Banada 5.10 saniye önce geldi bildirim gerçekten faydası var
Evet bende de öttü telefonum oğlumdaydı anlayamadım saniyeler sonra sarsıntısı hissettim zaten
maraş depreminden sonra yüklemiştim bende.
sonra sildim, insanın psikolojisini bozuyor 🤦🏼♀️
Bende var ama benim ki nedense çalmadı ayarlarını kontrol ettim normal. Niye çalmadı acaba.
Bu uygulamayı bılmem ama Google bıldırım gönderdı 83 km yakında sarsıntı hissedebılırsnz dıye
Sanırım tüm telefonlara gönderdi çünkü kalabalıktı ev ve herkesin telefonuna geldi
Evet deprem ağı önemli önemsiz yolluyor çünkü genelde kullanıcılar bildiriyor ama google da nokta atışı oldu açıkcası
Bildirimler açıksa evet gönderiyormus
Bende başka illerin gösteriyor yaşadığım ili göstermiyor ve 5 sn kala gösteriyor lütfen bu kadar depremle ilgili paylaşımlar yapmayın hamileler dolu burası herkes bizim kadar sakin karşılamıyor çocuğu icin sevdikleri için endişe eden anneler var bazılarında travmalar var
Turkiye bir deprem ülkesi deprem de hayatımızın bir gerçeği yok gibi de davranamayiz. Hassasiyetinizi anlıyorum ve özellikle hamileler cocuklular indirmeli diye düşünüyorum 5 sn az gibi görünse de ciddi bir süre ve çok şey yapılabilir.
Evet ama şehirde olanı gostermiyor hamileyken de Türkiye'nin gerçeği olduğunu biliyoruz ama bu sefer 7/24 deprem olacakmış korkusuyla yasiyoruz
Bende afadin var 20 saniye önceden geldi bildirim
Nasıl kuruyoruz ben yükledim de bu şekilde bişey yok basınca böyle çıkiyor ve sure
kli msj geliyor bilmem nerde kaç km de oldu diye
Kardeşimde indirdi ama sadece bildirim geliyor diyor yüksek sesle gelmiyor mu bildirim
Siren gibi çalıyormuş ben deneyimlemedim. Telefonda ayarlardan deprem uyarılarını açınca o da çalıyor onu ben de kullanıyorum şiddetli rüzgar dolu olacağı zaman bile caliyor
1,466,953 soru
24,037,386 cevap
328,994 kullanıcı