+2 oy
92 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (237 puan) tarafından

Kızlar aklıma takıldı durduk yere şimdi benim doğum 4 Haziran benim ve doktorumun tahmini bende Trabzon'da yaşıyorum ama kimsem yok ilk gebeliğim korkuyorum bende memelekte doğurmayı annemlerin yanında Ağrı'da doğurmayı düşünüyorum sizce doktorlar bakar mı bana hem bayram bide Ağrı'da yaşamıyorum misafirim ya bakmazlarsa bu durumu yaşıyan oldu mu 

3 Cevaplar

+2 oy
(3,750 puan) tarafından

Bakar bakar zaten dogum diyeacil gittiğin için kendi doktoruna denk gelme ihtimali çok düşük. İstediğiniz yerde doğurabilirsiniz. 

(237 puan) tarafından

Çok sevindim buna çok teşekkür ederim canım 

-Reklam-
+2 oy
(1,427 puan) tarafından

Bakarlar ama aklın varsa Ağrı'da doğurma 

(1,427 puan) tarafından

Ay ben patnosluyum😂 bacım sakın ama sakın öyle bir hata yapma çok pişman olursun. Van ya da Erzurum gibi bir yere git. 

(237 puan) tarafından

Orda kimsem yok bir ağrı patnosta ailem hepsi var o kadar mı kötü hastanesi falan yada baska bisey mi siz ne sorun yaşadınız acaba hemsireler bişey derse mahkemelik oluruz direk çünkü Altan alacak bir insan değilim 

(1,427 puan) tarafından

Ben orda doğum yapmadım Allah göstermesin ama yapmam da . Bir hayvana davranır gibi davranıyorlar. Doğum oranı yüksek bir kesim orası her yerde Suriyeli falan hastanesi aslaa temiz değil sağlıklı adam girse hastaneye hasta olarak çıkar. Doğum esnasında Allah korusun bir şey olsa acil müdahale gerekse çok zor başka hastaneye yetismen 

(237 puan) tarafından

Şuan içime korku girdi Allah korusun ya o kadar kötü bir hastane olduğunu bilmiyordum ama kimsem yok Trabzonda  şuan napicagimi bilemedim 

(1,427 puan) tarafından

Kendine yapacağın en büyük kötülük patnosta doğurmak olur 

+1 oy
(1,825 puan) tarafından

bakarlar tabi ama en azından 1 ker muayene olun, kan tahlili verin. acil durum için bilgileriniz hastanede olsun. 

(237 puan) tarafından

Bende gidikten sonra doktorla konuşmaya gidicem diye düşündüm ama pek doktor bulunmuyor dediler randevu zor alınıyormuş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesim_alnt (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,906 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sibelyaman (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,102 soru

23,839,269 cevap