+2 oy
410 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (4,194 puan) tarafından

image

Bu uygulama kuzenimde de var gerçekten erkenden ötmüş. İndirin kızlar 

9 Cevaplar

+3 oy
(73 puan) tarafından

Banada 5.10 saniye önce geldi bildirim  gerçekten faydası var

-Reklam-
+2 oy
(7,518 puan) tarafından

Evet bende de öttü telefonum oğlumdaydı anlayamadım saniyeler sonra sarsıntısı hissettim zaten 

+2 oy
(4,051 puan) tarafından

maraş depreminden sonra yüklemiştim bende. 

sonra sildim, insanın psikolojisini bozuyor 🤦🏼‍♀️

+2 oy
(2,092 puan) tarafından

Bende var ama benim ki nedense çalmadı ayarlarını kontrol ettim normal. Niye çalmadı acaba. 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Bu uygulamayı bılmem ama Google bıldırım gönderdı 83 km yakında sarsıntı hissedebılırsnz dıye 

tarafından

Sanırım tüm telefonlara gönderdi çünkü kalabalıktı ev ve herkesin telefonuna geldi 

(2,495 puan) tarafından

Evet deprem ağı önemli önemsiz yolluyor çünkü genelde kullanıcılar bildiriyor ama google da nokta atışı oldu açıkcası

(4,194 puan) tarafından

Bildirimler açıksa evet gönderiyormus

+1 oy
(1,559 puan) tarafından

Bende başka illerin gösteriyor yaşadığım ili göstermiyor ve 5 sn kala gösteriyor lütfen bu kadar depremle ilgili paylaşımlar yapmayın hamileler dolu burası herkes bizim kadar sakin karşılamıyor çocuğu icin sevdikleri için endişe eden anneler var bazılarında travmalar var

(4,194 puan) tarafından

Turkiye bir deprem ülkesi deprem de hayatımızın bir gerçeği yok gibi de davranamayiz. Hassasiyetinizi anlıyorum ve özellikle hamileler cocuklular indirmeli diye düşünüyorum 5 sn az gibi görünse de ciddi bir süre ve çok şey yapılabilir. 

(1,559 puan) tarafından
+1

Evet ama şehirde olanı gostermiyor hamileyken de Türkiye'nin gerçeği olduğunu biliyoruz ama bu sefer 7/24 deprem olacakmış korkusuyla yasiyoruz

+1 oy
tarafından

Bende afadin var 20 saniye önceden geldi bildirim 

0 oy
(348 puan) tarafından

Nasıl kuruyoruz ben yükledim de bu şekilde bişey yok  basınca böyle çıkiyor ve  sure

imagekli msj geliyor  bilmem nerde kaç km de oldu diye 

0 oy
(9,696 puan) tarafından

Kardeşimde indirdi ama sadece bildirim geliyor diyor yüksek sesle gelmiyor mu bildirim 

(4,194 puan) tarafından

Siren gibi çalıyormuş ben deneyimlemedim. Telefonda ayarlardan deprem uyarılarını açınca o da çalıyor onu ben de kullanıyorum şiddetli rüzgar dolu olacağı zaman bile caliyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 276 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 322 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 224 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde SL (1,234 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 166 göst.
21 Haziran 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Lamelif (1,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,953 soru

24,037,386 cevap

328,994 kullanıcı

...