4 aylık olacak 1 hafta sonra sünnet ettirmeyi düşünüyorum. Devlet hastanesinde yaptıran varmi genel anestezi yapılıyor mu 4 aylık bebege
Ben 2 aylıkken yaptırmıştım lokal olarak yapmışlardı canım ama 4 aylık nasıl bilmiyorum
Devlet hastanesi mi
Süreç nasl ilerledi canm lokal yapılırken durdu mu bebegin
Devlet hastanesinde oldu . Valla ameliyathaneye kendileri aldılar bilmiyorum durdu mu durmadı mı çıktığında ağlamıyordu ama
İdilto siz Konya'da miydiniz yanlis değilsem. Hangi hastanede sünnet yaptırmıştınız acaba. Hastane süreci nasıl ilerlemişti yatış gibi durum oluyor muydu vs vs
Genel yapmıyorlar lokal anestezi ama oda çok zor bende 4 aylıkken yaptım bir yandan erken olması iyi ama yinede çok ağrısı oldu
Yanındamiydiniz sünnet edilirken ben de kararsız kaldım ilkini 3 yaşındaydı yapmıştık oda zor geçti hep kucağımdaydi bunu erken yapalım dedik
Evet yanindaydik anestezi verirken baya ağladı bende ilk oglumu üç yaşında yaptım bunu erken yapalım dedik ama ikisi de aynı yani
1.5 yaşında olacak seneye bu vakitler yaparım artık kararsız kaldım 🙃
Büyük oğlum daha çabuk toparlandı tuvaleti bile sünnet sayesinde öğrendi
.................
Ne kadar erken olursa o kadar iyi. Bizde 4 aylıkken devlette yaptırdık. Lokal anestezi aldı. Hiç eziyeti olmadı bize. Hareketlenmye başladığında zor olur.
Öyle düşündük bizde canm gun verdiler 5 aylikken olmuş olucak lokal anestezi olucak
nasip olur da sağlıkla doğarsa ben de erkek annesi olacağım ve erken sünnet düşünenlerdenim. postu görünce sorayım dedim. nereye başvuruyorsunuz? çocuk doktoru mu yoksa üroloji falan mı? sünneti ne doktoru yapıyor mesela?
Devlet hastanesinde çocuk cerrahi yapıyor canım dün gittik 1 ay sonrasına gün verildi lokal anestezi olucak
teşekkür ederim
2aş altına genel anestezi verilmez canım. Lokal anestezi ile olur.
1 yaşa kadar lokaldi sanırım emin değilim ama 2 aylıkken lokal yaptırmıştık 4 aya da lokal anestezi uygularlar
1,474,178 soru
24,135,756 cevap
334,286 kullanıcı