(3,740 puan) tarafından

Operatörler kendi kesiyor gibi yazmışsınız ama ciddi bir sarsıntı oluyor kendi kendine kesiliyor. 

(14,715 puan) tarafından

Daha ciddisini yaşadım böyle anında kesilme yaşanmadı napalim daha felaketi gelsin göçük altında kalanlara ulasamayalim o zaman tepkimizi de koymayalim normal karsilayalim..

(3,740 puan) tarafından

Ben normal karsilamadim illaki bir şey yapılabilir hele de gurbette biri olarak ailemden haber alamamayi asla kabul edemem ama olayı da doğru anlamak gerekiyor. Bu operatörler saniyesinde kendisi nasıl kessin deprem sadece yerin sallanmasi olayi değilki teknik olarak da 1 tane kablo gevsese her sey gider bir anda da herkes birbirini arayınca hatlar da kitleniyor. 

Tekrar ediyorum savunmuyorum ama operatörler de kendi kendilerine kesmiyolar iletişimi. Bayramlarda bile kitleniyor 

(14,715 puan) tarafından

Megakent güya tedbir alınmalı burası deprem ülkesi kendileri kesmiyor olabilir ama buna bir çözüm bulunmalı artık herkes tepkisini koymalı 

(3,740 puan) tarafından

Herkes bir olup 1 ay faturasını yenilemese 3. Gün mecbur aksiyon alacaklar 

(1,452 puan) tarafından

KONUNUN SARSINTI İLE ALAKSDI YOK. Yukarıda açıkladım. 

+2 oy
(794 puan) tarafından

Sürekli zam yaparlar ama buna bir çözüm bulmaları gerek 

(14,715 puan) tarafından

Kesinlikle 

+1 oy
(6,896 puan) tarafından

Onlar isteyerek kesmiyolar emin ol alt yapı olduğu için sarsilti olduğu zmn gidiyo bu adamlar nerden getirsin bu şebekeyi herkesten bir suç aramayalim 

(14,715 puan) tarafından

İlla ki tedbiri vardır dimi canım ? Burası da deprem ülkesi çözüm çözüm çözüm . 

(1,452 puan) tarafından
+1

KONUNUN SARSINTI İLE ALAKASI YOK. Japonya'daki adamların da alt yapısı zeminde. Onlarınki neden gitmiyor. Bazen istasyonları belirli bir kapasiteye kadar kaldırır. Ani yüklenmeyi kaldıramıyorlar.  Yetersiz yatırım var yani. 

+1 oy
(3,413 puan) tarafından

Keske alternatif firma ciksa da sunlara mahkum.kalmasak.

(14,715 puan) tarafından

Oda bunlardan farklı olmaz ki

+1 oy
(4,641 puan) tarafından

Hiçbirini sevmem ama açık ara en gıcık olduğum Turkcell. Hiç kullanmadım inşallah kullanmak zorunda kalmam.

(14,715 puan) tarafından

Güya en iyisi o diye onu kullanıyoruz maa aile ama sonuç ortada kafayı yiyordum annem hastanede birde 1 haftadır yatıyor gebeyim korkudan ağrılar girdi karnıma kimseye ulaşamadım 

+1 oy
(3,772 puan) tarafından

İstanbul u geç aynı şehirde aynı hastanede olduğum annemi ariyamadim ya alt tarafı onlar 6 ben 4 . Kattayim 

(14,715 puan) tarafından

Gerçekten akıl alır gibi değil bu büyük deprem bile değil acaba büyük deprem de neler olcak acilen çözüm bulmaları gerek 

+1 oy
(12,949 puan) tarafından

image

demin böyle bir mesaj geldi 🙄
(3,743 puan) tarafından

Onun acısını da çıkarırlar ama

(14,715 puan) tarafından

Maraş depreminde de böyle yaptılar önce hatlar gitti gelince de hediyeler vs güya telafi 

+1 oy
(3,743 puan) tarafından

Varya bize Türk Telekom ikide bir arayıp fiber internet bağlanması lazım dediler eşim en son kabul etti modem takıldı 1 haftadır evde internet yok arıyoruz çalışıyorlarmış mış ne çalışıyorlar acaba 1 haftadır yok yani diyeceğim o ki süründürmek lazım bunları herkes bimcele geçse ortada kalırlar 

(14,715 puan) tarafından

İnsanlar tepkisini sosyal medyadan koyuyor illa ki yetkililere ulaşır birde burda yorum yapanlar var onlar ne yapabilir vs diye büyük depremi yaşamis biri olarak onun bile ders olup gerekenin yapılması gerekirken hala aynı seyler 

(3,743 puan) tarafından

Yok canım kendi menfaatleri olunca illallah ettirirler konu para yada can güvenliği olunca dut yemiş bülbüle dönerler

+1 oy
(2,488 puan) tarafından

Depremden önce kesilen operatör meselesini de başka ülkeye kaptırmadık çok şükür 🙄 Dünya'nın en pahalı iletişimini sunup hizmette sıfır olmak bu işte. 

(14,715 puan) tarafından

Katılıyorum şekerim aşırı pahalı ama tirt

+1 oy
(1,732 puan) tarafından

maraş depreminde insanları perişan ettiler, 1 özür bile demediler. bu depremde çok şükür bir yıkım vs olmadı, cortladılar. Allah korusun beteri olsa güven yok. güvercin alıp besleyelim valla bir yemi bi de arada aşısı falan varsa o masrafı olur.

hayır istanbulda deprem oluyor antlayada falan hat kesiliyor. saçmalık 

(14,715 puan) tarafından

Maraş depreminde bu kadar erken kesilmedi en azından ona şükreder olduk düşün ailemize haber verdik bunda hemen kesildi kimseden haber alamadık 

(1,732 puan) tarafından

bunda turkcell hemen gitmiş zaten sözde ülkenin en iyisi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 411 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 338 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 397 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 523 göst.
24 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,555 soru

23,831,657 cevap

318,906 kullanıcı

...