+5 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1,741 puan) tarafından

Nasılsınız küçük sarsıntıları hissediyor musunuz dışarda geceyi geçiren var mı çocuklar çok korktu mu biz İstanbul'da değiliz ama çok endişeli ve huzursuzum umarım tekrarı olmaz iyimisiniz arkadaşlar var mı uyumayıp endişeyle bekleyen

10 Cevaplar

+3 oy
(1,462 puan) tarafından

Ay ben canım bide ilk yaşadım tam uykulu gibiydim kafayı yemesem şükür Allahım kötüsünü yaşatma YaraAbbim yok yatsamda uyuyamıyorum ya sanki olcak gibi geliyo canım ışığa bakıyorum Gecmiş olsun hepimize :((

(1,741 puan) tarafından

Allah bidaha göstermesin gerçekten çaresizlik insan kalakaliyor depremde. Helede 6 Şubat depremi ve sürekli İstanbul depremi uyarıları çok korkutuyor inşallah büyük felaketler yaşanmaz 

(1,462 puan) tarafından

İnşAlllah canım 

-Reklam-
+3 oy
(4,272 puan) tarafından

Istanbulda değilim ama bütüuun ailem istanbulda. Boyle olunca da çok zor oluyor sallanıyor mu sallanmiyor mu ailem güvende mi bir şey olsa nasil haber gelir atlar gider miyim uçaklar calisir mi 2 gün sonra zaten istanbulda olacağım 10 aylik bebegim var nasil yaparız kafam Allak bullak 

(1,741 puan) tarafından

Of zaten o bilinmezlik yani sevdiklerin gözünün önünde olmadımı çok zor bide o anlarda telefonlarda kitleniyor çok sancılı bir süreç Allah yaşatmasın ah bide bebeğin var Allah yardımcımız olsun tekrarı olmasın inşallah 

(4,272 puan) tarafından

Bi de benim annem aman ölümden kacilir mi diye düşündüğü için öyle deprem oluyor diye evden de çıkmaz çıkmadı yani bugün mesela. Disarda ne yapacağım pıtı pıtı eve geri gireceğim diyor anne olur mu biraz cik ne olacağı belli mi diyorum yok. aradan 2 saat gecti bak çıkanlar da geri giriyor ben hiç çıkmadım diyor bir de istanbulda dogmus sayısız deprem görmüş alışmış artık 

(1,741 puan) tarafından

Tedbir şart bazı şeyler bağıra bağıra geliyor ama bakış açısı da kolay değişmez belki ölüm olmaz bı sakatlık olur Allah korusun ama değişmez sanırım fikri. Ne zaman başımıza ne geleceği gerçekten belli değil bu kadarla geçmiş gitmiş olsun inşallah 

+3 oy
tarafından

Başım dönüyor sanki ilk defa hissettim depremi çok kötüydü. Kızım ilk defa 12.30 mu ne uyandı normalde 3 4 e kadar uyurdu. Bebege mama verdim üstümde pijama var koltukta oturdum baktım koltuk sallanıyor avize sallanıyor bebeği aldım direk yatağın yanına cenin pozisyonunda bebeğin üstüne gelicek şekilde durduk sarsıntı durunca kabani giydim çocuğa mont falan alıp çıktık ölücez zannettim. Sonra birkaç dakika sonra tekrar eve gittim 2. Kat mamasını bezini almam lazımdı 2. Depremi de orda yakalandım Rabbım beterinden korusun. Eşim 5te anca geldi arabayla boş araziye gittik 12de eve geldik dışarı çok soğuk ve Eşim sabah işe gidecek kızımla ayaktayız uyuyamıyorum 

(1,741 puan) tarafından

Of beni en çok düşündüren de bebekler benimde 7 aylık bebeğim var hep düşünüyorum hazırda bı acil durum çantası tutmayı planlıyorum ne zaman başımıza ne geleceği belli değil acil bir durumda hemen almak için çanta gerçekten şart bugün onu anladım. Hava gerçekten çok soğuk hele bebekle durulacak gibi değil Allah kimseyi evinden yerinden ailesinden etmesin

tarafından

Evet canım ben çanta hazırladım yatağın yanına koydum bildiğin pantolon tunikle oturuyorum gece deprem olur diye benim kızım da 17 aylık küçük oda. Bütün mahalle dışarıda bizimde ama çok soguk

(1,741 puan) tarafından

Evet onu düşünüyorum bende bu insanlar dışarda bu soğukta çoluk çocuk nasıl olacak diye insanın tek sığınağı evi mecburen maalesef hazırlıksız yakalıyor felaketler. İnşallah bu kadarla geçmiş gitmiş olsun 

tarafından

Amin inşallah canım uykumda geliyor uyuyamıyorum bakalım ne olacak 

(1,741 puan) tarafından

Uyumaya çalış bebeğinin sana ihtiyacı var Allah korusun tekrarı olmasın inşallah 

tarafından

Deneyeceğim canım sağol  

+3 oy
(3,354 puan) tarafından

Tüm kardeşlerim,yeğenlerim sevdiklerim orda. 😔 Rasathaneye bakmaktan bi hal oldum. Allahım tekrarını yaşatmasın. İnşAllah büyük beklenen depremin fayı kırılmıştır böylelikle

(1,741 puan) tarafından

Amiin inşallah bu kadarla geçmiş gitmiş olsun acı günler göstermesin bu korku yetti gerçekten 

(3,354 puan) tarafından

Amin, öyle n yazık ki

+2 oy
(1,571 puan) tarafından

Eşim kızım uyudu ailecek hastayız uykum var gözüm ışıkta bu çok zor çaresizlik evlatlarımız için korkuyoruz hepimiz 🥺😔

(1,741 puan) tarafından

Allah şifalar versin böyle bilinmez şekilde korkuyla beklemek çok zor insan hep direk evlatlarını düşünüyor uyumaya çalış inşallah tekrarı olmasın 

(1,571 puan) tarafından

Allah razı olsun gözüm gitti bı ara titreme geldi bana 5 tane kıyafet üst üste giydim doktorlar ilaç veriyo mamayida bebek kabul etmiyor kaldım böyle rabbim bütün müslümanlari korusun inşallah 

+2 oy
(3,076 puan) tarafından

En son 00 daki 4.1 hissettik sürekli zaten sallanıyoruz gibi oldukça endişeli ve korku doluyuz çocuk çok huzursuz uyutuyorum kalkıyor uyutuyorum kalkıyor bizde uyku zaten yok istesemde yatamam çocuk olunca mecbur akşam eve girdik hava buz gibi 🫤 Umarım gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın Rabbim hepimizin yâr ve yardımcısı olsun inşallah.

(1,741 puan) tarafından

Amiin inşallah ah çocuklar için en çokta endişeliyiz bu kadarla atlatmış olalım kimsenin canı yanmasın sizdeki huzursuzluk çocuklara da yansır ondan huzursuz olabilir herşeyi hissediyorlar

(3,076 puan) tarafından

Amin canım amin inşallah 😔 orası öyle valla bugün 7-8 saat dışardaydık çocuğa hatta çocuklara baktıkça o kadar üzüldüm ki bir ara tulumunun kollarını ellerine kadar çekti vuuu yapıyor yani üşümüş içim gitti orda çok zor bir durum Rabbim bu meleklerin yüzüne baksın acısın halimize 😓

+2 oy
(3,679 puan) tarafından

Uyuyaaamıyorumm kalbim küt küt atıyor her an sallanacakmış gibi hissediyorum 😔😔😔

+2 oy
(9,628 puan) tarafından

Dikkatli olun ya hazırlıklı olun herseye kimi kaynakta daha önce kırılan fay hattı üzerinde gercekleştiği korkulacak birseyin olmadıgı kimi kaynakta da hazırlıklı olunması gerektigi yazılıyor rabbim korusun piskolojimiz alt üst ya su fener sıkı giyinin inşallah yasanmaz birdaha😔 

+2 oy
(220 puan) tarafından

Ay çok kötüydü. 10 aylık bebeğim 6 yaşında kızım var. Aklıma sadece gelen tek şey onları koruyabilmek. Şuan hala ayaktayım uykum var ama bir o kadar da uyku tutmuyor beni.

+1 oy
tarafından

Bir kere tokat depreminde yaşadım o çaresizliği.

Bebeğimle evde bir ben vardım oğlum dışarıdaydi kapıyı bulamadım o ses kulaklarımı tıkadı bebek kucağımda tek aklına gelen bebeği çamdan atmak ti çıkamadım kaldım öylece nefesim  kesildi bebeğimi okadar sıkmisimki battaniyenin içinde kolu kızarmıştı 

(1,741 puan) tarafından

Of 😔 ay ta içimde hissettim o anını düşünemiyorum Allah kimseyi evladiyla sinamasin çaresiz bırakmasın çok zor şeyler 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 384 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 311 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.

Kategoriler