Ben ıspanaklı börek yaptım.akşamada halı yıkacam inşallah.siz neler yapıyorsunuz.
Eve çıktık xanta hazirladim.oglana kıyafet falan koydum
Menemen yaptık
Eline sağlık canım afiyet olsun.
hayirdur nere gidiyon
Deprem oldu ya ondan çanta hazırlamıstır. Bende çantamızı hazırladım.
Sizinkiler hissetmedi mi sevda
halam hastanedeydi feci sallandi dedi
Karnıyarık ve bulgur pilavı
Afiyet olsun canım.
Sağol canım oldu valla. Diyeti bozdum an itibariyle :)
Kocam geç gelecek yemek yapmadım o yüzden. Oğluma yayla çorbası yaptım. Bende dolaptan bir şeyler yedim.
Eline sağlık afiyet olsun canım
Teşekkürler
Şehriye çorbası
Etli yaprak sarma
Tavuk
Pilav canim afiyet olsun
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun canım.
Çubuklu makarna turşu ayran ben ve 2 çocuğum için eşim işte
Eline sağlık afiyet olsun canım.
Annemlerdeyim kuru fasulye pilav kizartma bamya közleme birde tarhana corbasi annem yapiyor babam cocuga bakiyor ben yatış 🤣🤣 elime kirk yilda bir geciyor bu firsat
İyi yapmışsın canım.benindr bu aralar o konfora ihtiyacam var.afiywt olsun sizede.
İçli köfte corba.
Eline sqğlık canım.afiyet olsun
Ellerine sağlık canım..kabak kavurdum bende. Yorgunluktan ancak bunu yapabildim.
Sağol canım seninde eline sağlık afiyet olsun.
Bende şaştım kaldım ne yapacağıma.buzlukta ıspanağım vardı aklıka tek börek geldi.
Ben sadece dolma yaptım üstüne yoğurt yeter bugün dişim ağrıyor diye çok uğraşmadım
Geçmiş olsun canım eline sağlık daha ne olsun.bende aynı durumdayım.1 aydır dişirim ağrıyıp duruyor.
Eşimle kanat yaptık airfreyde ayran salata 🫠
Afiyet olsun sizede canım.
Kayseri yağlaması yaptım yanına da domates salatalık fln doğradım bu günlükte böyle oldu yarına ne yapacak diye düşünüyorum artık
Eline sqğlık canım afiyet olsun.bende denemek istiyorum da hiç yqpmadım daha önce.hamuruna süt koyuyormusun canım.
Evet canım dur sana yaptığım tarifi atıyım ben bire bir yapıyorum çok güzel oluyor
Kayseri Yağlaması Tarifi (videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/video/kayseri-yaglamasi-tarifi/
Tamam canım çok sağol.
Bn anneme gittim yemeğe lahana sarması et haşlama yapmısti simdi evime geri geldim
Sizede afiyet olsun canım.
Mercimek çorbası şehriye pilavı salata yoğurt
Öğlen pizza yedik. Daha yemezuk
Afiywt sizede canım.
1,458,528 soru
23,921,934 cevap
323,529 kullanıcı