Arkadaşlar iştahlı çocuk doğurmanın sırrı ne
2 tane 3.5 yaş ve 10 aylık ikisi de yemiyor bakıyorum milletinkine iştahla benimkiler zorla. Bunun bi sırrı var mı nasıl yemek yiyen çocuk doğuruyorsunuz
Benimde oğlum yemiyor ya,ne yapacam bilmiyorum
Senin 3 çocuğun vardı sanırım maşaAllah yine tek bir tanesi yemiyorsa iyi benim 2 tane ikisi de yemiyor usandım gerçekten
Evet üç tane var, diğer iki çocuğumda bu kadar zorlanmadım,ama bu oğlum hiç yemiyor,yani yemek vermesen aklına gelmez,ne kahvaltısı var ne öğle yemeği nede akşam yemeği,zorla veriyorum, ağzından çıkartıyor hemen
Benimkiler acıkır ama yemez :) trajikomik gerçekten
Öyle bir sır olamaz bence. İki kızım var büyük kizim doğuştan iştahlı. Küçük kızımda doğuştan iştahsız. Elimde olsa bende ikiside yesin derim ama yemiyor çocuk.
Ah keşke hepsi yese. Benim ikisi de yemiyor. Artık psikolojim bozuldu
Çocuğa bağlı büyük oğlum un ağzına zorla bişeyler koyuyorum 4 yaşına girecek birkaç aya doğdu dığşı böyleydi küçük maşallah ne versem yiyiyot bitince biti diye ağlıyor 9 aylık
MaşaAllah hic olmadı birisi yiyor benim ikisi de yemiyor 🥲
Varsa formulu bana da verin yemiyo anam yemiyo gecen youtubede bi cocuk oturmus istakozu bi yiyo benimki de acmis onu izliyo ne dese begenirsin elin cocugu nasil yiyo suna bak diyo essek sipasi sende yesene madem oyle dedim
Haha çok tatlı ya Allah bağışlasın😹😻
Benimkiler de belli başlı şeyler dışında bir şey yemiyorlar. Senin de mi öyle yoksa hiçbir şey mi istemiyorlar canım?
Büyük kızım çok nazlı bir cocuk. Aç olsa da şöyle çatalı alayim yiyeyim demiyor. Senin yedirmeni bekliyor. 3.5 yaşında sebze yemez ama corba içer et filan yer tamamen yeme şeyi babasına çekmiş. O da 100 de 100 aynıydı. Küçük kızım ilk 3 ay çok güzel yerdi baya da kilo almıştı o aylara göre üst sınırdan almış hep ama son 1.5 ay ne olduysa daha yemiyor.
Benimkiler de ortancam sürekli çikolatalı ekmek istiyor. Eti de seviyor ama sebze ile alakası yok. Büyük de makarnaya bayılır hergün yese yer. Bi de patates kızartması. Miniğim daha 8 aylık ona arada çorba veriyorum emiyor daha çok. Ama sağlıklı şeyler yemelerini çok isterdim zapzayıf kaldılar yaşlarına göre boyları iyi ama zayıflar annem çok üzülüyo her gördüğünde arı gibi kalmışlar diyo😼
Benimkiler de boy olarak uzun ama pek kilolu değiller aslında benim derdim kilodan ziyade iştahsız olmaları.
1,467,312 soru
24,042,939 cevap
329,227 kullanıcı