+1 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

Az önce yine artçı oldu galiba, hafif hafif salladı gibi, Bakırköy tarafındayız şu an, akrabada misafirlikteydik 

14 Cevaplar

+4 oy
(2,853 puan) tarafından

4.1 oldu çünkü sürekli artçılar oluyor hava soğuk evlerdeyiz korkudan lavaboya gidemiyorum Allah yardımcımız olsun 😔

-Reklam-
+2 oy
(2,516 puan) tarafından

Psikolojik olarak sallanmasakta sallanıyoruz 😂 gözüm ışıklarda hep

(4,035 puan) tarafından

Maalesef bu epey geçmiyor canım beyin sürekli buna odaklanıyor 2 yıl oldu her gün onlarca kez bakarım avizeye filan , Rabbim beterinden korusun 🤲🏻

+2 oy
(266 puan) tarafından

Rabbim yarminciniz olsun arkadaslar inanin aklimizdan istanbul cikmiyo  dua ediyorum rabbim sizleri bizleri yer  gok ve dogal afet felaketlerinden korusun insalllah o deprem korkusu nedir cok iyi biliyorum🥺 rabbim tekrardan yardimcimiz olsun ve bizi korusun insallah🤲

+2 oy
(3,335 puan) tarafından

O psikoloji artçı depremler ne yaşadığınızı depremi yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum elinizden geldiğince dikkatli olun kardeşlerim hatta iki kanepeyi yan yana getirin siz çocuklarınız eşiniz geceyi orada yatarak geçirin ne olur olmaz diye suyunuzu başınız dan eksik etmeyin bir de düdük telefonlarınizin şarjı olsun ve Rabbim hepinizi korusun hepinizi cevabı hakka emanet ettim bol bol Ayetel Kürsi okuyun bizde sizin icin okuyacağız 🤲🏻

+1 oy
(2,280 puan) tarafından

Muş gibi değil sallanıyoruz, artçılar halen devam ediyor. En son 10 dk önce 3.7 oldu..

Gelen bildirim de yazıyor

+1 oy
(1,368 puan) tarafından

Ay evet hissettim ve gerçekten oldu yine kac tane artçı deprem oldu eşime dedim hissettin mi yok dedi uyuyor o

+1 oy
(5,046 puan) tarafından

Sallandik canim :( bu gece uyku yok bize 

+1 oy
(3,279 puan) tarafından

Dikkat edin çantanız mutlaka hazır olsun Rabbim yardımcınız olsun çocuklara dikkat edin 🥺

+1 oy
(3,271 puan) tarafından

Evet sallandık bizde yine korkuyorum valla 😔

+1 oy
(2,714 puan) tarafından

Beykozdayz evet artçıyı hissettim 

+1 oy
(1,604 puan) tarafından

Evet 4.1 olmus rabbim korusun hepimizi

+1 oy
(2,549 puan) tarafından

Korkudan mideme ağrı girdi uyuyamiyoruz korkudan allah yardımcımız olsun 

+1 oy
(795 puan) tarafından

Ben de hissettim. Tek uyanık olan bendim. 🥺 Sonrasında psikolojik olarak baya kötü oldum. Aşırı titreme, mide bulantısı, dişlerimi sıkma falan yaşadım. Şimdi titremem geçse de midem stresten bulanıyor. 😢 Dua ediyorum. 

+1 oy
(1,357 puan) tarafından

Rabbim yardımcınz olsun o kadar iyi anlıyorum ki 6 Şubat depreminde çok daha kötüsünü yaşadık kışın ortasında hemde o kadar ölü o kadar göçük altında insan çığlıkları ve şehirler o kadar sesiz ürkütücü olmuştu ki Rabbim kolay geçirmeyi nasip etsin gidecek bir yer varsa iki üç gün mutlaka sakin tek katlı bir yere geçin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,461,951 soru

23,965,367 cevap

325,828 kullanıcı

...