+4 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (1,977 puan) tarafından

Öncelikle yaşayan herkese geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın beterinden korusun. Benimde ailem istanbul da canım orada. Aklım hep onlarda. İki sene önce maraş ta depremi yaşayan biriyim. O zaman da çok söylentiler oldu şu saatte olacak şu şiddette olacak filan diye bunu Rabbim den başkası bilemez. Bu dedikoduları çıkaran genellikle çıkarcı hırsız insanlar. Evler boş. Olursa. Rahatça girip yağmalayabilsinler diye  uyduruyorlar. Artçılar hala devam ediyor. İmkanı olan evine girmesin. Rabbim yardımcımız olsun. Kimseye zarar gelmesin 🤲🤲

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Gaybi yanlız Allah bilir itimat etmeyin öyle şeylere tabiki . Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Tedbir almak bizden takdir Allah'ındir

(1,977 puan) tarafından

Aynen öyle

-Reklam-
+3 oy
(2,388 puan) tarafından

evet bunlar söylenti sadece. insanları paniğe sevk ediyor. evet deprem olabilir, her an her yerde olabilir. artçılar olabilir. ama ne zaman, saat kaçta olacağını kimse bilemez.

sadece herkes her an dışarı çıkacakmış gibi hazırlıklı olsun artçılar devam ederken. 

çok geçmiş olsun 

(1,977 puan) tarafından

Rabbim korusun kimseye yaşatmasın bir daha

+2 oy
(2,317 puan) tarafından

Bunları kafalarından söylemiyorlar canım jeoloji uzmanları hesaplama yaparak tahmini konuşuyor . Tabiki gaybi Allah'tan başka hiç kimse bilemez ama ne demiş peygamber efendimiz? Önce tedbir sonra taktir 

(1,209 puan) tarafından

Jeoloji uzmanı için söylediğini düşünmüyorum canım bayanın. Tabikide uzmanların her dediğini dinliyoruz bugün bir postta başka bir bayan saat 5 de tekrar deprem olacak yazmıştı belki ona istinaden yazdı bu bayanda ben post sahibi değilim bu arada 

(2,317 puan) tarafından

Ben görmedim canım onu , bilemiyorum. Açıkçası X'de bununla alakalı resmi bir açıklama da yok 😅

(1,977 puan) tarafından

Evet @Melisasel birisi 5te deprem olacak yazmıştı yorumlarda ona istinaden yazdım. Ve başıma geldi maraş depremlerinde. Tabii ki de uzmanlara demiyorum ki uzmanlar da saat vermiyor olacak diyor sadece olacak tabii bunu bilmek için uzman olmaya gerek yok sadece saati bilemez kimse. Bilse kimse yakalanmazdı depreme. En iyisi birkaç saniye önce bilen uygulamalar var onlar da dışarı çıkma şansı oluşturuyor mu bilemiyorum. 

+2 oy
(29,837 puan) tarafından

Rabbim yere göğe sakinlik versin ümmeti Muhammed'i korusun Ne yaparsak yapalım yazılanı yasiycaz 

Kul yorum yapar ancak gaybı Rabbim bilir 

Bol tövbe edip her anımıza şükretmemiz lazım. Tebdir bizden taktir Rabbimden en büyük tedbir Dua dır nerde ne gelecek belli değil çünkü  evde tebdir alırsın dışarıda başına birşey gelir dua  edelim  Rabbim neylerse güzel eyler.

(1,977 puan) tarafından

Aminnn Rabbim vermesin

+1 oy
(2,215 puan) tarafından

Allah bir daha yaşatmasın mecbur girdik evimize olursa çıkarız havalar soğuk dışarıda nerede duralım girdik

(1,977 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Allah korusun hepimizi

(2,215 puan) tarafından

Amnnn 

+1 oy
(1,323 puan) tarafından

Şu saatte olacak seylerine inaniyor musunuz gercekten gaybu bilen Allah'tır kim nereden bilecek

(1,977 puan) tarafından

Birisi yoruma 5 te olacakmış yazmıştı onu görünce yazmak istedim. 

(1,323 puan) tarafından

Allah ona akıl fikir versin 

+1 oy
(211 puan) tarafından

Maras depremini yasayan biri olarak söylüyorum Rabbım beterinden korusun ınsallah tekrarı olmaz 

(1,977 puan) tarafından

Amınn canım bende yaşadım o günlere gittim bugünkü haberle kanım çekildi ağlamamak için zor tuttum kendimi oğlum etkilenmesin diye. 

(211 puan) tarafından

Aynen cok kotuydu Rabbım bir daha yasatmasın 😢 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 844 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sule__ (350 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 955 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 522 göst.
0 oy