0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından

Kızlar boğazım da sürekli Bi balgam takılma oluyor sürekli temizleme isteği neden oluyor anlamdim rahatsız da ediyor böyle olan varmı

4 Cevaplar

+1 oy
(2,408 puan) tarafından

faranjit. geçmez geçmiyor 😂

çok sıcak çok soğuk tüketmeyeceksin, fazla bağırmayacaksın. bir de takip et reflün olabilir. reflü de faranjit yapıyor 

(208 puan) tarafından

Ya ben uyanık halde yapılıyor sanıyordum canm. Peki reflünüz var yani reflü gaz yaparmış sürekli bende Bi gaz şikayeti ama aşırı artk göğsüme vuruyor cıkaramayınca 

(2,408 puan) tarafından

geğirme hissi oluyor. yediklerin ağzına gelecekmiş gibi oluyor. arada mide yanması da yapıyor 

(208 puan) tarafından

Evet ama benim aşırı oluyor. Yanma hissi çok nadir. ALLAH herkesin Şafi ismiyle şifasını versin insallah

(2,408 puan) tarafından

bi gastroenterolojiye görün. endoskopiden de korkma. uyutmadan yapılan da var ama çoğunlukla uyutuyorlar. korktuğunu söylersen uyuturlar zaten. 

ha reflüde yediklerine içtiklerine dikkat edeceksin

gastriti azdıran şeylerden uzak duracaksın

kızartma, acı, baharatlı şeyler, turşu gibi ilk aklıma gelenler

fazla yemeyeceksin ve yiyip yatmayacaksın. 

(208 puan) tarafından

Tesekkür ederim canm aynen yememe de dikkat etmeliyim insallah geçer 

-Reklam-
0 oy
(22,269 puan) tarafından

Bir kaşık bal üzerine bi çimdik tuz kurutuyo

(208 puan) tarafından

Sagol canm deniycem insallah gecer faydasını görürürm

0 oy
(269 puan) tarafından

Kaç gündür aynı. Durumdayım bogazım cok agrıyor keçe. Gibi derler ya takılıyor sureklı yutkunamıyorum. Öksürükte basladı bana faranjit denildi malesef. Özellikle yüksek sesle konuşmak bağırmak cok tetikliyor 

(208 puan) tarafından

Evet canm öksürük olmuştu bana geçmedi gittim ğöğüs doktoruna bronjların tıkalı dedi ilaç falan verdi kullandım ama şimdi boğazımda Bi balgam hissi sürekli temizleme istegi. Malesef çocuklara cok bağırıyorum ya:((

(269 puan) tarafından

O bağırmak mahvediyor bende bağırmadan ziyade cok konuşuyorum sureklı cocuklara yapma etme demekten oluyor. Adacayi ıc iyi geliyor aksam dayanamadım ağrısından ıctım iyi geldi. Sabah dolu boğazla uyandım sesim çıkmıyordu. Şu da bol içmek lazım. Kuruyor bogazımız. İnşallah geçer sureklı balgam kaplıyor benim bogazımı ya kötü Bi his. Ben sprey de kullanıyorum ama fayda etmiyor 

(208 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun şifalı versin insallah.  Geçmiyor ya neblm midem de benim gazlı Bi mide yukarı çıkınca daha da çok zorluyor ya

0 oy
(978 puan) tarafından

Bi haftadır bendede var öksürük boğaz batması var yutkunurken acıyor. Ama öyle hastada değilim nasıl geçecek bilemedim. 

(208 puan) tarafından

Galiba buda salgın gibi canm ya geçmiyor yaa 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,278 göst.
26 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sühanca (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 502 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
6 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,461 soru

23,897,609 cevap

322,160 kullanıcı

...