+2 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (2,565 puan) tarafından

Gezmeyi mi seversiniz yoksa evde oturmayı mı?? 

Ev beni sıkıyor hep iş var ruhum daralıyor o yüzden elimden geldiğince dışarı çıkmayı gezmeyi seviyorum esim ve ailem bunu sorun haline getirdi esim evde otursun çayı kahvesi yemeği ayağına gelsin istiyor bu yüzden de maalesef evliliğim sürekli mutsuz ve tartışmalı geçiyor bu arada gezmek deyince oğlumla ailecek piknik yapmak yeni yerler keşfetmek yada bi hava almak gibi oyle avm mağaza gezmeleri falan değil bilmiyorum bide 30 yaşlarım en güzel yaşlarım evde oturarak dışarıdaki geçip giden zamni güzel değerlendirmek istiyorum ama bu durum maalesef bazı insanlara (çevremdeki) dert oluyor  :(

11 Cevaplar

+3 oy
(994 puan) tarafından

Benim de berbat geçiyor canm dışardan müdahale eden yok ama eşim delirtiyor beni artık.

(2,565 puan) tarafından

Çekilmiyor artık ya :(

(994 puan) tarafından

Hemde nasil canım . Bi uere giderim geç oldu eve git . Alışverişe giderim o çocuklar evde eve git. Evin içine gelir ne sohbet ne muhabbet hiçbir şey yok. Geç uyumama dahi karışıyor. Çok skldm artık ondan da evlilikten de

(2,565 puan) tarafından

Bu durum bizde de var maalesef 5 yaşında oğlum sokakta oynarken kadin başıma caddede oturuyorum demez ben beklerim sen eve git bunu sorun etmez ama bi yere gidelim çocukta hava alır değişiklik olsun desem vay efendim sen yerinde oturmuyorsun diye bir sürü laf ediyor evde bizim de muhabbetimiz yok daha bir gün olsun elinde kahve ile gelmemiş iki lafın belini kıralım diye ama kanepeye uzanır eline telefonu alır ya oyun oynar ya borsaya bakar üstelik cocuk kac kere gelir baba bisiklet baba gezek yok 

(994 puan) tarafından

Ayni bizimkiler eşin kaç yaşında canm kaç yıllık evlisiniz

-Reklam-
+3 oy
(6,541 puan) tarafından

Disarisi beni yoruyo. Hele piknik aman hic sevmem. Hazirlamasi bi dert gelirsin daginiklik,bulasigi falan. 

En iyisi disarida yiyip,gezip gelmek. Ben surekli sevmem tabi ayda 1 defa falan cikariz bu sekil. 

Bi de gunumuzde disari adim atmak bile cok pahali oldu. Yedigimiz ,ictigimiz de hem pahali hem kalitesiz oluyo bazden verdigim paraya cok uzuluyorum. 

+2 oy
(9,458 puan) tarafından

30 yaşındayım gezmeyi hiç sevmiyorum bana eziyet gibi geliyor kocamda tam aksi göbeğini yolda unutmuş istemiyorum ki haftasonu gelsin 

(994 puan) tarafından

😊😊😊 herkes tam tersi olan kişiyle evlenmiş gibi. Benimki de bahanesiyl hazır araba yok nereye gidelim 

(9,458 puan) tarafından

Canım ben tanıdım çok uzun zaman bıkar dedim ama nerdeee Hatay'da yaşıyoruz bu değil önceki cumartesi Antep dedi durdu tamam ama bak haftaya çıkmam evden dedim anlaştık bu hafta gene başladı sıkıldım sıkıldım kızımın aklına sokmuş rüzgar güllerini görelimmi diye kızım ağlayınca kalktım 1 saat yol gittik neymiş rüzgar gülü gördük kahve içtik geldik o demir yığınını görmesem ne olacak ama gelde anlat

(994 puan) tarafından

Yapısında varsa bıkmaz canım. 

Seninki de çocukları alıp çıksın tek takilsinlar

(9,458 puan) tarafından

Kızımla hergün çıkarlar hiçbiyer olmasın markete gider gelir parka götürür ama haftasonu uzak yerler seçiyor ne yapcan evde hadi kalk tek bırakma bizi diye benide sürüklüyor işte tek çocuğum var 

(994 puan) tarafından

Allah bağışlasın canm sende çik Gez. Bizimki esnaf her gün dükkana gidiyor gece on buçukta geliyor ve üç tane kızım var onlarla yoruluyorum birde üstüne onun böyle davranması biktiriyor beni 

+2 oy
(4,852 puan) tarafından

Hersey dozunda guzel kardesim ben 5 gundur can cekisiyorum resmen deein bi temizlik yapayim dedim dolap icleri camlar falan bi gun esim evdeydi market alisverisine gidelim mi evde eksikler var diyodun dedi dustum pesine gittim bi gun bosver hava guzel avmye gidelim dedi kirmadim gel bi kahve icelim sonra halledersin ben cocuga bakarim dedi oturdum kahve ictim aksam gec oldu birak gel film izleyelim dedi biraktim oturdum bu surecte islerimi de yaptim derin temizlik oldugu icin ev hep daginikti ama hic dusunmedim vaktimi degerlendirdim yani ben o ani yasamayi tercih ederim soylediklerim seni yanlis dusundurmesin bu temi%likte boyle oldu normal zamana da esim evde olacagi gun onceden islerimi bitiririm mesela aksamdan yaparim ki birlikte vakit gecirebilelim soylemek istedigimi anladin mi evde de oturulacak zaman olur disari da cikilacak zaman olur her firsatta disari cikinca evine durumda peki daginikda olsa bulasik camasir da olsa birakip cikiyo musun mesela olabilif saygi duyarim ama her zaman her zaman oyle olursa evin tadi kacabilir birlikte oturup kahve icerken sohbet etmek guzel degil mi bi film izlemek mesela 

+2 oy
(3,249 puan) tarafından

Yani herşeyin bir zamanı vardır her gün her gün de gezilmez sonuçta insan evindede vakit geçirmeli 

0 oy
(3,312 puan) tarafından

Gezmeyi çok severim. Yeri gelirse evde de dururum. Ama hava güzelse 2 günden sonra ev beni basıyor. Eşimin işi varsa kendim tek de çıkarım. O yüzden çok sıkıntı olmuyor benim için. İlk zamanlar sürekli bisiklet sürmeye çıkardım tek başıma. Buna bile söylenenler oldu, cevabımı verince daha bir şey diyemediler. Siz de tepkinizi koyarsanız daha iyi olur. 

0 oy
(26,026 puan) tarafından

Dışarı çıkmayı severim ama 3 saat en uzagi sonra sikiliyorum. 

Piknik cay yada deniz kenari en sevdigim. Yeşil agaclar falan huzur veriyor. Burda öyle imkanlar fazla yok. Alisverise parka cikiyorum her gün

Bu gün cikmadim bir sey eksik gibi hissediyom. 

0 oy
(6,613 puan) tarafından

Çok yorgun olmadığımız sürece hafta sonları gezmeyi severiz ailecek senin çevrendeki insanlara neden tuhaf geliyor anlamadım 

0 oy
(3,093 puan) tarafından

Tatl olan her gün gezme günü bizde şükür eşimle aynı.kafadayiz hava almaya bizimde ihtiyacımız var

0 oy
(53,863 puan) tarafından

kışın gezmeyi sevmiyorum yazinda evde durasim gelmiyo

0 oy
(23,338 puan) tarafından

Aynı olmak aynı şeyi sevmek zorunda değilsiniz ama birbirinize uyum sağlamanız gerekiyor her gün dışarda da olunmaz her gün evde de oturulmaz bizde de eşim daha çok dışarıcı ben daha çok evciyim ama o bizle gitmek ister kendi başına gezeyim kafası yok çoğu zaman parka gitmek mevzu olunca sen oğlanı götür ben gidersem dönüp işleri yapmam derim anlar. Bazen hiç çıkasım olmasa da o istiyor diye giderim o ben istiyorum diye evde oturur 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 205 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 459 göst.
+1 oy
3 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,468,832 soru

24,064,733 cevap

330,300 kullanıcı